- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.841
Ohh ohh ne güzel kız anneleri arttı,yaşasın çekiştiririz artık birlikte :)))Beklemek, aman bu erkek anneleri de hassas olur şimdi. Biz çoğalınca zaten bozulmuşlardır. Şimdi böyle böyle konuşunca iyice bozulurlar. Mesela sekreter nerelerde acaba :))) Hemen oğluşları için ileri atağa geçerler bak şimdi :)) (Bak hemen taraf tutmaya başladım, anında görüyorsunuz)
Geçmiş olsun canım.Ilık suya limon ve bal katıp içersen grip için iyi gelir.Bende geçenlerde bunu içerek 2 günde düzeldim.Boğazını ağrıtırsa limonsuz da içebilirsin.kızlar hepinize merhaba tam 1 haftadır evde hasta yatıyorum. nasıl bir grip + farenjit oldum anlatamam. virüsmüş bu ilaç kullanmak işe yaramazmış doktor daha gider gitmez bir hafta yatcan dedi. dediği gibi de oldu. boğazlarım yara içinde nefes alamıyorum:) yutkunamıyorum. valla kendinize dikkat edin. öksürmekten karnım ağrıdı bebeğime bişey olmuşmudur acaba öksürürken kasılıyorya insan. daha yenide gitmiştim doktora herşey ne güzeldi. şimdi çok korkuyorum.inş.ona bişey olmamıştır.hiç oynamıyor hissedemiyorum gerçi çok ta hissetmiyordum zaten ama öfff doktora da tekrar gitmek olmaz şimdi ne yapsam ben ya?
Haftalarımız aynı ama benim Sat 11 şubat canım.Sat la ultrason 1 hafta farkediyor.Darkcım merhaba.. Daha önce dikkat etmemişim, şimdi baktım imzana ve bizim seninle aynı gidiyor haftalarımız.. Senin SAT da mı 5 Şubat'tı.. Ben de henüz hissedemiyorum haraketleri.. Ben de tembel benim kızım, ağır olacak diyorum kendi kendime :)
Ecemim daha sık gel canım artık, inşallah evin işlerini de kolaylıkla yoluna koyarsınız. Hayırlı olsun evin. Bu bebekler kısmetiyle mi geliyor ne :))
Kızlar bugün pantalonum dar geldi. Aslında beli lastikli ama tam alt tarafı nasıl anlatayım, kasık altı oturunca sıkıyor. O yüzden bir hareketliydi küçüğüm sormayın. Sanırım 'anneeeeee çıkarsana şunuuuuuuu' diye bağırıyordu :) Biz ilk hareketi sabah saatinde sonra öğle yemeğinden sonra ve bu saatlerde yoğun hissediyoruz. Ama akşamları yatınca falan çok oynamıyor. Tüm günün yorgunluğunu çıkarıyor tv karşısında :) pek ehli keyif :)
Nazlıcım boy ve kilolarına doktora gidince daha da çok şaşıracaksın hazır ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?