E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #29.821
selam kızlar
geçmişe bakamadım.geçmiş olsun diyen ve hoşgeldin diyen herkese teşekkür ediyorum.akşam vaktim olursa bakarım geçmişe.
duru çok tatlı çıkmış lelal.
yazlıklar giyilmiş.
ben hiç yazlık giydirmedim daha kızıma.
Hangi GÜNEŞ KREMİNİ KULLANIYOSUNUZ?
netten sipariş vericemde bilemedim.
sebamed,chicco,niveave coppertone arasında kaldım.
sürümü kolay aynı zamanda cilt için en koruyucu olanı olsun istiyorum.hepsi 50 faktör ama yinede kullananalara danışmak istiyorum
beyazmelek geldim ben:)))))
sende hoşgeldin?
kızım hastaydı evde misafirlerim vardı ve byüüüüüük temizlik vardı gelemedim.şimdi bitti hastalığımız temizliğimiz ve misafirlerimiz de gitti.ceren izin verdikce gelirim yine
bende henüz almadım güneş kremi çünkü henüz kısa kollu giyip sokağa çıkmıyoruz ,yüzünüde güneşten koruyorum şimdilik ,fakat ağustosta tatil planımız var ve güneş kremi,sivri sinek kovucu sprey,böcek sokmalarına karşı krem ve yanıklar için krem alıcam kızıma ,bir ara alışverişe çıkmak lazım tatil için ,ama şu sivri sinek kovucuyu bir an önce almalı chicco nun ki çok etkili ben bile kullanıyorum onu,biz hafta sonları annemin yazlığa gidiyoruz ve orda sivriler çıkmaya başladı bile .
Bu arada kızıma yeni aldığım cicileri bebeklerimize aldığımız ciciler bölümğne ekledim ..bakarsınız bir ara
sinek kovucu deyince aklıma geldi,geçenlerde sinek kovucu bileklik gördüm,ama acelem vardı fiyat filan sormadım,işe yarıyormu acaba onlar ve sinek kovma sistemi nasıl?çocuğa herhengi bir kimyasal mı veriyor acaba nedir?bilen var mı?
bu arada asıl bizdeki bomba :))
nihayet bizimde dişimiz çıktııııı alkisalkisalkis:teytey: hihoyyyt
ancak şöle bir durum var her bebek önce 1 veya 2 numaralı diş çıakrtır değil mi üst veya alt ön dişer
ama benim kızım marjinal ya üst sağ taraftaki dişini çıkardı
ama üst önlerin ikiside acayio şişmiş heralde bugün yarın onları da patlatır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?