2008 Kasım Anneleri

ayyy dilokscum allah sabır versin valla kocasızlık çok zor heleki yalnızlık.ben akşam olsada gelse şu çocuğa biraz baksa bende işlerimi yapsam diye bekliyorum.senin için ne kadar zor olduğunu tahmin ederim .tuna içinde zor tabi,bebekte olsa baba yani tanımazmı ,özlemezmi ..sabret canım biraz daha

çilek sen kendini inek gibi hissediyorsan ben kendime söyleyecek bişey bulamıyorum.
eve geldim biraz eşya toparladım yarın akşam bu evdeki son günümüz çok şükür gidiyorum buralardan :)) ama artık taşınmak iyice korkutmaya başladı beni ev büyük diye yayılmışımda yayılmışım toparlamak değil ama yerleştirmek nasıl olucak bakalım.
piraye ne yaptı acaba yerleşebildimi ?

dloksum ben burdayım sen kaçtım hatunum lelalcim sana kolay gelsin anacım bende bu hırsızlık olayından ve ardaya oda istediğimden taşınmak istiyorum ama şuan sadece evi sigortalayıcaz yazdan sonra bende istiyorum taşınmayı

hayırlısı olsun sedacım daha önce de dedğim gibi aynı durumu bende yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum. bişekilde gidenin yerine yenileri geliyor ama bir süre psikolojin düzelmiyor yani en azından bende öyle oldu her akşam eve korku ile girdim ya karşılaşırsak ya yine aynı manzara ile karşılaşırsam diye. hatta eve girmek bile istemiyordum.kapımız değişti daha güvenli çelik kapı takıldı balkonlar kapandı camlara kilir takıldı alarm takıldı ama nafile yani. hatta daha bir kaç ay öncesinde bu sefer kapıdan denenmiş ama becerememişler açmayı.ben bir bakıma da en çok da bu yüzden taşınmak istedim.çok şükür bitiyor benim bu derdim.

günaydın kzılar gece gözümüzü kırptığımızı hatırlamıyorum bi ara öff diye bağırıyodum uykumda velet ya hazır asker gibi dikti bizi tepesine
ama eskideb gece hiç uyanmazdı bu kuş şimdi neden bu kadar huzursuz anlamıyorum yaa bencede diş çünkü çığlık çığlığa uyanıyo yaani kapris işçin diil yavrum benim allahım güç kuvvet versin hepsine ne zor iş dimi ben 20likleri çıkarmadım daha ama korkuyom valla onlar napsın

günaydın kızlar
çok uykum varrr mirmirmirmir
saat 5'de kalkıp şımaran çocuklra benimkide katıldı
delü bebe yaaa aynı dün çilek kafanın dediği gibi
ne var sabah sabah uyanıp konuşacak oynamak isteyecek
napalım bebe işte napalım sağlık olsun

gunaydınnn
bız bugun 6 aylık oldukkk hihoyyyt
aksama yarım partı yapıcaz ınsa allah tabıı ben yıne rahatsızlanmazsam

bana gecmıs olsun dıleklerınde bulunan bulunmayan tum arkadaslara tskler
dun aksam cok kotu oldum
mıde bulantısı bas donmesı fecıydı
tansıyonum 9,9 / 6,5 idi
burada bıraz uzandım hemen annemın eve gectım yattım
annem korktu kadın neler oluyor dıye ama bırseyler yedım yattım
tullerın gelecektı adam geldı ama annemı yolladım basına
oglusla bıraz uzandıktan sonra hafıf toparlar gıbıydım ama ayaga kalkmamla sendelemem bır oluyordu
kocıs cocugu devraldı ben emzırıp yattım
sabaha daha ıyıydım gece yatmadan hadı gıdelım dıye cok ısrar ettı doktora ama gıtmedım sanırım uykusuzluk ve yorgunluktandı
daha ıyıyım ama gozlerımde hala donme var
ınsa allah bugun devam etmez

mmf sıze de gecmıs olsun canım
sanırım dısten canım cunku bızımkıde uyku arasında cıglık atarak uyanıyor

dılek allah herkesten cok sana sabır versın canım

lelal evı toplaması bır dert yerlestırmesı ayrı bır dert allah yardım etsın

zeyna dogru soyluyorsun ıhmal edıyorum
hatta kocamda dun aksam kızar gıbı konusunca ona da trıp yaptım ve yattım
bılmıyorum sanırım kontrol zamanı geldı
yarın ıste yok belkı gıderız hıc ıstemesemde

günaydınnnnnn,
bizde babamız erkenden işe gidince kalkmak zorunda kaldık evde olnca birini o idare ediyor uyuyoruz biraz..:))
maytabım geçmiş olsun deyim hayırlısıyla bir çıkarsalardı şu dişleri.. çocuklarıda bizleride iyi zorluyor haa..
biz dün ve bugün biraz daha iyi uyuduk sayılır..
ama alıştılar sabah 7 gibi illaki biri bizim yatağa gelecek hangisi erkenciyse ortayı kapıyor diğerine yatakta ayakta sallanmak düşüyor..:))
kalimerocum geçmiş olsun canım ihmal etmeden bir doktora görünsene sen..
6. ayınızda kutlu olsunnnnnnnn..
ya sabah sabah mügeyi açtım delirdim nasıl anne baba bunlar 6 yaşında çocukalrı kaybolmuş sadece +6 aylıkken çekilmiş resmi varmışşş....)
bulunması için emniyette robot resim çizdirmeye gitmişler resmi çizen komseri bile çıldırtmışlar.. 4 resim çizilmiş 4 düde birbirine uzaktan yakından benzemiyor valla..Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın böylelerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…