2008 Kasım Anneleri

günaydın
ben burdayım eylülcümmmm
senin gibi her alanla ilgilenenen bi arkladaşımız varken sırtımız yere gelmez evvel allahşakkıdı
sedacım çok güzel valla fıstık fıstıkgibi seda sayan halt yemiş bende gördüm çok çirkindi o onur şana hala şaşıyorum neresini aldı o gacınınkaydirigubbakcemile3
günü geçenler üzülmeyin takmayın hala düzene girmedi vücudumuzz

ay laviş neresini aldı seda sayanın diyonda ,orası için almıştır diycem orası da pörsümüştür :)) nitekim onurdan önce kimler geldiiii ,kimler geçtiiii.. kaydirigubbakcemile3

selamlar kızlar dün birgünlük tatil yaptım nasıl kaynatmışsızınz öyle maşallah biraz okuyayım dedim baktım olmayacak yarıda bırkatım

öncelikle yeni arkadaşımız nesrincim hoşgeldin aramıza

zeynacım kaynana bozuntunla olanları okudum ve çok sinir oldum kadına yaa deli mi nee, neyse sen takmamaya çalış boşver bak iki tane aslan gibi oğlun var sen de kaynana olacaksın allahın izniyle ama şeker kaynana a.s. bu arada oğlunun doğum günün de kutlu olsun canım nice mutlu senelere inşallah

saphiracım geçmiş olsun benim de eşim aynen seninki gibi bulmuş gelmiş yine gribi şimdi de ben de var hafiften atlatmaya çalışıyorum ama bakalım inşallah oğluma bulaştırmadan atlatabilirim ben de oğlumun şuruplarından içiyorum grip için. kafamçokkarıştı

biz de dün sobayı kaldırdık bir temizlik yaptık kocişle iyi oldu, aynı zamanda gezdik tozduk

kızlar yaa size iki şey danışacağım:

1- burada bir site var, orada kiralık evler vartmış onlara bakmaya gittik, evler sıfır içleri fena değil güzel, merkezi kaloriferli üstelik kiraları çok ucuz 250'ye falan ev var, yakıt için de ayda 100 ödüyorlarmış ama herşey içinde yani yakıt, kaloriferci, asansöz,apartman temizlik parası falan hepsi dahil. gayet iyi yalnız iki sorun var, birincisi ev 100metrekare, biz şuan 140metrekare evde oturuyoruz ve her odada eşyalarımız dolu oraya sığabilir miyiz bilmiyorum, ikincisi şehre çok uzak, bizim arabamız var problem olmaz ama mesela annem için sorun olabilir çocuğa bakmaya geliyorya her sabah o yüzden kararsız kaldım, şehir içinde bir ev istiyorum ama evler hem eski püskü çok kötü hem de kiralar 400den başlıyor üstelik kaloriferli falan da değil, kaloriferli azıcık eli yüzü düzgün evler 550 minimum fiyat ben evimden memnununm ama kaloriferli bir yer bulursam taşınmak istiyordum o yüzden bakıyoruz şimdiki evime bile 350 ödüyorum daha soba için odun kömür vs.. alıyoruz ve sadece bir oda ısınıyor bir de klima yakıyor diğer odalarda elektrikte cabası. Şimdi allah izin verirse önümüzdeki kışa çocuklarımız ayaklanacak benimki zaten bir odada durmayı sevmiyor ne yapmalıyım bilmiyorum

2- ikinci sorunum ise dün ananemi sağlık ocağına götürdük biraz rahatsızdı, gitmişken oğlumu tarttırdım, iki haftada hiç kilo almamış kızlar yaaa çok üzüldüm 100 gram bile almamış, hatta 100 gram daha az çıktı burada, kilosu çok normal dediler ama ben iyne de taktım kafaya ya insan 15 günde 100 gram bile almaz mı yaa doktora götüreyim mi acaba, yewdiği şeyler hiç yartamıyor mu bu çocuğa :çok üzgünüm:

selamlarrrr
ya piroş valla bende hala hastalanmadım çok korkuyorum
cesaretim olsa gidip kan testi yaptıracam kesin sonuç ordan çıkar
ama inanki bacaklarım gitmiyo çok korkuyorum
gerçi ne varsa yada yoksa çıkacak kaçsamda ama ne bilim çok gerginim
bakalım bugünde geçsin yarın olsun bakem

mmmf kafa yanlış alarm olamaz asortinni doğum günü faceden aldım haberini ben
koskoca face yalancımı yaneee yoksa asortimi oraya farklı bi tarih yazdı
bak aklım karıştı şincik

seda sayan makyajlı süslü süperde makyajsız bence sıfır
onur bebek gibi adam geceleri korkmuyomu acabaaaa

beyazmelekcim canımcım kaloriferli ev çocuk için çok daha iyi ,biraz büyüdüğünde tek odaya kapatamassın,ama şehre uzak bir yerde de oturmak ben şahsen istemezdim..bence sen şöyle merkezden kaloriferli bir ev araştır muhakkak vardır istediğin gibi,

kilo mevzusuna gelince aynı dert bizde de var ..malesef bu ay az almış bende buna üzüldüm hiç mi yaramıyor bu çocuğa yedikleri diyorum..

günaydın beyazmelekcimmm
bana göre o yeni siteye taşın tatlım arabanız varsa bence problem değil 100 metrekare olsun bazı eşyaları almayın sizde sığarsın kalorifer çok büyük rahatlık bende geçen sene soba yaktım çok zor pisliği derdi bitmiyor bu sene kışın kalorifer yaktım çok da rahat ayrıca annenide getirip götürürsünüz bi yerden geldiğin zman sıcacık eve girmek çok başka birşey
ikinci soruya gelince bebişlerimiz artık eskisi gibi hızlı kilo almayacaklar ve hatta zayıflamaya başlayacaklar çünkü çok hareketlendiler bi de ek gıdaya başladık doktorum 1 ay yarım kilo alıyorsa öteki a almaması çok normal dedi yağmurda 1 ayda doğru dürüst almamış ama sağlıklı takma canım benceee

selam kızlar doğum günümü kutlayan herkese teşekür ederim ama doğum günüm yarınn yarın tekrar isterim bakkaydirigubbakcemile3
bu arada kocişimde hediyesini dün verdi safım günleri karıştırmışkaydirigubbakcemile3
saat almış bana beğenmiştim önceden o da almış canım benüüm
bugün aşımız vardı kızım 8700 olmuş iki ayda 1100 gr almış yani bana da bütün
anneler gibi az almış gibi geldi anlıcanız diğer herşeyi iyi dedi maşallah
işte böleee

asıl siz bu sabah olan son olayı duymadınız
sabah gittim benimki yaklaştığımızda jarnı acıkmaya başladı mızırdanmaya başadı
neyse vardık durdum indim çocucğu aldım bi başladı ağlamaya ama ne ağlamak
oda çıktı taaaa apartman kapısına kadar ve kucağımdan çocucğu bir çekmesi var aklınız hayaliniz durur
sanki ben üvey yada bakıcı o anası ben çocuğa bişi yapmışım gibi ne oldu dedi anlamadım aldım arabadan ağlamaya başladı dedim
o sırada komşu çıktı pencereye ne oldu diye bilmiyorum arabadan alırken vurdurtmuştur çocuğun bir yerini demezmi
ve arkasını döndü gitti girdi içeriye
düşünün benim ordaki halimi bindim arabaya bi başladım ağlamaya ama çatlıcammm
aradım oğlunu hem ağlıyorum hem anlatıyorum
bu konu beni sıkmaya başladı
az önce kendi annemi aradım dedim çocuğu 2 gün sana bırakacağım kaynana gavuru hasta diyede uydurdum
o kadar sinirliyimki ona cumada izin alırım ben bakarım

benimkinde de yarın yazıyo kendisi de geldi zaten doğruyu sööler
nasılsın zeynacım daha iyisindir umarım

kızlar bende hastalanmadım ama sanırım düzenle alakalı kızlar takmayın kafaya bekleyin geçsin bi on gün sonra yaptırırsınız inşallahta yoktur allah olmayanlara versin amiin

:mymeka::mymeka::mymeka:

tatlım annene açsan konuyu bakmazmı canım yaa büyük oğlunda onda ama ne biliim işte yada güvenilir bi bakıcı snein evde

zynacım moralini bozma fıstığım yaşlılar de geç bence benim k.validede bazen yapıo ama
hiiiç umrumda bile olmuyoo valla yaşlı diyorum ne konuştuğunu bilmio diyorum
takmıyorum yani send eöyle canım benim bozma moralini

şehra uzak dediysem tabi siz bu uzaklığı istanbvul gibi falan düşünmeyin, 2,5 km falandır merkeze şimdiki evimizde 2 km kaydirigubbakcemile3 buradan yürüyerek 20-25 dakikada varıyoruz hatta hızına göre 15 dk bile sürebilir oradan da yuürüsen ancak 30 dk olur

ooo kızlar ne güzel kalabalık..özledim herkesi yaa..muhabbet etmek istiyorum..ama çok katılamıyorum.birazdan eşimin anne babası gelecek ama ben gelmelerini hiç istemiyorum.bencillik mi bilmiyorum ama onlara cuma çıkacağım yola erken gelin demiştim(o zaman cuma günüydü gidiş dün değişti.) çok işim var yetişmez demiştim..düşünün bugün gelecekler.aslında zararları yok torun sevmeye geliyorlar..başımın üzerinde yerleri var ama zamanlamaları hep böyle..

lelalcim türkeli diye bir yermiş.güzel yurda çok yakın...

sedoşum seda halt etmiş senin yanında..fıstığım benim..halleddebildinmi beslenme düzenini..

mmmf ne güzel 2 kat bayılırum öyle evlere ..amam zaten kalacağım 2 yıl..orada yalnızlık çekmem..
abim orada okudu..erkek kardeşim orada askerlik yaptı..abimin eşi kıbrıslı..yakın arkadaşlarımız var..ailede bir ben görmemiştim sırası gelmiş..

b.melek..sakin ol canım ay sonunu bekle bence..tuna da çok güzel yediği bir dönemde 17 günde 100 gr almıştı..şok olmuştum..çünkü yiyordu.dr diş çıkarırken bazı bebklerin metobol,izması çok hızlı çalışır dedi...2 diş bereber çıktı üstelik..bir de sağlık ocağı hiç tutturamıyor bizim kilo ve boyu..aynı tartıda tarrtır...hep yüksek çıkarırdı..2 aydır 300 gr az çıkarıyor sağlık ocağı

beyazmelekçim arabanız varsa taşınabilirsiniz ama annen nasıl gelicek merkezde olmak en iyisi ya herşey elinin altında çok araştırmak gerekiyo istediğin gibi ev bulmak için yine iyiymiş sizin orda kiralar istanbulda en az 700 800 düzgün evler,
bebişinin kilosuna da üzülme cnm ya napalım azalıyo artık kilo alımları benimkide az alıyo sağlık olsun

zeynacım boşver yaa, benim annemde öyle yapıyor bazen, çocuk onunmuş gibi benden saknıyor sonra benden lafı yiyor yiyince de bozuluyor ama ne yapayım o da öle davranmasın, allahtan kayınvalidemle uzağız yılda bir-iki kez görüşebiliyoruz ee yeter fazlası haram zaten dimi ama kaydirigubbakcemile3

bu aradabugün akşama misafirim gelecek kocişin arkadaşı ve uzatmalı sevgilisi gelecekkaydirigubbakcemile3 daha temizlik yapacam yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…