2008 Kasım Anneleri

teşekkürler şekerler evet gözlüklerle tam lokum oldular artık cokacimcoook ben de 6. ayını bitirdiğinde pasta alıcam oğluma adak bana yudak olsun ohh cokacimcoook bizim buralarda öyle derler

beklemekcim evet adaşmış oğullarımız aa ne güzel adaşı da ver oğlumun hemde doğum günleri de aynı sanırım takvimdeki günlerimiz< aynı çünkü seninki de 5 kasım dimi

ben bu kuzuları yerim yutarım haaa maşallah hepsine
banane bende gözlükalıcam oğluma resmini çekicemşebeğin
kızlar burnumdan getirdi bugün bi velet hiç durmadan ağlarmı cevriye halime acımış olacakki aradı biraz çıkar kızım dedi

yaaa bu adamlar çok tatlı olmuşlar tam ısırmalık halleri
çilek o boğumlar süper duruyor benim yerime yapışırsın sen artık onlara :))
kalimerocum geçmiş olsun canım bencede eve geçde dinlen biraz .

git canım hadi geçmiş olsun şimdiden

mmmfcim interner bağlantınla ilgili bir sorun olabilir ama öyle olsa buraya da yazamaman lazım bilemeyeceğim

lelalcim teşekkür ederim

senin sari kafa birde gözlük takarsa iyice fena olur benden söylemesi..

oo bakiyorumda cevrisin iyi taraflari cikmaya basladi:))

ben gıdıyorum cok kotu olmaya basladı
benı evım ve yatagım paklar

minigim bi düzelemedin gittin sende yaa,dikkat et kendine azcik.

lelalcimm yapismazmiyim hiccc hatta hemen yiyim gelimm:) tsk,ler ayrica

ayyy nere gidiyonuz ben geldimmm
aman zaten fazla kalamam benimki gelir
hemen yemek işini halledeyim
gömürcem saçlarımı boyayacak

tatile hazirlaniyoruz nasil olmusuz?

simdilik sapkamizla gözlügümüzü aldik,sortlarimiz ve tisörtlerimizi almadik henüznaniknanik
büyümüşte küçülmüş şebekk maşallah

maşallah kız
geçende bende bi oturtayım dedim devrildi duramıyooo
zaten nedense benimki sizinkiler gibi hiç bişi yapamıyo :çok üzgünüm:

tatile hazirlaniyoruz nasil olmusuz?

simdilik sapkamizla gözlügümüzü aldik,sortlarimiz ve tisörtlerimizi almadik henüznaniknanik
canım çok yakışıklı olmuş deniz beyimiz maşallah
cılekk yarın tam 6 aylık oluyoruz hihoyyyt

çok güsel çıkmış canım ama oturtmayacağım tek yer bura
mıdem cokkkk kottuuuuu :bbo:

canım geçmiş olsun çook

oyyyyy oyyyy çilek ve beyazmelek maşallah kuzulara çok karizmatikler şimdiden heee..
kızlar benimkilerde kemiriyorlar ellerini kaan son günlerde parmak emeye çevirdi çok geçmeden kerem onu takip etti .. demek elini emenler zekioluyo benim sıpalarda zeki olacak desenize..zaten birde benimkiler sulak yerde yetişirmiş gibi çabuk boy attılar geçen ay 64 lü sayılardaydık bu yki kontrolde 70-71 olmuşlar..
anammmmmmm burnuma mokkk kokuları geliyor oğlan kucağımda eğrile doğrula kaka yapmış ...
gidemde değiştireyim bari...

tsk,ederiz zeyna,asortik ve nazli teyzeleri..

nazlicim benimkide cabuk boy atiyor bakalim bu ay kac olmud cok merak ediyorum..

baba ogul yerde iki seksen bi doksan yatiyorlar,limonlu suyumu icimde dizi izliim bari.

çilekim bu ne tatlılıkm böleee maşallah doğumdan önce hep hayal ediodum yaza şapka çiçekli şort ve şapka takıcam die çok şeker oolmuş maşallah yaprak dökümü başlıo gelmeden akçıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…