2008 Kasım Anneleri

Kabul etmediğim için evde her gün kavga çıknaa başladı zaten canım. Hiç huzurumuz kalmadı ya. Etrafındaki sorunları çözmeye çalışacağına çözümü gitmek olarak görüyor. Ben ne olacağım diyorum. ıkinci çocuğu istemiyor muydun bu arada onu yaparız çocuğüu yaparken de yüksek lisans yaparsın diyor. Ama benim hayatmın planları değil ki bunlar. Çok sıkılıyorum en son sen git tayinini iste 1 sene kal her şey tamam burada mutluyum dersen gelirim dedim. Onu da yapmıyor kızımdan ayrı kalamam diye. Ne yapacağımı şaşırdım

Belki merak eden olur bana ve oğluşuma gelince...Oğluşla ek gıdalara alışmaya çalışıyoruz tuzsuz ve yağsız çorbaları hiç severek yemiyor bizim yediğimiz yemeklerin ve salata suyuna bayılıyor..bugün akşam cacık yedi örneğin..Ama sonrasında öyle bir geğirdiki yakınında olmak istemezdiniz..

4. aydan beri sebze meyve püresi yoğurt veriyordum ama peynire ve yumurtaya yeni başladım..8 tahıllı ballıyla kahvaltı yapıyoruz genelde..

Diş sıkıntısı çok fena bu aralar..mızmızlaştı..

Görüşemediğimiz bu süre içinde konyaya gittim.1 mayıs tatilinde akaradaydım.geçen hafta sonu da düzceye gittik..oğluşum gezilerde çok uyumlu çok şükür.

hoş geldin çitoscum.
julicim zor senin işinde bilmiyorum ama istanbula bu hızlı yaşama alıştıktan sonra farklı bir yerde yaşama fikri zor geliyor insana..
gerçi ben de gidelim buralardan diyorum hep eşme hani şöle küçük bir sahil kasabasına yerleşsek bir bahçemiz olsa domatesimi biberimi kendim yetiştirsem ama bu hayal senin durumundan tabiki çok daha farklı .

Sıkıntını attın mı çitos çalışmaya başlayınca

Attım valla. ya ev de oturmak çok zor işmiş..gerçi oğlumla da çok mutluydum ama işe başladığım için de çok mutluyum..

Sorunlar çözülmeyecek şeyler mi ondan bu kadar kaçmak istiyor..Bak sen beni dinle ben de çok mutlu bir iş yaşantım,çok iyi bir çevrem,ve çok çok iyi şu ankinin 3 katı bir kazancım varken eşimin memleketine geldim..Ve buraya hiçmi hiç alışamadım..4-5 SENE sonra gitmeyi düşünüyorzu burda çile dolduruyor gibi hissediyorum..sakın kabul etme yaşadığın yerde mutluysan.sonuçta seni orda nasıl bir hayatın beklediğini bilmiyorsun..Eş ve çocuk da bir yere kkadar..

Neyse ben kaçtım kızlar gidip pazar günü için süt sağacağım. Sonra yatayım bari herkes uyurken ne yapacağımı şaşırdım film mi izlesem uyusam mı uykuyu tercih ettim :))) Öptüm hepinizi.

selam kızlar

çitos hoşgeldin tatlım özlettin kendini, zorda olsa çalışmadan duramazdım heralde allahtan zorunlu kalmadımda ücretsiz izin falan kullanmak zorunda kalmadım

juli senin yerinde olsam bende gitmezdim, eşin buradada çalışabiliyor ama sen çalışamayacaksan çoookkk zor olur, bende çalıştım küçük yerde bilirim zorluklarını sığlıklarını, sen birde çalışmayacaksın dahada zor bence, sorununuz eşinin iş ortamıysa il içi tayin istesin tebdili mekanda ferahlık vardır
ben büyük şehri seviyorum valla zorluklarıda olsa, ama eşinin dediği gibi yüksek lisans gibi amaçların varsa iyi olabilir, küçük yerde insanın çok daha fazla zamanı oluyor

lelalcim merhaba tatlım iyisin anladığım kadarıyla, öpüyorum duruyu ve seni,

bugün benim küçük adama avakado verdim (çileğin doktoru demiş ver diye bende verdim:) yarısını yedi yavrum ben hiiçç sevmem, onunda sevdiğini sanmıyorum ama sanırım çok açtı onun için yedi

hOş bulduk lellacim..nasılsın?biizim istanbul planları suya düştü şimdilik..Düzceye kadar gittik ordan ötesi yok..bakalım ne zaman olcek..çok özledim istanbuluuu..

Merhaba denizcim..Nasıl yavru kuşun?

vAlla avokado ben de hiç sevmem yazık oğluşuna..Benimki de bugün ilk kez pekmez ve yumurta yedi..Ama sevdi bir sorun çıkmadı çok şükür..

Merhaba denizcim..Nasıl yavru kuşun?

vAlla avokado ben de hiç sevmem yazık oğluşuna..Benimki de bugün ilk kez pekmez ve yumurta yedi..Ama sevdi bir sorun çıkmadı çok şükür..

iyi teyzesi çok şükür keyfi yerinde, sizinde yerindeymiş keyfiniz sevindim:)

ya avakadoyu dedimya çileğin dr u demiş verin diye yararlı diye verdim valla, reddetmedi allahtan, ama çok sık vereceğimi sanmıyorum belki haftada bir falan veririm

günaydın kızlar

biz kalktık kahvaltımızı yaptık, oğluşum mama sandalyesinde uyuyakaldı, birazdan yerine koyacam dalsın diye bekliyorum, bende işlerime bakarım biraz

çilekçim iyi yolculuklar canım, fırsat buldukça uğra özletme kendini

günaydın kızlarr
kahvaltımızı yaptık babayı işe uğurladık şimdi uyumak için hazırlık yapıoruz :))
çitoscum hayırlısı olsun tatlım gelirsin bu taraflarada
denizanası afiyet olsun avakado.bende daha avakado vermedim nasıl tepki vereceğini bilmem bu arada sen nasıl verdin avakadoyu sadece mi? ben sanırım labne peyniri ile karıştırıp vericem yani en azından ben öyle seviyorum dilerim benim böcük de beğenir.
mmf cim sana da günaydın tatlım.

of yazdım yazdıklarım gitti hata verdi yine, bu arada benim kuzu uyandı

lelalcim ben avakadoyu zeytinyağıyla verdim, ağzını aça aça yedi ama sevdi sevmedi bilmiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…