2008 Kasım Anneleri

puf ne biliim yaa bunaldım çok iğneden sonra abartısız 2 saat ağladı ne beniemdi ne sütünü içti ne bişey yedi deli uşak kiracı geldi dün 15 gündür görmüyodu zayıflamış dedi ne diicemi şaşırdım bı-oyu uzadı ya ondandır dimi yaa boy 3cm uzamış kilo 500gr((( çorba içmiyo gene içiremedim bugün

¨distir insl.bazen geri gidebiliyor cünkü geriye.

bu aksamdan itibaren limonlu su icmeye basladim.

ben gencligimde günde fincan fincan sicak limonlu su icerdim.

özellikle sabah kahfaltidan önce cok iciyordum.hamileykende cok ictim

ama Deniz dogduktan sonra bugün ilk defa basladim,özlemisim tadini.

hadi bakalim kolay gelsin bana,surda 4 hafta kaldi tatile gitmeme hala inek gibiyim hala inek gibi

ben seni cok seviyorum amaaaaa..

saka maka kendime göre inegim tabiii,kompleksten bigün ölcem

ben cok takintiliyim kilo konusunda.

selam kızlar ancak düştüm
iki gündür yoğunum yarında devam edecek bu yoğunluk öğrencilerimizin kariyer günü var geç gelicem, çay içerken bi bakayım dedim

çilek, beyazmelek kuzularınıza maşallah şekerler çok güzel görünüyor paşalar,yerim, ısırırım onları, bende üşenmezsem koyayım bugün foto

kalimerocum geçmiş olsun canım, nasıl oldun iyisindir inşallah,

beyazmelek kpss başvuruları başladı, yaptınmı başvurunu bakayımm

mmmf geçmiş olsun minnoşa, parmağını ısırtsana çok net anlarsın çıkmışsa

çilekçim de ben de sana yuhh diyorum..sen de ineksen biz neyiz acaba
denizcim kolay gelsin san aişleirnde..
benim de bugün başım çok ağrıyor..umarım yarına geçer..şu askerlere üzüldüm o da tetikledi..
bugün çok duygulandım..ablam eşi ve oğlu geldi bir ara..babası oğluyla oynarken tuna öyle bir baktı ki onlara,eniştemin üstüne atlamaya çalıştı..sanki beni de al der gibi..kıskandı mı acaba???

babamızı özledik biraz..allahtan az kaldı.

mmmfçim bence de diştir o..çileğin dediği gibi inip çıkabiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…