2008 Kasım Anneleri

a.s.günaydın kızlarrr ya evet güzel bi konu ne alcaz biz bu kocişlere kafama takıldı şimdi benimki de almıştı bana anneler gününde...ne zor hediye almak daha dogrusu secmek :uhmffff fikri olan var mı kopya cekelim birbirimizden en iyisii

kızlar günaydınn hepinizeeeeeee.,
şu babalar günü benimde kafama takılıyo.anneler günü zamanı evde tadilat vardı biz yukarda kayınvalidede kalıyorduk benim kanamam vardı falan ya izmire gittiğimiz gün anneler günüydü işte.otobüse gitmemize yarım saat kala bahçeden gül toplayıp getirdiler bana oğlumla.hatta sonra benim güllerimin yarısını alıp annesine vermişti:roflol::roflol:durumlar o kadar vahimdi yaani.
neyse anneler günümüz böyle geçti ama dönüşte evde yeni koltuk takımları vardı.benim durumum çok vahim ben hep onun hediyelerinin altında eziliyorum aaaa geçen senede pcyi almıştı anneler gününde.şimdi ben napıyım ki:sm_confused::sm_confused:

günaydın bayanlar, herkese güzel bir gün diliyorum...
benim anneler günü karambole geldi, yakınımızda büyüklerimiz olmadığı için işleride yoğundu o günler akşam eşimin teyzesine gitmiştik giderken ona bişeyler almıştık ben arada kaynadımmmm..:))
ama bende şöyle ilginç bir şey yapayım unutamayacağı bir anı olsun istiyorum biraz düşünmek lazım tabiki üzerinde... gerçekten çok çalışıyor hem işde hem evde hakediyor yani babamız..
dün evdeydi eşim bizde temizlik yaptık benimkide hala bana elektirk süpürgesini kullandırmıyor o süpürdü viledayla aldı bende tv nin tozlarını aldım..:)) bütün işi o yaptığı halde ben yoruldum ..:))

akşama doğru dvd keyfi yapalım dedik seyrederken uyuyakalmışım o sırada zil çaldı ben panikle kalktım eşimde kalktı hemen karşı komşunun kızlarıymış, bilmiyorlar otomatik için hep bizim zile basıyorlar.. nasıl kalbim çarptı anlatamam o sırada bebişlerde kıpraşmaya başladı kalbim orada atıyormuş gibi eşime gel bak yoksa benmi öyle hissediyorum dedim oda oradaki kıpırtıları çok net hisetti.. bana sen uyurken onlarda uyuyordu belki ani kalkış yapınca hareketlendiler heralde dedi..sonra evde söylenip durdu çocuklara senide bebişleride uyandırdılar diye...:))

Merhaba kızlar...

Şu babalar günü beni de düşündürüyor açıkçası.. Gerçi annaler gününde bana bir şey almadı eşim, ben istemedim çünkü, sadece kutladı.. Ben de hediyeden çok farklı bir şey yapmak istiyorum.. ne bileyim, böyle kısa bir mektup filan mı yazsam acaba diyorum, sanki bebeğimizden geliyor gibi.. Pazar sabahı nasıl veririm d,ye düşünüyorum ama daha tam karar vermedim ben de...

kızlar konuya biraz ara vermiş gibi olacağım ama, bebişin hareketlerini ben hala hissedemiyorum:uhm:....Biraz kilo fazlalığım var:çok üzgünüm: bu nedenle olabilirmi acaba...bende hissetmek istiyoruma.sa.s

Canım endiselenmene gerek yok cünkü doktor 16-20 hafta arası hissedebilirsin dedi yani daha zamanın war demek :) Bende cok sık hissedemiorum ki cok arada oda ayırt edemiorum zaten heralde 20. haftalara dogru tam hissedeblicem

kızlar konuya biraz ara vermiş gibi olacağım ama, bebişin hareketlerini ben hala hissedemiyorum:uhm:....Biraz kilo fazlalığım var:çok üzgünüm: bu nedenle olabilirmi acaba...bende hissetmek istiyoruma.sa.s
canımcım, endişelenmene gerek yok bende çok zayıf değilim bende ikiz oldukları için erken hissettim sanırım ama yağmurun dediği gibi öyle sık sık hissedilmiyorki arada kendilerini belli ediyorlar oda çok hafif balık kayışı gibi yani...
bir arkadaş yazmıştı istersen akşam yemek yedikten sonra sırtıstü uzan elini koy, azda olsa bir kıpırtı hissedersin yemekten sonra dahada hareketleniyor yumurcaklar..

Ay kıslar yemek dediniz aklıma geldi ben dün gece saat 5te acıktım kalktım yemek yedim cok az yaaa sok oldum hee resmen uyuyamıorum :)))) Ay buda yeni adet cıktı bende :))

Ay kıslar yemek dediniz aklıma geldi ben dün gece saat 5te acıktım kalktım yemek yedim cok az yaaa sok oldum hee resmen uyuyamıorum :)))) Ay buda yeni adet cıktı bende :))

Yağmurcum sorma, geçrekten ben de özellikle son bir haftadır çok yemeye başladım.. Henüz senin gibi gece kalkıp yemek yemiyorum ama çok çabuk acıkıyorum.. Çok fazla kilo almamak için de acıkınca bir meyve yiyeyim diyorum ama bu sefer de midem iyice kazınıyor.. Şu an olduğu gibi.. Saat 9:00 gibi iş yerinde bir tost yiyorum.. öğle yemeğimiz saat 12:3^'da başlıypr ve benim karnım şu an zil çalıyor, dahası midem bulanıyor.. ne olacak bizim sonumuz acabakafamçokkarıştı

kızlar ya grip olmuştum ya bir haftadır hastayım. Sürekli hapşurup öksürmekten midir nedir kasıklarıma sancı giriyo sanki arada ama akıntı falan yok allah korusun. bugun oldu yaa. belki diyorum bebek büyüyordur. sizde de oluyomu böyle şeyler? normal mi acaba? fazla mızmızlanmakta istemiyorum..

canım bende çok acıkıyorum ama frenliyorum su içiyorum... bazen çok ufak atıştırıyorum.. ama gece kalkıp yemedim daha... bende o saatde kalkıyorum ama wc ye...:)) gün içinde acıkınca az az ve sık yerseniz sorun olmuyor gece ben öyle yapıyorum.. sizde işde çubuk kraker yada atıştırmalık bişey alıp acıkınca bir iki yeyin mutlaka meyvenizi yanııza alın..

geçmiş olsun canım.
evet öksürünce hapşurunca benimde kasıklarım ağrıyo..
o normal..zorlandığımız için..
gribin için aktardan kuşburunu alıp sıcaksuda 3-5 tanesini 2-3 dk. bekletip iç..çok iyi geliyo ve c vitamini deposu..ben bala zencefil karıştırıpra yemiştim bide hasta olduğumda..oda çok iyi geliyo..
acil şifalar..

derincim darkın dediği gibi ılık suya bal ve limon katıp iç iyi geliyormuş.. hem bende arada boğazım gıcık yapıp öksürüyorum günde biriki kere hapşırıyorum kasık ağrısı ile alakası yoktur bunların bebişin büyüdüğü içim olurdur bence... benimde oluyor arada ..normal bir durum..

kızlar herkese merheba kaç gündür giremiyordum tabi kimse
yokluğumu hissetmemiş neyse teyzemin kocası vefat etti kanserden
57 yaşındaydı giremedim o yüzden hepiniz çok özledim
kimisi ölürken kimisi dünyaya geliyor ne kadar garip bir
dünya bu ya çok üzüldüm enişteme ama bebeğimi aklımdan çıkarmadım korktm
birşey falan olur diye ama elden birşey gelmedi allah rahmet eylesin
çok iyi adamdı
neyse herker iyidir umarım cinsiyet öğrenenler hayırlı olsun yarım saattir geçmiş sayfaları okuyordum
test sonucu alanlarda hayırlı olsun darısı başımıza hepinizi öpüyorum

asorti başın sağolsun canım.evet hayat böle işte..
ama hayat devam ediyo..
ki biz artık 2 kişilik yaşamak zorundayız.önce kendimiz sonra bebeklerimiz için..
bu son nefesimize kadarda böle olacak..
allah ölenlere rahmet geride kalanlara uzun ömürler versin..

asorti canım başınız sağolsun...Allah geride kalanlarına uzun ömür versin..
hem yokluğun hissedilmezmi canım ama bu ara çoğu kişi doktor ve cinsiyet teleşındaydı bir kaçımız hastaydı evindde temizlikle uğraşanlar felan gözden kaçmıştır.. burada hepimiz arkadaş olduk aile gibi olduk yeri geliyor ailemizden önce sizlerle paylaşıyoruz çoğu şeyleri... bir daha böyle düşünme tamamı..:))yerimseniben
bende seni ve bebişini öpüyorum canım.. Şeniz

Asortie hoşgeldin canım. Başın sağolsun. Zor ya hem de çok zor hamileyken büyük üzüntü yaşamak. Dediğin gibi sen bebeğini düşünmelisin...

Derin ben de senin gibi hasta oldum bugün. Dünden şifayı kapmışım. Ihlamur, kuşburnu ve gece kalın giyip terleyerek bu sabah işe gelecek kadar iyi oldum. Sabah yine ıhlamur, bal ve limonla ayağa da kalktım ama gücüm kalmadı. Bir iki saat sonra çıkıcam işten eve gideceğim ve daha da kötü olursam yarın gelmemeyi düşünüyorum. Umarım iyileşiriz canım kısa zamanda. Kızlar grip için dediklerinizi uygulayacağım. Ama boğazlar gerçekten çok acıtıyor. Yarın geçmezse doktora gideyim diyorum doktor ne yapacak diyorum ben ama bir hamile arkadaşım hastalınınca doktorun verdiği ilaçları kullanmamış ve sonunda da hastaneye kaldırılmış. O yüzden hiçbir şeyi ihmal etmememiz gereken bir zamandayız. Öpüyorum sizi görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…