- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.801
kızlar hepinize merhaba tam 1 haftadır evde hasta yatıyorum. nasıl bir grip + farenjit oldum anlatamam. virüsmüş bu ilaç kullanmak işe yaramazmış doktor daha gider gitmez bir hafta yatcan dedi. dediği gibi de oldu. boğazlarım yara içinde nefes alamıyorum:) yutkunamıyorum. valla kendinize dikkat edin. öksürmekten karnım ağrıdı bebeğime bişey olmuşmudur acaba öksürürken kasılıyorya insan. daha yenide gitmiştim doktora herşey ne güzeldi. şimdi çok korkuyorum.inş.ona bişey olmamıştır.hiç oynamıyor hissedemiyorum gerçi çok ta hissetmiyordum zaten ama öfff doktora da tekrar gitmek olmaz şimdi ne yapsam ben ya?
kızlar hepinize merhaba tam 1 haftadır evde hasta yatıyorum. nasıl bir grip + farenjit oldum anlatamam. virüsmüş bu ilaç kullanmak işe yaramazmış doktor daha gider gitmez bir hafta yatcan dedi. dediği gibi de oldu. boğazlarım yara içinde nefes alamıyorum:) yutkunamıyorum. valla kendinize dikkat edin. öksürmekten karnım ağrıdı bebeğime bişey olmuşmudur acaba öksürürken kasılıyorya insan. daha yenide gitmiştim doktora herşey ne güzeldi. şimdi çok korkuyorum.inş.ona bişey olmamıştır.hiç oynamıyor hissedemiyorum gerçi çok ta hissetmiyordum zaten ama öfff doktora da tekrar gitmek olmaz şimdi ne yapsam ben ya?
Gecmis olsun cnm bence git hem icin rahatlar bisi olmadıgını gördügünde ...
Kıslar bide bişi sorucam size eşimle antalyaya gitmeyi düsünüoruz arabamızla sizce bi sorun olur mu
esim doktor izin verirse gideris dedi zaten uyus edio beni sanki 9 aylık hamileymişim gibi :))
Biz de hafta sonu için İzmir'den Tekirdağ'a gittik. 7 saat gidiş 7 saat geliş.. kendi arabamızla olduğu için istediğin zaman durup istediğin zaman yürüyorsun sonuçta ve gayet rahattı. Otobüs gerçekten zor olabilir ama kendi arabanızla bence sorun değil. sadece virajlarda filan biraz kasıyor insan kendini farkında olmadan ve biraz stress yapıyorsun, o kadar :)
BU arada deniz olayı ile ilgili ne diyorsunuz? Doktorlar hamileler için en iyi spor diyor yüzme için.. havuzların temizliğinden çok emin olmadığım için havuzu tercih etmem ama ben denize girmeyi planlıyorumm. Siz girmeyecek misiniz?
derincim geçmiş olsun canım, hani bitkide tavisye edemiyoruz ama dark geçen böyle durumlar için birşeyler vermiştide hatırlayamadım.. sen en iyisi bol bol dinlen.. boğazların için elma sirkesi ile gargara edebilirsin yutmadan çok iyi geliyor eşim boğazının öyle yumuşatmıştı...kızlar hepinize merhaba tam 1 haftadır evde hasta yatıyorum. nasıl bir grip + farenjit oldum anlatamam. virüsmüş bu ilaç kullanmak işe yaramazmış doktor daha gider gitmez bir hafta yatcan dedi. dediği gibi de oldu. boğazlarım yara içinde nefes alamıyorum:) yutkunamıyorum. valla kendinize dikkat edin. öksürmekten karnım ağrıdı bebeğime bişey olmuşmudur acaba öksürürken kasılıyorya insan. daha yenide gitmiştim doktora herşey ne güzeldi. şimdi çok korkuyorum.inş.ona bişey olmamıştır.hiç oynamıyor hissedemiyorum gerçi çok ta hissetmiyordum zaten ama öfff doktora da tekrar gitmek olmaz şimdi ne yapsam ben ya?
. Tatil fikrimiz de yattı. Bir de üstüne bu sabah gittiğimiz doktor asla sıcağa çıkmayacaksın. Uzun yolculuk yapmak da yok deyince tuz biber oldu. Doktoru ve eşimi ancak uzun yola ikna ettim ama deniz, havuz ve bilumum toplu yapılan su aktivitelerine bu yaz veda ediyorum(
ah ah hisemcim giricezde nerde..
bende çok istiyom denize girmeyi ama uzak bi yere gidemiyorum.yıllık izinim yok.işe yeni girdim.3-4 gün anaca tatil yapabilicem.yakın nerde girebilirim henüz kara veremedim.sağolsun arkadaşlar bikaç yer tavsiye etti ama..fisfisfis
ayy kızlar gazete okudunuzmu adamın biri eşi 2. ye hamileymiş oda kız olcak diye kadını çok kötü dövmüş hastanelik etmişinsanlara şaşıyorum ya millet çocuğu olsun diye uğraşıyo bunlar sağlıklı olcak diye şükretmiyo bide kadını ne hale getirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?