2008 Kasım Anneleri

Canım başka bir konu açtığım için buraya yazmamıştım. Bu sabah gittim doktora ve kızım olacağını öğrendim Azo :) Kesin olmamakla beraber doktor yüzde 80 kız dedi. Uslu uslu yatıyordu kızım. Kız olduğunu öğrenince baba da bozuldu ama ultrasonda içimdeki mucizeye bakarken gözündeki hayranlığı görebildim. Darısı başına canım...

Gözünüz aydın canım, çok sevindim.. demek senin de benim gibi küçük bir kızın olacak.. Allah sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin inşallah hepimize..

Azo, kızım dün terkosa gitmişsin bana niye haber vermedin :)) Ben de gelirdim bi de süt içmeye giderdik ordan :)) Ben de sık sık gidiyorum oraya. Bak hatta yarın uğrayabilirim :)

ayy canım benim bilsem çağırırdım:1rolleyes:
ama ben işten gittim.ve iş icabı gezerken gördüm aldım..
ben grafik tasarım yaptığım için ara ara piyasada ne var ne yok dışarı çıkıyoruz..sitilistlerle beraber..
ozamanlar raslarsam alıyorum.
yerimseniben

juliannecim demek kız geliyo ha:asigim:
ay çok sevindim hayatım.
allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin..
erkekler öle hep bi erke beklentileri var.
ama inan dünyaya gelince ondan vazgeçemicekler..
bakalım inş. bende 19 unda gidince kesin öğrenirim..
hayırlı uğurlu olsun hayarıma.s.

Canım sağol, 19'una da bir şey kalmamış bu arada. Bir hafta var. Söylediğin zamanı hatırlıyorum da bir ay nasıl geçecek diyorduk ama bak 17+1 olduk ikimizde. Hepimiz için zaman artık daha hızlı geçecek sanırım. Bir de etrafımdaki hamilelerden büyüyen göbüşleri görünce en şanslı dönemlerimizden biri olduğunu düşünüyorum. Bu arada benim göbüş bir haftada ortaya çıktı. Biraz daha büyüsün ikinci göbüş fotosunu koyacağım. Sizin de büyüdüyse siz de ekleyin ikincileri kızlar.

evet julianne doğru söylüyorsun canım
benim göbişte 1 haftada belli oldu
bir hafta önce giydiklerim bir hafta sonra olmadı
çok şaşırdım bende
bakalım asıl bundan sonra büyüyecek bizim göbişler
o zaman tam tokuşturmalık olacaklar :)))

benim göbüşümde 2 haftada kocamaaaan oldu biliyomusun:bbo:
off ya akşamları eve gidip yemek yedikten sonra bi uyuşukluk , bir miskinlik..
deviriyorum kaseyi, koltuğa uzanıp tv seyrediyorum fırsat olmuyo:1rolleyes:
üşeniyom aslında fotomu bende çekip koysam..
haftasonuda yoktumya ev çok karışmıştı.evi topladım dün akşam.dolabımızı düzenledi(çok karşmıştıda)
gece 12 olmuş valla.
bugün sanki hiç uyumamışım gibi yorgunum.
akşama kadarda bilgisayar başında olunca akşam eve gidip bilgisayarın başına geçmek çoook zor geliyo..
ama söz en kısa zamanda bende koca göbüşümü koyucama.s

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy canım benim ne kadar sevindim bilemezsin her ne kadar hislerimizde yanılmış olsakta ben çok sevindim. Çünkü bir anneye muhakkak bir kız evlat lazım çok farklı oluyorlar oğlum yok o yüzden bu konuda fazla yorum yapamam ama kızım olduğu için söylüyorum eğer sadece bir tek çocuğum olacak olsaydı mutlaka bir kızım olmasını isterdim ve allahım da gönlüme göre verdi ve kızım oldu allahıma binlerce kere şükürler olsun allahım evlatlarımızı bizleri korusun inşallah

o bozulan babanıza da söyle şöyle iki yaşına gelipte babacığım babişkom güzel annem canım annem mis gibi anne kokuyorsun falan gibi sözlerini duyunca görecez biz onu hele şöyle 4-5 yaş civarında makkaj yapıp babasının karşısına geçince oda bambaşka bir güzellik

benim ilk bebeğimde kızım olacağını söylediğimde insanlara oh desenize hayatınızı garanti altına aldınız falan demişlerdi tecrübe konuşuyor kızlar

Beklemek, aman bu erkek anneleri de hassas olur şimdi. Biz çoğalınca zaten bozulmuşlardır. Şimdi böyle böyle konuşunca iyice bozulurlar. Mesela sekreter nerelerde acaba :))) Hemen oğluşları için ileri atağa geçerler bak şimdi :)) (Bak hemen taraf tutmaya başladım, anında görüyorsunuz)

yağmurcum inan süper bir duygu benim bir kızım var ve ona bayılıyorum şöyle bana sarılıp kokluyor ve anne mis gibi anne kokuyorsun diyor gelde ölme onun için daha neler neler kızım çok güzelsin diyorum hayır anne sen daha güzelsin diyor ben ona sen o bana sen falan ya nebileyim bir sürü güzellik işte mutfakta yemek yapmaya gittiğimi anladığı anda hemen kapıyor tabureyi getiriyor tezgahın yanına anne bende yapacağım artık çorba karıştırıyor kek çırpıyor biraz uzun sürüyor sabrım sınanıyor ama olsun o öyle mutlu oluyor ki bende oluyorum

geçen gün babası karpuz kesiyordu bende bezelye ayıklıyordum bu önce babasına gitti yardım etmeye biraz orda yaptı sonra bana geldi aman kızım yorulma sen falan dedim hemen hiç birinizde yardım etmemi istemiyorsunuz demez mi? olur mu kızım tabiki istiyoruz ama sen yorulma diye dedik falan dedik oturdu benimle bezelye ayıkladı tabi ben çatlatıyorum o boşaltıyor fasulyelerin köşelerini kesiyorum o kırıyor geçen gün 2 kilo fasulyeyi kırdı bana kızlar kız evlat gibisi yokkkkkkkkkkkkkkkkkk

Ayy kıslar cok mutluyummmmmmmm :sm_cool: Doktorum aradı simdi 4lü test sonucum cok cok iiymis eminmisiniz felan die sordum kadına sacmaladım heyecandan biras ama :bbo: yemin bile etti kadın hehe Bide dedi hatta cok ii cıkmıs 17.000 de 1 gibi bi ihtimal dedi ay cok sevindim kıslar darısı dier test sonucu bekleyen annelere a.s. ohh icim rahatladı :teytey: Ayrıca tatil konusuna gelince izin verdi ben 8 aylıkken gittim dedi bide sadece 2 saat de 1 yrm saat dinlen dedi o kdr :dance:

eeeeeeeee tutacaksın tabi arkadaşım kolay mı kız evi naz evi! Bak ben bu hamileliğimde erkek annesi adayıyım ama hiç oğlumu ileri atıyormuyum varsa yoksa kızımı anlatıyorum çünkü bu durum ANLATILMAZ YAŞANIRRRRRR

ama bir kaç ay sonra minik oğlumda yanıma gelince kıyaslarım durumu yine bilgi veririm gerçi sağda solda gördüğüm oğluşlar öyle cilveli falan pek olmuyor ama hepsini bir kefeye koymamak lazım

bir yakınımızın iki oğlu vardı ve bana demiştiki ay ne güzel kızınız olacak bir arkadaşımın evine gittim kızı vardı babası işten gelince babasını karşıladı terliklerini verdi öptü falan adamın hoşuna gitmiş benim oğullarım ben eve gelin kaba bir sesle aaaaa baba sen mi geldin tamam bu kadar diyordu adamın içine uhte olmuştu:)))

Oyyyyy canım benim yaaa kurban olsunlar kızlara zaten bayılıorum :1rolleyes: ay triplere bak hiçbirinizde yardım etmemi istemiosunuzz :roflol: ay allah bagıslasın canım benimm kızınıda öp benim icin icime bi sevinc doldu yaptıklarını anlatınca benim kızımda öle yapcak ins teyzesi :sm_cool:

yapacak annesi sen hiç merak etme daha göz kalemlerin kaşların üzerinden sürülecek allıkların tomar halinde yanaklarda belirecek hatta göz altı kremin bile ruj olarak sürülebilecek parfümlerin hızla tüketilecek sen gözlerini kapatacaksın ve elbiselerin giyilecek topuklu ayakkabılar pullu çantalar onun için saklanacak daha neler neler anlatması biraz zor bu kadarını yazmayı yetiştiremem:)))

bu arada TESTİN GÜZEL ÇIKMIŞ çok sevindim allahım hepimizin yavrularınında bizlerinde sağlıklarımızı korusun

allah allah olan var olamayan var ne çatlatıyorsunuz ayol beni:dilcikar:.benimde 2 oğlum olacak allah bağışlasın.yakışıklımı değme kızlara değişmem.benimle bezelye ayıklar fasulye kırar sofra kurar toplar falan filan.inşallah buda öyle olur.yalnız biraz öptürmeyi sevmeyiz o huyunu düzeltemedim bende kovalayıp ısırıyorum napiim hırslanıyorum öptürmedikçe....
şaka bir yana allah hepimizin yawrularını bağışlasın sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin.bizleride başlarından eksik etmesin.allahım olmayanlarada versin bu duyguyu tattırsın inşallah.amin

yağmur gözün aydın canım sonuçların iyi çıkmış..
darısı belli olmayanların başına..
amanda aman kız anneleri bakıyorumda kaynatmaya başlamışsınız:1rolleyes:
ay ben hep oğlum olacakmış gibi hissettiğimden birden karşı savunmaya geçme ihtiyacı duydum:roflol:
arkadaşımın 2,5 aylık oğlu var.
bi görseniz..babalar gibi..
yani ciddi.çok komik..
biraz daha büyüyünce böle ağır abi ayaklarında onlarda pek bi hoş oluyolar..
ben hep diyorum:
KIZIM OLURSA GİYDİRİRİM MİNİLERİ KIRMIZILARI SÜSLÜ KOKOŞ YAPARIM;
OĞLUM OLURSA JÖLELERİM SAÇLARI GİYDİRİRİM ADAM GİBİ..
ikiside çok güzel duygular olsa gerek..
benimde ilk bebiş ama hayal kurarken bile bukadar heyecanlanıyosam..
gerisini siz tahmin edin:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…