2008 Kasım Anneleri

Benimki de muz yiyince kabız oluyor yaa, bir-iki gün muz vermedim baktım düzeldi kakası o yüzden artık vermiyorum ya da arada sırada çok çok az veriyorum

ya diloksçum konuyu atlamıyayım oğluşun emeklyormu dedin benmi yanlış okudum benimki yatakta kendini ite te bi yerlere gelo ama daha emekleme girişimi yok şaşırdım maşallah

beyazmelek maşallah her ikinizede.. bu arada deniznasına katılıyorum çene süper :))
sedacım bende muz vermiyorum.elma armut gibi karışım yapıyorum ki genelde meyvesini hep armutla karıştırıyorum bağırsaklarını yumuşak tutsun diye . şuana kadar sadece 1 kere çeyrek muz verdim ki onda da zaten ilk defa yediği meyveyi böğğğ yaptı

TEŞEKKÜR EDERİM LELALCİM Şeniz

KIZLAR BURADA BİR YAĞMUR BAŞLADIKİ SORMAYIN AKIL İŞİ DEĞİL, BİZİM BURALARDA KIRKİKİNDİ DERLER BİLİR MİSİNİZ ŞİMDİ AYNEN ONLAR OLUYOR İŞTE, BİRKAÇ GÜNDÜR SABAHTAN GÜNLÜK GÜNEŞLİK MÜTHİŞ BİR HAVA BU SAATLERDE BOZMAYA BAŞLIYOR HAVA KARARIYOR SONRA BİRDEN YAĞMUR AMA NE YAĞMUR SANIRSINKİ KAFANDAN KOVAYLA SU BOŞALTIYORLAR 10-15 DK ÖYLE SÜRÜYOR SONRA 1-2 SAAT KADAR HAFİF YAĞMUR SONRA BİTİYOR SABAHA YİNE AYNI ŞEY. gENELDE NİSAN AYINDA OLUR, KIRK GÜN SÜRER VE İKİNDİ VAKTİ BAŞLAR, O YÜZDEN ADINA KİIRİKİNDİ DİYORLAR, DAHA BUGÜN 3. MÜ 4. GÜN MÜ NE, 40 GÜN SÜRERSE BİTTİK BİZ kaydirigubbakcemile3

istanbulda artık olmuyo cnm o bbiz lisadeyken öğrenmiştik kırkikindi yağmurlarını dikkat etmiştim oluyodu ama artık olmuyo ne güzel valla berekettir bereket

istanbulda artık olmuyo cnm o bbiz lisadeyken öğrenmiştik kırkikindi yağmurlarını dikkat etmiştim oluyodu ama artık olmuyo ne güzel valla berekettir bereket

VALLAHİ CANIM YAA BU SENE ÇOK İYİ YAĞDI BURALARA YAĞMUR ÇOK ŞÜKÜR YAA KURAKLIK GÖRMEYECEK GİBİYİZ İNŞALLAH BU SENE
GEÇEN SENE NİSANDA KESİLMİŞTİ YAĞMURLAR TAA EKİME KADAR KIŞINDA YAĞDIĞI SAYILIYDI, BU SENE YAĞMADIĞI SAYILI HAKİKATEN ÇOK İYİ OLDU

BEN BİRAZDAN ÇIKIYORUM KIZLAR OĞLUŞUMA MAMA SANDALYESİ ALACAĞIZ, BUGÜN KENDİ MASASINDA YEMEK YİYECEK YAVRUCUM hihoyyyt

beyazmelekçim sen ne verosun anlatsana bi ek gıda olarak ölçüleriyle beraber cnm buarada bey keşfettim ardayı mamam sandalyesine koyuyorum oyunla birlikte birde müzük ağzını açıo öle öle yedirdim bugün hep böle yapayım bakalım kandırabilecekmiyim güle güle yedi valla

canım benim ölçüleri falan değişebiliyor ananesi verdiği için gündüzleri, sabahları hero baby nin kahvalti saati var pekmezli peynirli onu yiyor ya da kahvaltı yapıyor işte pekmez ekmek ıhlamur peynir çok az yumurta gibi yumurtayı fazla veremiyorum alerji yapıyor şimdilik bunu saat 10-10.30 gibi yiyor 12-12.30 gibi ben gidemezsem eğer sağdığım süt varsa onu yoksa mama içiyor 130-140 cc falan içiyor. Öğleyin 3 gibi falan yoğurt yiyor, o danonenin bir kutusunu yiyor işte o arada biz gelene kadar acıkırsa bir kez daha mama yiyor uyur falan yemek saatine kadar beklerse akşam yemeğinde saat 7 gibi bizimle çorba yiyor içine biraz ekmekte koyuyorum sonra bütün gece sabaha kadar sadece anne sütü alıyor. Tabi bol bol su içiyor, meyve suyu veya meyve püresi ananesi pek beceremiyor biz daha önceden sıkarsak, ya da püresini yaparsak onu da yiyor bir arada ama hergün yiyemiyor onu malesef

ha tabi birde arada küçük küçük atıştırdıkları var mesela öğlenleri biz gittiğimizde sütünü içmiş bile olsa uyanıksa bizim yediğimiz yemeklerden istiyor ekmeği yemeğin suyuna banıp banıp veriyorum yine yoğurt veriyorum falan ama tabi bunlar doyumluk olmuyor

bakalım bizimki de mama sandalyesini sevecek mi? bizimle masaya oturmayı çok seviyor çünkü sanırım bunu da sever

hadi ben kaçar hepinizi öpüyorum şekerler yarın görüşürüz

ya diloksçum konuyu atlamıyayım oğluşun emeklyormu dedin benmi yanlış okudum benimki yatakta kendini ite te bi yerlere gelo ama daha emekleme girişimi yok şaşırdım maşallah

he canım.ama öne adım atamadı daha..sürekli emekleme pozisyonuna geçiyor yeni öğrendi ya..duruş oldu..ama geri geri gidiyor hala..duruşunda köşeler 90 derece oluyor..yarın öne yüyü diyorum..çok hareketli bu yaa..anlatabildim mi:))))

zeynacım deniz söylemiş canım..evet tam dediği gibi..orada izinli sayılıyorum..evet nihayet babamız artık gelecek..zaten istememizin bir sebebi de oydu..kıbrısta göreve gitme durumları yoook.

Bugün evdeydim ama hala uykuluyum ben de. Akşam bir kaka maceramız oldu uykum gelmişti birde kaçtı nedense kendimizi banyoda bulduk. Bugün ilk kez tarhana yedi kızım. Ben sevmez kesin diyordum bir güzel yedi şaşırdım.

bugün öğünümüz aynıymış :)
Duru ilk tarhana tecrübesinde ıggkkhh yaptı 2 kaşıktan sonra ağzına sürmemişti
ertesi hafta denediğimde bayıla bayıla yedi şebelek :)
o bahsettiğin kaka macerası da yaklaşık 1 saat önce yaşandı bizde de evde sanki kanalizasyon patlamış gibiydi öle böle koku değil :))

Tarhana mı acababu kokunun sebei biz de durmadık Banusu'yu banyo yaptırmadan yatırmayayım dedim yazık ya bu sızakta bir de o kaka cekilir mi hiç :)
Dök içini rahatla günü yapmışsınız bugün. Gecmişi okuyorum da bir yandan ilgiyle hem de.

ÇıLEKCıM GıTMEDEN UĞRARSAN ÇOK ÖPÜYORUM SENı. ıyi dinlen keyfine bak iy tatilller.

Benim iznim de taa Ağustos a kaldı ondan önce haziran da bir antalya yapacaüız 3-4 günlüğüne. Tatil programlında ramzan a dikkat edin 18 ağustosta çünkü ben 17 sinde dönüyorum tatilden hiç istemezdim ramazan öncesi tatilden dönmeyi ama ne yapalım öyle oldu bu yıl

Dilekçim tayininizi okudum şimdi Kıbrıs çıkmış ohhh gözün aydın hem eşinle beraber hem istediğin yerde. Çok sevindim.
Bugünlerde gene eşim tutturdu gidelim Kayseri'ye diye. Nasıl vazgeçireceğim bilmiyoum. Eşimin arkadaşları Juli fedakarlık yapsın demişler. Tamam o ıstanbul da iş hayatından memnun olmaabilir ailesinden uzak olabilri peki ben ne yapacağım oraya gidince. Hayata karşı biraz dik durabiliyorsam bu da işim yüzünden o da giderse iyice çökeceğimi hissediyorum. Ohh ben de dök içini yaptım. Bu araa tüm gün söyediklerinize acaip hak veriyorum ben de 25 yaşında evlendim ama biraz daha geç olabilirmiş.

SElammmmmmmmmm şekerlerrrrrrrrrrr...

Hem işe gidip hem buraya yazabilen arkadaşları tebrik ve takdir ediyorum..ben işe başladığımdan beri zaman bana hiç yetmiyor..ya da ben zamanı doğru kullanamıyorumnaniknaniknaniknanik..

Eeeee ne var ne yok?

Valla ben 30 yaşında evlendim ben de az daha geç olsyamış diyorumdelikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3...

Julicim istanbula alıştıktan sonra iç anadolu sana çok çok zor gelir..Hele işini aynı şekilde kayseri de icra edemeyeceğini düşünürsek daha zor olur..eşin her yerde çalışabilir ama sen değil..bence kabul etme..not:umarım eşin bunu okumaz..sana ordaki kızlar gaz veriyor demesin sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…