2008 Kasım Anneleri

canim aldigim simdiki kilosuna göreydi benim.

ya kullanicam bi paketi yada kalicak malesef.

hımmm o zaman kalacak sanırım canım
cunku bence o kılotları kullanmak ıcın cok erken
benımkı kıloya gore degıl
bacak bogumları ayrlanabılıyor ve bıraz buyuk almıstım zaten ındırımde dıye

oyyy oyyyy oyyyy
cıfte kavrulmus fıstıklı lokum buuuu
yerım ben onu hıcte bırsey durduramaz valla benı heee
maasallah yaa cok tatlı bır lokum olmus bu yawww

ben de cok ıstıyorum gozluk almayı oglusa ama takarmı acaba dıye dusunuyorum
yegenıme almıstım oyun oynadı hıc takmadı da

sen akillilik etmisin canimyaa,benimkisi normal bez iste külot seklinde yapilmis ayarlama filanda yok.tam üzerine göre.

neyse artik saglik olsun diyelim..

cok bilmis bu yaaaa,taktim gözlügü sanki yillardir takiyormus gibi etrafi izlemeye basladisırnaşık şey

hatta bi ara hafif burnunun üzerine düstü gözlügü benimkiside tepeden bakti bizi koptuk esimle beraber.

yee teyzesii yeee afiyet olsun.

yalnizz bu gözlügë esim fena kizdiklava: ben gidip öylesine aldim yani cocuk icin özel olanlar varya onlardan diil bu gözündeki.hic düsünmeden almistim ben.

gitmëden önce cikip gözlükcüye bakicaz,babasi taktirmazmis bunuuu:1closedeyes:

sanki takipta ne kadar takcaksa.

evet canım cok takmıyorlar
ben chıccodan baktım orjınal gunes ıcın camları ozel
ama takmaz dıye almadım oylesıne bırsey alıp foto cekmeyı de hıc dusunmemıstım ama
bende en azından bu ayında foto cekmek ıcın alayım
ozel camlıdan 1 yasına dogru alırım sanırım

AYY ÇİLEK BAYILDIM BEN BUNA YAA ÇOK ŞEKER OLMUŞ BU TAM TATİL ÇOCUĞU OLMUŞ TATİLE GİTMEYENİN BİLE GİDESİ GELECEK SENİN OĞLANI GÖRÜNCE :smiley-cool:
BEN DE ŞAPKASININ ALDIM GÖZLÜK ALMADIM HENÜZ KALİMERO GİBİ BENDE DÜŞÜNÜYORUM ACABA TAKARMI DİYE GEÇENLERDE MİGROSTA ÖYLESİNE BİRTANE GEÇİRDİM GÖZÜNE GÜLÜYORDU BİZE AMA BİLMİYORUM NORMALDE TAKARMI AYARLAYAYIM DA KOYAYIM BEN DE GÖZLÜKLÜ RESMİNİ ŞAPKALI RESİMLERİ PC YE ATMADIM DAHA ATINCA GÖSTEREYİM DE TAM TATİL MODUNA GİRELİM hihoyyyt
HEDİYE KONUSUNDA BENİM DE AKLIMA PEK BİŞEY GELMİYOR ALLAHA ŞÜKÜR HERŞEYİM VAR ÖYLE İHTİYAÇ OLAN BİŞEY YOK AMA HEDİYE DE İSTİYORUM YANİ BÖYLE DE BİR ÇELİŞKİ VAR -tatlicadiarzu-

saol beyazmelekcim,koy sende fazla bekletme bizi..

bende dedim cok takmaz diye ama olmaz diyor,alsin cok istiyor galiba.

o arada banada sokustururuz bitane :)

bende dısarı cıkmak ıstıyorum cekırdek aıle olarak yemek falan yıyelım ıstıyorum
ama yarın yıne kurtlar vadısı var bızım bey arıza cıkarabılır
hıc o arıza cızırtısını cekmek ıstemedıgım ıcın evde sanırım kucuk bır kutlama yaparız
ben yapamam ama hazır pasta alırım

bende dedim cok takmaz diye ama olmaz diyor,alsin cok istiyor galiba.

o arada banada sokustururuz bitane :)

senın anneler gunu hedıyesı cıktı bıle bakk

ya aslında benımde allaha sukur bır ıhtıyacım yok
ama benım ıcın dusunmus olması onemlı olan
dusunup bana ne alacagı da cok guvendıgı yaratıcı zekasına kalmıs artık
hıc cevap vermıyorum onun ıcın ne alsam acaba sorularına

evetyaa yarin yari yasimiza giriyoruz.

üsenmezsem pasta yapicam oglusaaaaa

çilek hn. öyle yarı yaş günü için pasta yapacam falan laflarını yutturamazsın bize senin yeni hamilelikteki gibi tatlı krizin tuttu oğluşa atıyorsun suçu:)) hain anne

bu arada çok ballı olmuş oğlun şuanda benimki uyuyor gidip kaldırıp bende gözlüklü resim çeksemmi diye düşünmedim değil hani:)

aynı şekilde seninkide çok tatlı beyaz melek hem senin oğlun benim oğlumun birazcık adaşı oluyor benimkide eymen kerem

tsk,ler beklemekcim..

ya vallahi canim cok tatli istiyor ama habire bastiriyorum..

ee yarin yari dogum günümüz aman sabahlarr olmasinnnnnnnnn

offff bu bebişler ne tatlı oldu yaaaa...b.melek harika bi poz..destekli duruyor oğlun ..benimki hemen yıkılıyor ...çileğim seninki de çok havalı olmuş...1000 kere maşallh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…