- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.821
derin geçmiş olsun canım.bencede doktorunu ya bi ara yada imkanın varsa git.gerçi benimde alerjim var çok hapşurduğum zaman karnım ağrıyo biraz ama sorun olmuyo..
julianne doktora gittinmi ?ne dedi?cinsiyet belli oldumu? babası bebişini gördümü canım?
haber ver merak ettim:dance:
Canım başka bir konu açtığım için buraya yazmamıştım. Bu sabah gittim doktora ve kızım olacağını öğrendim Azo :) Kesin olmamakla beraber doktor yüzde 80 kız dedi. Uslu uslu yatıyordu kızım. Kız olduğunu öğrenince baba da bozuldu ama ultrasonda içimdeki mucizeye bakarken gözündeki hayranlığı görebildim. Darısı başına canım...
Azo, kızım dün terkosa gitmişsin bana niye haber vermedin :)) Ben de gelirdim bi de süt içmeye giderdik ordan :)) Ben de sık sık gidiyorum oraya. Bak hatta yarın uğrayabilirim :)
Canım başka bir konu açtığım için buraya yazmamıştım. Bu sabah gittim doktora ve kızım olacağını öğrendim Azo :) Kesin olmamakla beraber doktor yüzde 80 kız dedi. Uslu uslu yatıyordu kızım. Kız olduğunu öğrenince baba da bozuldu ama ultrasonda içimdeki mucizeye bakarken gözündeki hayranlığı görebildim. Darısı başına canım...
Beklemek, aman bu erkek anneleri de hassas olur şimdi. Biz çoğalınca zaten bozulmuşlardır. Şimdi böyle böyle konuşunca iyice bozulurlar. Mesela sekreter nerelerde acaba :))) Hemen oğluşları için ileri atağa geçerler bak şimdi :)) (Bak hemen taraf tutmaya başladım, anında görüyorsunuz)
yağmurcum inan süper bir duygu benim bir kızım var ve ona bayılıyorum şöyle bana sarılıp kokluyor ve anne mis gibi anne kokuyorsun diyor gelde ölme onun için daha neler neler kızım çok güzelsin diyorum hayır anne sen daha güzelsin diyor ben ona sen o bana sen falan ya nebileyim bir sürü güzellik işte mutfakta yemek yapmaya gittiğimi anladığı anda hemen kapıyor tabureyi getiriyor tezgahın yanına anne bende yapacağım artık çorba karıştırıyor kek çırpıyor biraz uzun sürüyor sabrım sınanıyor ama olsun o öyle mutlu oluyor ki bende oluyorum
geçen gün babası karpuz kesiyordu bende bezelye ayıklıyordum bu önce babasına gitti yardım etmeye biraz orda yaptı sonra bana geldi aman kızım yorulma sen falan dedim hemen hiç birinizde yardım etmemi istemiyorsunuz demez mi? olur mu kızım tabiki istiyoruz ama sen yorulma diye dedik falan dedik oturdu benimle bezelye ayıkladı tabi ben çatlatıyorum o boşaltıyor fasulyelerin köşelerini kesiyorum o kırıyor geçen gün 2 kilo fasulyeyi kırdı bana kızlar kız evlat gibisi yokkkkkkkkkkkkkkkkkk
Oyyyyy canım benim yaaa kurban olsunlar kızlara zaten bayılıorum :1rolleyes: ay triplere bak hiçbirinizde yardım etmemi istemiosunuzz :roflol: ay allah bagıslasın canım benimm kızınıda öp benim icin icime bi sevinc doldu yaptıklarını anlatınca benim kızımda öle yapcak ins teyzesi :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?