2008 Kasım Anneleri

beyazmelekcım hem butceye uygun olsun hem ıyısı olsun bıraz zor oluyor bılırım tatlım.. bahsettiğin site ne kadar uzak ve ulaşım imkanını en iyi sen biliyorsun. eğerki ulaşımda herhangi bir sorun yoksa yanı kapısının önüne kadar gelen bir ulaşım aracı varsa ben hiç düşünmeden taşının derim ne bıleyım arada sız anneye goturursunuz arada da anne gelır evde cocuga bakar boyle bır paylaşımla idare edilir. ama kalorıferli ev baska seneye kısa ayaklanmıs ve yerınde durmayan cocuklarımız olacak her yerın eşit ısıda olması çok önemli.tabi en doğru kararı yine siz vereceksinizdir.
kilo sorununuzda ise sen sürekli aynı sağlık ocağında mı tarttırıyorsun? yani bizim mesela sağlık ocağı ile hastanede tartılan boy ve kilolar uymuyor sürekli bir farklılık çıkarıyor.kaldı ki artık eskisi gibi hızlı kilo alımı beklememek lazım o kadar hareketlendiler ki artık yediklerini yakıyorlar :)
zeyna o kayınvalidene maşallah diyorum başka da bişey demiyorum. klava:

dilokscum belki diş olabilir bizimki de bilmiyorum.

ha bir de kızlar o sitede 3 tane kiralık ev var, biri 1. kat, biri 3. biri 5. kat hangi olsa acaba kaydirigubbakcemile3 eşim birinci kat olsun çocuk balkona çıkarsa korkarım ben diyor delüü benim de aklıma kötü kötü şeyler getirdi, yok düşermiş bilmem ne, annnem de olursa ara kat daha iyi olur diyor, apartmanlar 9 katlı, en üst olmaz zaten en üst katın sıkıntısı çok oluyor iki senedir oturuyorum biliyorum

zeynacım ya bu kaynanan gerçekten kötülük arıyor anlamam ki neden böyle yaparlar bu senin oğlunun eşi seninde kızın sayılır takma canım ve konuyu annene aç tatlım elinde sonunda öğrenecek ayyy ben kayınvalidemi alıp da başımın üstüne koyayım 3 sene oldu evleneli daha bir kere gık çıkarmadı allah bin kere razı olsun bence onunla herşeyi konuşuyorum hiçbirşeyimi saklamam annem nasılsa oda benim için aynı onun sabrına bayılıyorum ben zaten öyle sabırlı ki eşine çocuklarına torunlarına hasta yatalak kayınpederine bakmış yıllarca kaynanasıyla durmuş bir kere neden dememiş cennetlik insan bence buuu

canımcım hep aynı yerde tarttırıyorudum ama bu sefer başka yere tarttırdım dedim yaa ananemi sağlık ocağına götürünce gitmişken bir tarttırayım dedim yani bizim gittiğimiz bir yer değildi ama akşama evde de tattrım hakikaten öyle

artı sitenin şehre uzaklığı dediğim gibi 2,5 km falandır arabayla 10-15 dakika falan sürer, yürüyerekte 30dk falan sürer, artı evin önüne kadar minibüsler geliyor

bencede ya 3 ya 5 :) ara kat her zaman cok daha ıyıdır ..

lavişcim ne güzel kayınvalidesi ile iyi geçinen birisi var. ben çok isterdim kayınvalidemle öle arkadaş gibi olayım yeri geldiğinde dertlerimi anlatabılseydım sohbet edebılseydım
ay ne bılım çok isterdima ma bizde de hiçbiri yok maalesef

beyazmelekcım bence o zaman tasın derım hem şimdiki kiranla aynı şeyi ödeyeceksın hem sıfır temız site içinde kalariferli eve geçeceksin .. evet senin evinden biraz daha küçük ama olsun sende böylece fazla eşyalara yol vererek temizlik yapmış olursun :))

ayy benim kızda aynı öle piroş yaaa
bu arada kızımı aşıya götürdüüükkkk 8700 olmuuuşşş dedim ama kimse tınlamadı

tuna deteksiz oturuyor 3 gündür kızlar..hacı yatmaz gibi..ama ben yastık koyuyorum yanlara ve arkaya ki kafayı vurmasın diye..

asoo mşallah valla es geçtik değil mi..kynana muhabbeti olunca insan hiç bir şeyi görmüyor sanırım..41 kere maşallah..
asocum ya sana birşey sorayım..hani tatile gittiniz ya reylülün yemeklerini nasıl hallettin...neler yedirdin ya da nerede yaptın zor olmadı mı..yolda ne yaptın..çok merak ediyorum:)))

kızlar ben çıkıyorum yağmura yürüteç alcam ne alsam ya çok da para vermek istemiyorum altı üstü 2 ay kalacak eltimn oğlundan biliyorum var mı önerileriniz;?

evet lavişcim aynen öle

asorticim eylülün maşallahı var tatlım
duruyu ben geçen hafta tarttırdıgımda 8230 gr dı boyu da 73,5 cm
yanı bıze göre kılonuz cok daha iyi..

ayy ben bu kızı zatedemiyorum kıpır kıpır yürüteçlede her yeri karıştıyo parmaklıyo çekeliyo her yerde minik minik parmak izleri var:))

ay ilahi minik parmak izi haaa :))))

zeyna sinir oldum bu kaynanaya ben ,paralarım valla sen ne sabırlısın beee..geçenlerde kaynanam ay yazık bu kız hala 5 aylık gibi küçücük dedi de bi azına etmediğim kaldı,pılımı pırtımı topladım saydım bi ton laf çıktım geldim..valla çekemem o ne öyle ..herkes haddini bilsin..

asortiecim maşşalh kızına hiç te az değil kilosu benim oğlum 8200dü hala 8200 o yüzden hiç az diye yakınma

ben de ara kat olması taraftarıyım ama eşim pimpirikli korkuttu işte beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…