2008 Kasım Anneleri

günaydin günaydinnnnn bugün cok neseliyiz cünkü bizz kocaman bi 6 ayi doldurduk:)

Allahim bugünleride gösterdiyaa cok sükür.

zeynacim neyseki benimkisi dün gece iyi uyudu,sira size gecmis anlasilan.

mmfm sari kafamdaki kesin distir kuzum,yoksa benim keltosum yapmazdi böyle huysuzluklar.

lelalcim kolay gelsin fistigim sana.

minigim biraz daha dikkat et kendine lütfen,sanirim bünyende zayif senin.

dilosum cnaim kusum Allahim sabrinin sonunu en iyi sekilde verir insl.

gülbesekerim günaydinn canim.

gülcicek mrb canim sanada..

hersey iyi hosta benim lokum ciplak ayakla uyumaya basladigindan buyana iyice dalana kadar

kaldirip kafasini ayalarinida kaldiriyor bakiyor onlara öylece:))) hatta gözünün biri kapali biri acik o kadar uykusu var yani ama bi baktik ayaklarina bakiyor:)))

bugün cok isimiz var,disariya cikcaz kuzuma yeni ciciler alcaz dogum günü hediyesi:) sonra pasta alcaz

aksam babaya masa acicaz..havada cok güzel biraz uyutayimda cikalim bari.

günaydınn günayyddııınnn
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlarr.
uykusuzluktan bende ölenlerdenim dün akşam biraz evi toparladık ama tabi biraz :)))) akşam kız ağlıyor ama kafamı kaldıramadım eşime dedim sen kalk diye ne yaptı onu bile bilmiyorum o derece ölü gibiydim.
6. ayını dolduran küçük adamlaraa bizdeenn kocaman öpücüklerr
kalimerocum dikkat et kendine tatlım bu kadar koşturmanın içindesin aman .
mmfcim seninki kesin patlatacak dişi bugün yarın bütün huysuzluğu bundan bence

çilekcim sağolasın evet meraktan bende bakıyorum hiç gelişme yok..
ayrıca sizinde 6. ayınız kutlu olsun canımm..
hadi bakalım size keyifli ve güzel bir akşam diliyorum..

bencede yalan söylüyorlar gibi,cok tutarsizlar cünkü..

ya ben iki gündür felaket tellalcisi gibi oldum ama bu haberede cok üzüldüm.

fenerbahceli eski milli futbolcu sedat balkanli hayatini kaybetmis,ne kadar vefali

bir esi vardi yillardir bakiyordu kadin.ayy cok üzüldüm yaaaa

6. AYI DOLAN TÜM KIZANLARI OĞLUŞUMLA KOCAMA ÖPÜYORUZ Şeniz

SEDATA BENDE ÜZÜLDÜM DÜNYA ÜZERİNDE KAÇ KİŞİ KALDI BU KADAR VEFALI ALLAH RAHMET EYLESİN :Saruboceq:

BENDE SAAT 5'E RANDEVU ALDIM OĞLUMU GÖTÜRCEM
SALYA ÇEŞME OLDU HUYUSZ YEMİYO UYUYAMIYO GÜLMÜYO BİLEM
MUHAKAK Bİ GÖTÜRMEK ŞART OLDU
Bİ BEBE ACIKMAZMI YAWW

zeynaaa bu aylarda diste geliyorya bebelerden sanirim ondan yapiyorlar böyle.

bizde istahsizlik olmamisti ama asiri huysuzluk ve birazda ishalle ates oldu.

hepsi farkli geciriyor iste.yi haberler gelirsiniz insl.

evet ya sedata ende üzüldüm.. eşinide tebrik etmek lazım genç yaşında eşine destek olmaya başladı.. Allah sabır versin .. ikisi içinde zordu..
acaba çocuk başkasındanmıydıda esas babası aldı gitti..
bir ara çanakkalede bir çocuk kaybolmuştu annesi günlerce tvde ağladı sızladı mügeyede çıkmıştı eski programına..sonra çocuğun başkasından olduğu anlaşıldı meğer anne öz babasına vermiş kaçırıldı diye ağlamış...

zeynacım geçmiş olsun oğluşuna..

Günaydıııııııııııııın kızlar, biraz nefes aldım hemen yanınıza geleyim dedim. Ya vallahi çok özledim. ış, ev koşturup duruyorum. Artık kızım da daha az uyuduğu için evde de giremiyorum. Kızım uyuduğu zaman kociyini işi oluyor falan filan. Dişler çıkmış bakıyorum hepiciğinizin. Hayırlı olsun. Çilek'ten başka var mı diş çıkaran. Bizde daha diş falan yok. Ve hala anne sütü alıyoruz. Sadece elma püresi ve yoğurt yiyoruz yavaş yavaş artık. Şimdilik her şey yolunda yani bizde.

Sedacım hırsız mı girdi evinize çok geçmiş olsun ya. En korktuğum şeylerden biridir. Geceleri kalkıp kalkıp evi dolaşıyorum zaten tık duysam.

Lelal de taşınıyormuş öyle mi. Ooooo haberler sizdeymiş yahuuu :)))

Çilek sen nereye gidiyorsun tatile ay geride kaldım valla.

Minik Kalimero sana da geçmiş olsun canım. Kesin yorgunluktandır bak sana söyliyim. Kolay değil o yolları kaç defa gittin geldin. Şimdi çıkıyor acısı. Benim de öyle. Süt çantalarını taşımaktan omuz ve boyun ağrısı başladı bende. Hem makineyi hem buz akülerini taşı sanırım omzumda bi hasar oldu ama ne bilmiyorum. Ben de onun için gideceğim doktora. Her doğumda gençleşiyormuş kadınlar pöööhh külahıma anlatsınlar. Bir daha çocuk yaparsam çalışmayıp ona evde kendim bakmak istiyorum. Her şeyi bırak 6 ay emzireceğim diye canım çıktı artık içim çekiliyor valla yorgunluktan.

Günaydın herkese, günaydın Juli.Bizde de diş yok.Ben de veriyorum anne sütü ama sadece sağarak.Emmiyo yavru kuşum.Yürüteç aldım.Hergün 5-10 dk kullanıyoruz.Umarım zararı olmaz.

günaydın kızlar..öncelikle 6. ayları dolanları kutlarım..çilek ve kalimeroyu hatırlıyorum başka varmıydı acaba..varsa onları da kutluyorum kızlar..bizim de pazar günü doluyor...ben de dışarı çıkmak ciciler almak istiyırum ama burada hava serin ve halaaa rüzgarlı...sanırım p.tesiye kadar devam edecek.

zeynacım götür bakalım canım..aynılarını ben de yaşadım ama benim dişin geldiği belli oluyordu..sizde varmı görünürde birşey..

kalimero geçmiş olsun canım umarım basit bir şeydir..

juliiii hoşgeldin şeker..aferim banusuya..bizim de 2. dişimiz çıkıyor ..

sedata allah rahmet eylesin...

kızlar dün sebze haşlamıtım yine ama yemedi..elimle patatesi ezip vrince parmağımdan yiyor..tavuk suyum var acaba içine b,raz ilave edip de içirsem sakıncası olur mu..belk, yer..hıı ne dersinizzzz

kalimero eşin doğrusunu yapmış bencede gidip gözükmekte fayda var
inşallah olumsuz bişey değil yorgunluga baglıdır tatlım
iyi haberlerini bekliyoruz
zeyna size de geçmiş olsun canım
iki gündür duruya da akşamları yemek yediremiyorum çok ters sürekli ağlıyor hep annaneyi sitiyor bu hafta hep beraberdik diye benim yüzüme bile bakmıyor
annem hayırlısıyla tasınında alın kızınızı akşamları bana fena baglanmaya basladı aksam evını annesini bilsin diyor kadında üzülüyor ne yapsın

zeyna gecmıs olsun ogluna
benım bas donmesı devam edıyor
kocam saat 13,00 e randevu almıs
doktora gıdıyormusuz yaaa benneyaptımki
ohhh en iyisini yapmış
git güzel güzel doktora kontrollerini yaptır
iyi haberlerle gel canım
hoşgeldin jülicim
kızçene ve senin iyi olmasına sevindim
seni bir kez daha tebrik ediyorum :hooray:
azimle kızını 6 ay boyunca emzirdin
kayseri maceranı ne zaman anlatacaksın kısss
pastırmalarımız hani cokacimcoook

lelal kolay gelsin canım..benim de şimdiden beynime yormaya başladı taşınma işi..

mügedeki aile normal değil..cehaletin gözü kör olsun...bizler vatana millete aileye bağlı dürüst eğitimli bireyler yetiştireceğiz inşallah..

yasmin güle güle kullanın canım

julı hosgeldın canım
bızde de henuz dı yok ama sancıları basladı cok huysuz

lelal ınsa allah dedıgın gıbı onemlı bırsey degıldır
sanmıyorum ben yorgunluga baglıyorum ama bakalım ne dıyecek doktor
benım mınık pasa da hep annemı ıstıyor aksama kadar anneanneler hep ıstedıklerını yaptıklarından olsa gerek
aksamları bız basbasa kalmaya calısıyoruz oglumla ama sabahları anneme getırdıgımde kapıdan annemı gorur gormez gullerı acıyor yavrumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…