2008 Kasım Anneleri

eee yuhhh laviş tencereyi yeseydin
kızım tut boğazını yaz geleyooo[/QUOTE]

zeynam ya ne yapim çok güzeldi hafifi göbeğim var oda gider yaza kadarrrrr yicem uleynnnnnnn tutmayın benii

AH BENİM KOCİŞİM HEDİYE ALMAYI SEVER AMA BAZEN MADDİ DURUMLAR İZİN VERMİYOR İŞTE O ZAMANDA KIZAMIYORUM NE DİYEYİMKİ :çok üzgünüm:

AMA ŞİMDİ SANKİ KÜÇÜK BİŞEYLER ALABİLİR GİBİ GELİYOR BANA YANİ ALSA İYİ OLUR OL KADARLA DA BATMAYIZ CANIM :roflol:

LAVİNYACIM ANLAŞILAN HEPİMİZİN YERİNE YEMEK İSTEMİŞSİN SÜTLAÇLARI TEBRİK ETTİM SENİ :hooray:

benim kociş bana hafta sonu çıkarız alışverişe ne istiyosan alırsın dedi,eee işime geldi tabi.kıytırık bişey almaktansa bu daha iyi

aaaa duydunuzmu ,çocuk hastalıkları ve refleksoloji uzmanı açıkladı bebeği ritmik hareketler ile sallayarak uyutmak zeka gelişimi için çok faydalıymış..özellikle ayakta sallamak.

öncekileri hatırlamıyom ama fatih bey 4 yaşındaykene bilezik 5 yaşındaykene laptop 6 yaşındaykene koltuk takımı aldı anasına bakalım ikisi bir olup bu sene ne alıcak banaaaa

benim oğlumun zekası yerinde kalsın kendi kendine bıraktı sallanmayı kuzucuk maşallah tebarekeallah
olsun parmağını emiyo oda o da zekilik göstergesiymiş ya:)))))

ay ben artık takı makı cart curt istemiyom .ben oturma odamı komple değiştirmek istiyom halıdan perdeye koltuğa tv ye kadar ..umarım kabul eder..

kizlar dün lokuma külot bezlerden almisti maman hic kullanisli olmadi yaa

yürüyor olsa yada biraz daha büyük olsa cok pratikte ee böyle alt degismek co kzor oldu.

heleki birde kaka yapmissa cok zor oldu tamamen soy cikart falan..aklinizda olsun almak

isteyen filan olursa b aylarda hic akil isi diil diye yazdim.

fazla taki gözmü cikartir be zeyna kafaa:) ben cok düskünüm takiya..begenimde gitmeden önce

istesin netten.

ayyy minik hic rahat diil yaa,koruyuuculugu süper ama cikartmak zor oldu..aslinda yürürken cok iyi.niye böyle bi hata yaptiysam artik...

tatile hazirlaniyoruz nasil olmusuz?

simdilik sapkamizla gözlügümüzü aldik,sortlarimiz ve tisörtlerimizi almadik henüznaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…