2008 Kasım Anneleri

Hemen erkek anneleri savunmaya geciolar gerci azocum belli diil seninkide bende erkek hissediodum kesin kızın olcak seninde :)) Her neyse şaka bi yana kızlar ne olursa olsunlar sonucta erkeginde kızında yeri farklıdır evlat evlattır yani ..

kızlar bende geçen gün bir oğlan çocuğu gördüm kafama koydum bende oğlumu böyle yapacağım diye gözünde güneş gözlükleri kafada kot şapka ama kasket değil tamamı yuvarlak olanlardan sırtında bir sırt çantası tam bir küçük adam yerdiniz onu görünce ilk defa heveslendim oğlum olacağı için şaka bir yana hepsi evlat hepsi çok güzel yeterki ağız tadımız huzurumuz sağlığımız eksilmesin gerisi boş

Ya ne güzel enerji veriyorsunuz kızlar. Hepiniz heyecanlı, hepiniz mutlu olunca sizi okuyan da mutlu oluyor :) Yağmur çok sevindim canım testinin güzel çıkmasına.

Bu arada beklemek sen anlattıkça içim gitti. Gerçi kendi küçüklüğümden hatırlıyorum da aynen seninki gibi bezelye falan ayıklayıp, hatta durumu abartıp, mendil falan yıkardım ben, çamaşır yıkayacağım diye. Eminim hepinizin böyle anıları vardır.

Azo dediğin gibi oğluşları da adam gibi giydirince çok tatlı oluyorlar.

kızlart maşallah kız anneleri bir araya gelip kaynatmışınız buraları.. bu aralar cinsiyet konusunada çok takıyorum meraktan..bende öğlende anlatmaya fırsatım olmadı gece uyuduğum o yarım yamalak zamanda rüya gördüm yine 2 bayan var sarışınlar yanlarındada kız çocukları ama nasıl annelerine benziyorlar bayanlar benim arkadaşımmış sanırım onlarda sarışın olarak çok güzel bayanlar ne güzel çocuklarınızda sizin gibi narin güzeller diyorum.. sonra mutfağa gidiyorum orada birden kendimi görüyorum benim saçlar uzunda kahvedir rüyamda saçımda hani eskiden meç olurduya öyleymiş saçlarım ama bana çok yakışmış bende güzelim benim kızımda güzel olacak diyorum öyle uyandım işde..
oğlan çocuklarınıda ayrı bir severim dediğiniz gibi o kotlar ne güzel yakışıyor onlara büyümüşde küçülmüş gibi oluyorlar yaa.. ben rüyalarımda saçmalıyorum bu aralar ama hayırlısı...

yağmurcum sonuçların güzel çıkmasına sevindim... artık testlerde kalmadı sanırım rahatlamışındır.. darısıda bizlere inşallah...

Cnm ne olursa olsun aman en önemlisi saglıkları ama
merakta etmeden olmuoki ben hep erkek bebek gördüm
rüyamda hep erkek hissettim herkesde erkek dedi
karnımın sekline bakarak o nası oluosa :)) Sonucundada
kız cıktı yani bu işler hic belli olmuoki :))
Ayrıca inşallah sizlerinde güsel cıkar testleri benim bitti
artık bi 5.ayımızdaki 4d ultrasonuda gecelimde bi ohh dicez
ama ben cok takıorum simdide diorumki acaba baska
yerdedemi yaptırsam walla iice takıorum herseye artık ben
kurcalamim ama en iisi demi :)))

Ohh ohh ne güzel kız anneleri arttı,yaşasın çekiştiririz artık birlikte :)))

Geçmiş olsun canım.Ilık suya limon ve bal katıp içersen grip için iyi gelir.Bende geçenlerde bunu içerek 2 günde düzeldim.Boğazını ağrıtırsa limonsuz da içebilirsin.
Bebeğin iyidir canım endişelenme.Çok kötü olmazsan ilaç alma bence.

Haftalarımız aynı ama benim Sat 11 şubat canım.Sat la ultrason 1 hafta farkediyor.
Ben yeni yeni hissediyorum hareketlerini.Hareket edince hafif bir ağrı oluyo sanki karnımda.Ama hep babası onunla konuşunca hareketleniyo benim cadı.

Ahahahahahah şişko julian şişkoooo :)))
Benim karın bugün benden önce gidiyordu :))) Siz yenisiniz galibaajeyyar
Walla ben tam hamile moduna girdim karnımla beraber.Tam hamiş oldum şimdi.Amaaaaaa yakıştı canım banadaaaaaa :dance:

Kızlar ben hala çok uyuşuğum ya halsizim,yorgunum bi enerjik olamadım.
Ara ara ev işlerine yardım ediyorum artık.Ama çok çabuk yoruluyorum.Bende çok yormayacak şekilde yapıyorum.Malum okullar kapanıyor.Seminer zamanı gelen giden daha çok olur.benim bebek de biraz büyüdü ya çok olur gelenler.Görenler gelicez diyolar hep.İşleri biriktirmemek lazım aniden gelen olur rezil olmayayım bari.

Canım birini felan tutsan şöle bi tümden temizlense evin de sen yorulmasan Aynı sey bende de war is yapamıorum maalesef ama kendimzi yormayalım temislik her zmn olur ama böle bi imkanın warsa hem yorulmamısta olursun ..

Yağmurcum annem gitmeden temizledi aslında dip bucak temiz de.
Haftalık rutin temizlik lazım.Eşim anca iyice kirlenince süpürüyor evi.Bende sürekli söylemekten sıkıldım.Bi kaç gündür ara ara yaptım.Bigün bi yeri hafif topladım,diğer gün devam ettim derken kendimi fazla yormadan yaptım düzen tamam ama parlatmak lazım bi.
Yapamadığım süpürme işi var.Evi süpürmeye cesret edemedim açıkcası.Fazla eğilmek istemiyorum.az da olsa eğilmek gerekiyor süpürürken .Yarın süpürecek eşim.Bi de sildirdimmi yeter bana.

Canım yorma kendini yinede fazla öle anlıorum seni ki
bende yapamıorum temislik belimin agrısından gecen
gün görümcem bendeydi bekar oda onla beraber o süpürdü
ben paspas ettim bide 3 balkon war bnm evde onları yıkadım
ama bittim darkcım inan daha dogrulamadım gece inleye inleye
uyudum zaten kadın alıorum rutin ama dayanamıorumki zaten bi
dayanabilsekk bi söle rahat olabilsek sorun olmucakta dayanamıorum
elimde deil

Yağmurcum sen en tehlikeli şeyi yapmışsın.Eğilmek çok tahlikeli canım ya.Benim balkonlarda bitik ama hiç denemek bile yok aklımda.Ben eğilmeden öyle kendimi çok yormadan eşimin yapamadığı ince işleri yaptım azar azar.

Hem ben 3 gündür yapıyorum.Napim anca bu kadar.Kendimi yormadan.ben her gün azar azar eşimin yapamadıklarını yapınca evde daha düzenli oldu zaten.

Ya evet cnm bidaha töbe ettim zaten ki esim anladı temislik yaptıgımı zaten o gece uyumadı benle :) Bide adam kızmaklada haklı rutin temislige gelende var hani benimki iş olsun iste dayanamıorum dedim ya ama o geceden sonra tövbe ettim daha dokunmam :)

Ya bide bu arada acaba eslerimize babalar günün de bisi alsakda bi jest yapsakmı acaba :) O bana yapmıstı simdi ayıp olmasın ::)

günaydın hamişleeeeeeeer!!!
gününüz güzel bebişleriniz sağlıklı olsuuuuun!!!
nasılsınız bugün?
yaw gece yazdıklarınızı okudumda..evet ya benimkide anneler gününde hediye almıştı..
bizde almalıyız ama ne?
aslında bizimki nezamandır söylüyo bi balıkmı alsam ona..önceden(evlenmeden önce) vardı benim onun kavanozu ve taşları duruyo..içine bi balık attıkmı tamam:1rolleyes:
manevi değeri büyük hem..bide şimdiden bişeylerin sorumluluğunu alıp onun suyunu değiştirerek, yemeğini vererek geleceğe yatırım yapmış olurumtatlicadiarzu
ne dersiniz:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…