2008 Kasım Anneleri

Duru'nun sonraki hamlesi el ağza gitmek suretiyle tüm surat pasta oldu :)
ee tabi sonra bize banyo yolları gözüktü pasta yemeden önce banyo yaptık :))

günaydın günaydın günaydın
sabahın 7sinden beri ayaktayız malum misafirlerim vardı bir toplantıya katılacaklardı sabahın 7sinde kalkıp kahvaltı hazırladım onları uğurladık oğluş kalktı onu doyurdum uyuttum ortalığı topladım ama pil bitti çok uykum var oğluş uyandı elma püresi yaptım ama 4 kaşık yedi demekki daha acıkmamış acıkmayınca çok sevdiği bir şeyi bile yemiyor

lellalcim o ne güzellik öyle maşallah duru hanıma içim açıldı sabah sabah öpüyorum tontiş yanaklarından

valla ekranda gördüğünde böyleyse gerçeğini gördüğünde nasıl davranır acaba kaydirigubbakcemile3
sakın bir de böyle yapmasın kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok güldüm valla , çocuklar kendi aralarında anlaşırsa neden olmasın, buluştuğumuzda göreceksinya benimki herkese mavi boncuk dağıtıyor zaten o güzelliğe hiç karşı koyamaz

yok tatlım ya onu kaçırmışlarr çünkü annem evin içinde çığlıklar atıyordu battı herşey bu lekeler çıkmazz çünkü tüm örtüleri kırmızı kırmızı frambuaz lekesi oldu :))))
artık o görüntüler doğum gününe kısmetse :))

tünaydın ;

lelalcim yarı yaş pastanızı kestiniz haa hadi hayırlı olsun allah nice yaşlarını göstersin inş..

benim kızımda ordaaaaa ,ayyyyy çok mutlu oldum kızımı burda görünce ,gerçi şu an yanımda ama olsun ekranlarda görmek başka kaydirigubbakcemile3

başım çok ağrıyor yine migrenim tuttu ev toparlamaktan yoruldum daha bir sürü çamaşır yıkanacak iki makine yıkadım daha bir makine daha var bunların ütüsü offffffffff dinlenmek istiyorum çok yoruldum artık allahtan yemeğim var oğluşu uyuttum aslında biraz uyusam iyi gelecek ben iyisi oğluşu uyutmuşken biraz dinleneyim
eylül nazlımelek hoşgeldiniz geçmişe bakıyorsunuz herhalde

bu arada asortiden hala haber yok merak ettim inşallah bebişi düzelmiştir sizin haberiiniz var mı

senin kızın nerde hani....bizde görelim

selemlar,
sağol ecemim evet biraz geçmişe baktım oğlanları uyuttum geldim...
beyeazmelek resimleriniz güzel çıkmış maşallah ailenize ve oğluşuna..
lelalcim maşallh duru kıza ve melis hanıma arkadaşlıklarına..
julicim bence diretebildiğin kadar diret işinde mutluysan oralarda yapamazsın belki bir iki gün kızınla olmak güzel gelir sonra çalışmaya alışan biri olarak sıkılır evde yapamazsın..
çalışan bayanlarda imrendiğim tek konu işe gidince oradaki tempodan evdeki sıkıntılaerı unutuyorsun kafan dağılıyor insan içindesin.. çalışmayan bayanlar ise hep o sıkıntılarla boğuşuyor birde konuşacak paylaşacak kimse olmazsa kendi kendini yiyor valla..ay bende rahatladım hee..
okuduklarımdan hatırladıklarım bunlar ...

bizegelince iyiler bıdıklar ama dün üst komşu geldi tam mama yediriyordum kaanın ağzını ben sileyim dedi sildi sonrada sen hiç gülmüyon ağlayanmı yoksa felan çocuk korktumu kızdımı bilmem kadın gidene kadar onu gördükçe canı yanıyormuş gibi içli içli ağladı kuzum.. artık bebişler her şeyi anlıyorlar iyi kötü ayırt edebiliyorlar..

selamlar o kadar yoğunum ki bugün ancak gelebildim aranıza lelcim maşşalh o güzelliğe nasıl tatlı çıkmış, melisim yavrumla da çok güzel valla elele

herkesler iyidir inşallah evet asortie nerelerde hakikaten darkta yok gören varmı ne zamandır face e falan geliyormu oralarda görüşüyormusunuz merak ettim valla

bizde iyiyiz valla işyerinde koşuşturuyorum yine

selam kızlar
geçmişe bakamadım.geçmiş olsun diyen ve hoşgeldin diyen herkese teşekkür ediyorum.akşam vaktim olursa bakarım geçmişe.

duru çok tatlı çıkmış lelal.
yazlıklar giyilmiş.

ben hiç yazlık giydirmedim daha kızıma.

Hangi GÜNEŞ KREMİNİ KULLANIYOSUNUZ?

netten sipariş vericemde bilemedim.
sebamed,chicco,niveave coppertone arasında kaldım.
sürümü kolay aynı zamanda cilt için en koruyucu olanı olsun istiyorum.hepsi 50 faktör ama yinede kullananalara danışmak istiyorum

beyazmelek geldim ben:)))))

sende hoşgeldin?

kızım hastaydı evde misafirlerim vardı ve byüüüüüük temizlik vardı gelemedim.şimdi bitti hastalığımız temizliğimiz ve misafirlerimiz de gitti.ceren izin verdikce gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…