2008 Kasım Anneleri

julicim sanada geçmiş olsun canım...a.s.
iyi bir iki saate eve gidecekmişin,eve gidince çek üzerine bişey dinlen, limon ve balıda unutma çabuk atlatırsın inşallah..
kız sevindirikmi oldun yoksa dünden, kızını duyunca hımmmm..yerimseniben.

sana da geçmiş olsun jullıane . valla ben tam 1 haftadır hastayım geçen perşembe boğazım yanmaya başladı sabahtan doktora gittim hemen çünkü bende kronik farenjit var hiç hasta olmaya gelmiyo çok acı çekiyorum doktor antibiyotik vermiyorum c vitamini veriyorum 1 hafta yatacaksın dedi. bende içimden hadi canım o kadar da değil dedim. ammaaan kardeşim ne çektim ne çektim . ateşlendim çok fena oldum ya boğazlarım bitti mahvoldu. geceleri uykusuzdum hep ayy allah kimseye vermesin. doktor virus bu dedi bişey para etmez dedi yine de birkaç ilaç aldım (yazdırdım yani ) ateşlendirsem diye aklınızda olsun tek kullanabileceğimiz ağrı kesici+ateş düşürücü minoset. işe yarıyor tabi. birde asla hamileyken ateşlenmemek gerekliymiş.aman herkes kendine dikkat etsin.Etrafta mikrop dolaşıyormuş Elleri sık sık yıkamak lazım. Benki her sabah masamı bile kolonya ile siliyorum ama geldimi geliyo maalesef. ayy çok konuştum kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum.

Asorticim başınız sağ olsun canım, Allah sizlere uzun ömürler versin..

Hasta olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun.. Havalar dengesiz olduğu için bir de etrafta virüsler olduğu için ve bizler daha hassas olduğumuz için her zamankinden daha çabuk kapıyoruz galiba şifayı.. Bu yüzden maksimum dikkat ve ayrıca bol bol dinlenmek gerekiyor sanırım...

geçmiş olsun canım. imkanın varsa bol bol dinlen..inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.
of ya bu havalarda nasılda hastalandınız.hepimiz çok dikkat etmeliyiz.çünkü vücut direncimiz normal zamanlara göre daha az..

canım çok geçmiş olsun biliyorsun 15 gün önce bende çok fena boğaz enfeksiyonu olmuştum ve dr.a gittiğimde bana antibiyotik verdi agumentin hemde 1 gr'lık ama içtim çünkü hem o dr.a sordum bana dokunmaz mı diye hemde kendi kadın doğum dr.uma sordum hayır hiç birşey olmaz içebilirsin dediler çünkü bu durum mikrobik dedi ve içmelisin dedi bende içtim o yüzden dr.a gitmeyi ihmal etme canım dinlenmeyle mikropları yok edemiyoruz maalesef grip olsa durum farklı iç ıhlamur yat ye limon ama boğaz enfeksiyonları öyle değil kolay kolay ilaçsız geçmiyor burada bir arkadaşım 15 gün ilaç almadan çekmiş en sonunda yine ilaç almak zorunda kalmış bence mikrobun vücudumuzda uzun süre kalmasıda bebeklerimize zararlıdır

selam kızlar nasılsınız?
asorticim başınız sağolsun
Allah rahmet etsin geride kalanlarada sabır versin

hasta olan arkadaşlar:derin ve juliannecim aman dikkat edin arkadaşlar
sağlığınız kendiniz ve bebeğiniz için çok önemli
her şeyi bir tarafa bırakın fırsatınız varsa bol bol yatıp dinlenin

Son düzenleme:

kızım olucak büyük ihtimal şimdilik öyle dedi doktorumuz en son ama ... ayrıntılıda kesinleşiyormuş 25 haziranda kesinleşicek inşallah...fisfisfisfisfisfis

oğlum olursa 183
kzım olursa 168.5 cm olucakmış

ne demek canım aramıza hoşgeldin
paylaşım yapacağımız kişiler arttıkça mutlu oluyoruz biz

hoşbulduk:1hug: canım sağol.. çok güzel bir site çok güzel bir paylaşım ortamı keşke vaktim olsada sürekli yazabilsem sürekli takipteyim ama yazamıyorum bu 2 gün inş bol bol yazarım pek işlerim yok..:1rolleyes::1rolleyes:

Kıslar ben gidiyorum cumartesi günü kayınvalidemlerde kalıcaz 1 ay kadar belki daha az belki daha fazla belli degil :a015::a015:şimdiden sölim yazamıcam net yok orda kendinize cok ii bakın ösleyin beni tamam mı senağlamasenağlamasenağlama

merhaba kasım anneleri nasılsınız bakalım
asorti canım başın sağolsun allah geride kalanlara uzun ömürler versin
grip olan arkadaşlar geçmiş olsun kendimize çok iyi bakmamız lazım bol bol meyve yiyin bol limonlu bir çorba umarım en kısa zamanda düzelirsiniz
babalar gününe gelince o benim için de büyük bir sorun ama şimdilik aklımda romantik başbaşa(kızımı nereye yollarım bilmem ama....)mum ışığında bir yemek geçiyor sonrasını bilemem şöyle güzel küçük anlamlı bir hediyeylede pekiştiririz kızım babasına çok güzel bir resim yapmış arkasınada bir mektup yazmış ben çok ağladım babasıda kesin çok duygulanacak ve ağlayacak belki alyanslarımızı değiştirir güzel bir alyans alırım ama fikirlerinizi okuyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…