- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #28.001
lelal kolay gelsin canım..benim de şimdiden beynime yormaya başladı taşınma işi..
mügedeki aile normal değil..cehaletin gözü kör olsun...bizler vatana millete aileye bağlı dürüst eğitimli bireyler yetiştireceğiz inşallah..
yasmin güle güle kullanın canım
evet mmmf bende de o paranoya hep vardı hala devam ediyoselam kızlar oğllarımıdoyurdum geldim beyefendinin keyfi yerinde gözüküoy şuan
miniğim ve çileğim 6. aylarınız kutlu olsun canolar nice aylara senelere bizimde 10 günümüz kalmış oluyo bu durumda 7.ayımıza günleri saya saya bi bakıcam 1 yaşında bi bakıcam askerde bi bakıcam torunum kucağımda zaman öyle hızlı akıyoki
nazlıcım bende o çanakkalede şehitlikte kaçırılan (göya)çocuk yüzünden ve aptal annesi yüzünden paranoya olmuştum odönem fatih 4 yaşındaydı tatile çanakaleye gitmiştik gitmişken şehitliğe uğramıştık ve ben 1 sn bırakmamıştım fatihin elini o zamandan beri böyle programlar izlemiyorum mügeye hele hiç bakmıyorum moralim bozxuluyo yabancı damata bakıyorum sabahlrı
tunada uykusu geldiğinde kulaına götürüyor elini ama oynuyor gözünü kaşıyor..umarım kulakla ilgili bir durum yoktur..uyku habercisidir..
Mmmf kafa siz pastırmaya da mı geçtiniz, gözün çıkmasın. Ama hep sen aklıma geldin valla gezerken. Ya çok güzel olmuş oralar Mmmf sen ne zaman gittin? Nerede oturuyordun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?