2008 Kasım Anneleri

kızlar hepinize merhaba tam 1 haftadır evde hasta yatıyorum. nasıl bir grip + farenjit oldum anlatamam. virüsmüş bu ilaç kullanmak işe yaramazmış doktor daha gider gitmez bir hafta yatcan dedi. dediği gibi de oldu. boğazlarım yara içinde nefes alamıyorum:) yutkunamıyorum. valla kendinize dikkat edin. öksürmekten karnım ağrıdı bebeğime bişey olmuşmudur acaba öksürürken kasılıyorya insan. daha yenide gitmiştim doktora herşey ne güzeldi. şimdi çok korkuyorum.inş.ona bişey olmamıştır.hiç oynamıyor hissedemiyorum gerçi çok ta hissetmiyordum zaten ama öfff doktora da tekrar gitmek olmaz şimdi ne yapsam ben ya?

geçmiş olsun canm çok dikkat et kendine.neden gidemiyecekmişsin bence git endişeni anlat bi bakıcak ultrasonla eline yapışmazya.

geçmiş olsun güzelim yaa bişey olmamıştır inşallah ben de hamileliğimin 2. ayında ağır bir grip geçirdi ilaçta alamadığım için yattım sadece, çok şükür bebek iyiydi, korkma sen de kötü düşünme hiç bişey olmaz, o koruma altında :) ama yine de kendine dikkat et. Biraz daha iyleşip dinlenince hareketlerini de hissetmeye başlarsın

Gecmis olsun cnm bence git hem icin rahatlar bisi olmadıgını gördügünde ...
Kıslar bide bişi sorucam size eşimle antalyaya gitmeyi düsünüoruz arabamızla sizce bi sorun olur mu
esim doktor izin verirse gideris dedi zaten uyus edio beni sanki 9 aylık hamileymişim gibi :))

Geçmiş olsun canım.. Senin hastalığındna çok bu şekilde canını sıkman daha çok etkiler bebeğini.. o nedenle sen kafana takma bunları, iyice dinlenip bir an önce dinlenmene bak.. Ayrıca doktoruna da gidebilirsin, bu senin en doğla hakkın.. Hiç olmadı, ara telefonla bir konuş için rahatlasın..

Derin geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda düzelirsin. Biz sana bebeğin iyidir mutlaka içini sıkma desek de senin için tedirgin olur eminim. Muayenen ne zaman daha çok mu var. 20 günden daha fazla varsa bence de git doktora.

Yağmur çok alemsin. Demek eşin 9 aylıkmış gibi davranıyor :))) Benimki de öyle yapıyor bazen. Sanki hastayım da sürekli yatmam lazım falan gibi. Geçende de demez mi biz en iyisi ne kadar temiz olursa olsun denize de girmeyelim. Tatil fikrimiz de yattı. Bir de üstüne bu sabah gittiğimiz doktor asla sıcağa çıkmayacaksın. Uzun yolculuk yapmak da yok deyince tuz biber oldu. Doktoru ve eşimi ancak uzun yola ikna ettim ama deniz, havuz ve bilumum toplu yapılan su aktivitelerine bu yaz veda ediyorum (

ben geçen ay izmire gitmiştim giderken otobüsle dönüşte eşim arabayla almıştı bizi.otobüsle giderken baya rahatsız oldum ama arabayla çok rahat geldik.istediğimiz yerde durduk yok karnımız acıktı yok ayaklarımızı açmak için. bence sor dra eğer problem olmazsa gidin takma kafana ne oluck

çok sağolun kızlar inşallah bişey yoktur. ya benim eşimde göndermiyo doktora zırt pırt kadını bıktırma diyoo daha yeni gitmiştik dedim ya o yüzden gidemem şimdi bende hafta sonu karabük e gitcem kardeşimin düğünü var . bu hastalık sırasında burda hem kına hem nikah yaptık birde.. ahh ahh hiç bişey anlamadım. bir tane kardeşim var o da benim hastalığıma rastgeldi işte kısmet ne yapalım.Doktora sormuştum 25.haftaya kadar sorun yok demişti kendi arabamıza yavaş yavaş 2 saatte bir durup dolaşarak gideceğiz bakalım.

Ay kıslar saolun sanırım hersey doktora baglı ya problemli bi hamileliğimde yok julianne cım aynı eslerimiz walla ama acaip sıkıo beni tatile gitmemekte ne ya sanki dogurmak üzereyiz :)) Ay ben bunalırım ya en iisi doktoru önceden ayarlim ben :) Ki sorun olmayınca izin vermiceini sanmıorum ..

derin geçmiş olsun canım.bencede doktorunu ya bi ara yada imkanın varsa git.gerçi benimde alerjim var çok hapşurduğum zaman karnım ağrıyo biraz ama sorun olmuyo..

julianne doktora gittinmi ?ne dedi?cinsiyet belli oldumu? babası bebişini gördümü canım?
haber ver merak ettim:dance:

Biz de hafta sonu için İzmir'den Tekirdağ'a gittik. 7 saat gidiş 7 saat geliş.. kendi arabamızla olduğu için istediğin zaman durup istediğin zaman yürüyorsun sonuçta ve gayet rahattı. Otobüs gerçekten zor olabilir ama kendi arabanızla bence sorun değil. sadece virajlarda filan biraz kasıyor insan kendini farkında olmadan ve biraz stress yapıyorsun, o kadar :)

BU arada deniz olayı ile ilgili ne diyorsunuz? Doktorlar hamileler için en iyi spor diyor yüzme için.. havuzların temizliğinden çok emin olmadığım için havuzu tercih etmem ama ben denize girmeyi planlıyorumm. Siz girmeyecek misiniz?

Denizi ben sevmiorum ya havuzda önermedikleri icin sadece kararmayı düsünüorum zaten evimin önünde sadece esim ve benim girdigim bi l havuz oldugu icin cnm bnm havuza girmeme gibi bi problemim olmucak yazın sadece oteldeki havuza girmicem oda sorun diil bronzlasmak kafi :))

ah ah hisemcim giricezde nerde..
bende çok istiyom denize girmeyi ama uzak bi yere gidemiyorum.yıllık izinim yok.işe yeni girdim.3-4 gün anaca tatil yapabilicem.yakın nerde girebilirim henüz kara veremedim.sağolsun arkadaşlar bikaç yer tavsiye etti ama..fisfisfis

selamlar tatil planları yapılyor demek kızlar hadi bakalım hayırlısı olsun biz bu sene istanbulu bekleyeceğiz ne olur neolmaz belki birileri yine fethetmeye kalkar felan...:))) ya öyle kızlar bu halimle bir yere gitmeme kararı aldım ama istanbula yakın bir yere deniz olmasada gezmeye gidebiliriz..
derincim geçmiş olsun canım, hani bitkide tavisye edemiyoruz ama dark geçen böyle durumlar için birşeyler vermiştide hatırlayamadım.. sen en iyisi bol bol dinlen.. boğazların için elma sirkesi ile gargara edebilirsin yutmadan çok iyi geliyor eşim boğazının öyle yumuşatmıştı...

juli ee doktora gitmişin ya güzelim daha başka ne dedi doktor, bebişini gördümü babası ve cinsiyeti belli oldu mu? hadi çatlatmada söyle yaaa...

Bizde doktora sorduk 2 saatte bir durup 15-20 dk. yüriyceksin dedi şişmemek için varis olmaması için hiç bi sakıncası yok dedi haftasonu izmire gitmeyi planlıyoruz bakalım bebişimizle ilk tatilimiz :) gezente olcak bizim çocuklar bu gidişle :)

İşe yeni başladığımız yıl hep aynı sorunu yaşıyoruz. ben de işe ilk girdiğim yıl evlenmiştim ve sadece 5 gün izin kullanabilmiştim.. Cuma günü kına gecem olmuştu, perşembe dahil çalışmıştım :) Ama boşver azocum sıkma canını, kısa süreli bir şeyler ayarlarsınız, seneye de inşallah bebeğinizle istediğin gibi bir tatil yaparsın..

ayy kızlar gazete okudunuzmu adamın biri eşi 2. ye hamileymiş oda kız olcak diye kadını çok kötü dövmüş hastanelik etmiş insanlara şaşıyorum ya millet çocuğu olsun diye uğraşıyo bunlar sağlıklı olcak diye şükretmiyo bide kadını ne hale getirmiş

Hala nasıl böyle insanlar var bilmiyorum. Nasıl bir zihniyet bu. Biri bu adama gidip o çocuğun cinsiyetini kendisinin tayin ettiğini de söylememeli. Ne yazık ki bunların hepsi eğitimsizlikten kaynaklanıyor (( senağlama

Azo, kızım dün terkosa gitmişsin bana niye haber vermedin :)) Ben de gelirdim bi de süt içmeye giderdik ordan :)) Ben de sık sık gidiyorum oraya. Bak hatta yarın uğrayabilirim :)

minikcim benim karşı komşum öyle 3. de kız oldu adam ve annesi oğlan olana kadar devam etsin istiyorlarmış... peş peşe 3 kız ya ne kadar yaramazlar birde ... Kadını pek sevmem ama halinede üzülüyorum daha 26 yaşında 3 çocuk annesi oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…