- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #30.081
tuna deteksiz oturuyor 3 gündür kızlar..hacı yatmaz gibi..ama ben yastık koyuyorum yanlara ve arkaya ki kafayı vurmasın diye..
asoo mşallah valla es geçtik değil mi..kynana muhabbeti olunca insan hiç bir şeyi görmüyor sanırım..41 kere maşallah..
asocum ya sana birşey sorayım..hani tatile gittiniz ya reylülün yemeklerini nasıl hallettin...neler yedirdin ya da nerede yaptın zor olmadı mı..yolda ne yaptın..çok merak ediyorum:)))
sanırım kilosu az ya diğer bebişlere göre
ay benim kızda 7 li kilolarda siz yatın kalkın da dua edin 8 i geçmişsiniz zayıf diyosunuz derdiniz ne sizin ..
napcam kendimi yedim başka bişi yok eşime anlattım geldim işe ağlaya ağlaya anlattım böle böle oldu diye bakalım ben konuşurum dedizeynam naptın bebişim
valla sedoş bende hep kendi kendime aynı şeyi sölüyorum ulusun dursun kendi kendine diye ama böle yapınca sinirimden çatlıyorum takmamazlık yapamıyorum kendimi kahredip duruyorum başka bişi yokkızlar yorumlar için teşekkğr ederim yerüm sğüzü ben
doktorum doktorum kurtar benü ayy ne güldüm sabah sabah ilahi
asortik hatun maşallah eylül hanıma
zeynacım takma bea benim eşimin ananeside öle her gittiğimde laf sokuo eskiden takıodumda şimdi hçççç umrumda değil valla böğürsün böğürsün dursun
aramıza katılanlar hoşgelmişseniz
seni her konuda pek bi relax gördüm maşallah Allahtan banada bulaşsın inşallahbeyazmelekçm hiç takılma arda 1 ay boyunca 100 gr almıştı geçen ay doktor gelşiimi maşallah çok ii bundan sonra kilo olayına hiç kafanı takma dedi bende artık önemsemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?