- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.861
canımcım, endişelenmene gerek yok bende çok zayıf değilim bende ikiz oldukları için erken hissettim sanırım ama yağmurun dediği gibi öyle sık sık hissedilmiyorki arada kendilerini belli ediyorlar oda çok hafif balık kayışı gibi yani...kızlar konuya biraz ara vermiş gibi olacağım ama, bebişin hareketlerini ben hala hissedemiyorum:uhm:....Biraz kilo fazlalığım var:çok üzgünüm: bu nedenle olabilirmi acaba...bende hissetmek istiyoruma.sa.s
Ay kıslar yemek dediniz aklıma geldi ben dün gece saat 5te acıktım kalktım yemek yedim cok az yaaa sok oldum hee resmen uyuyamıorum :)))) Ay buda yeni adet cıktı bende :))
canım bende çok acıkıyorum ama frenliyorum su içiyorum... bazen çok ufak atıştırıyorum.. ama gece kalkıp yemedim daha... bende o saatde kalkıyorum ama wc ye...:)) gün içinde acıkınca az az ve sık yerseniz sorun olmuyor gece ben öyle yapıyorum.. sizde işde çubuk kraker yada atıştırmalık bişey alıp acıkınca bir iki yeyin mutlaka meyvenizi yanııza alın..Ay kıslar yemek dediniz aklıma geldi ben dün gece saat 5te acıktım kalktım yemek yedim cok az yaaa sok oldum hee resmen uyuyamıorum :)))) Ay buda yeni adet cıktı bende :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?