günaydın herkese
öncelikle seraycım 7. ayınınz kutlu olsun cicim a.s.
ecemim maşallah kuzularına kızında dünyalar tatlısıymış
remediosum teşekkür ederim ben hareket etmemesi falan gerek sanıyordum içim raharladı biraz, bezinin saatte değiştirirrim yavrum rahat etsin yeterki, o merhemin yaktığını birkaç kişiden daha duydum ee bir-iki gün çekicez artık ben de güle oynaya olmasının beklemiyorum başa gelen çekilir yeterki sorun çıkmasın hemen iyileşsinde yavrum
kızlaar kimse hamile değildir bu kadar pimpiriklenmeyin daha düzensizdir pegl dönemleri onunla alakalıdır ben daha ilk kez geçen ay oldum bu ay olmadım mesela gününü bile unuttum ne zamandı ama hiç şüphelenmiyorum düzene girer zamanla artı korunuyoruz yaa öyle kolay hamile kalacağıımı sanmıyorum :CüvCüv:
benim paşa sabah 07de kalktı babasıyla gittiler öbür odaya ben uyudum bir saat daha, sonra gelmişler başıma iki sırıtan surat bana bakıyor annesiii oğlun kaka yaptı aman dedim sabah sabah iyi oldu, neyse açtım alayım diye üffff nasıl yapmış anlatmam yeni doğduğu zmanlardaki gibi beline kadar her yeri moktu, kokusu aman yarabbi dağlara taşlara bayılacaktıkkafamçokkarıştı babasıyla ama oğlanın keyfi yerinde ayaklarını tutuveriyor kendisi gülücükler agucuklar falan oohh tahıllı muhallebiler falan yiyor ya onun tahılları aynen çıkmış yapışmış popoya sile sile zor çıktı sabah serinliği olmasa bir de işe yetişecek olmasam banyoya koşacaktık ama şimdilik idareten temizlendik ama akşam kurtuluşu yok, dün biraz portakal yemişti babasıyla heralde o rahattı biraz çünkü normalde kabız gibiydi neyse moklu bir açılış nyaptık size de kusura bakmayın artık kaydirigubbakcemile3
bu arada lelalcim bizim diş olayı başlamadı hala ama zor yaa allah yavrularımıza ve bize kuvvet versin :Saruboceq: