2008 Kasım Anneleri

bizde yaptık ama dibi aldı yine..acaba çok mu oluyor ki..100 cc kadar oluyor kasesi..
denizcim ayrı ayrı mı yedirdin kahvaltısını..afiyet olsun denize..biz de uyuyruz birazdan .
damlayan mmmf günaydın cnm

benimkide dikti sabhın köründe hepimizi ayağa abiside babasıyla işe gitti şimdi abisinin yatağında uyuya kaldı bende kahvaltısını hazırlıyodum tühh
sanada günaydın dilom nasıl gidiyor hazırlıklar yolculuk ne zmana

günaydın kızlar
bende damladım mecburen
halbuki uyumak varken kalktık mecburen zaten kadın geldi temizlik yapıyo mecbur kalkcam
bizde kahvaltımızı yaptık oğluşuma meyvalı pirinçli-bisküvi-yumurta-peynir karışımı yedirdim Allahtan bu sabah huysuzluk yapmadı valla kafam kazan sanki hiç uyumamışım şimdi az daldı bakalım

eylülcüm iş teklifine çok sevindim hayırlı olsun

diş çıkaranlara hayırlı olsun
hasta olanlara geçmiş olsun

bizde yaptık ama dibi aldı yine..acaba çok mu oluyor ki..100 cc kadar oluyor kasesi..
denizcim ayrı ayrı mı yedirdin kahvaltısını..afiyet olsun denize..biz de uyuyruz birazdan .
damlayan mmmf günaydın cnm

bugün ayrı ayrı verdim canım hep karışık yiyor alışsın yavaş yavaş, bisküvisinin içindede pekmez falan olunca tüm besin ögelerini aldığını düşündüm,

denizde genellikle 100 cc yiyor, bazen daha fazla yiyebiliyor ama dün her öğünde 50 cc bile yemedi, değişiyor yani

eylül tebrik ederim canım iş teklifini, senin adına sevindim

zeyma sağol 3 ledik bakalım, bugün daha iyi görünüyor

şimdi mama sandalyesinde uyumak üzere, inşallah uyur kendi kendine

bizde reçel peynir ve yumurtadan oluşan kahvaltımızı yatık geldik birazda ekmek
sabahın 7 sinde kalktık bizde yaa uuff çok uykum var aslında ama işimde çok

günaydın kızlar ,güzel dilekleriniz için teşekkür ederim..

bizde kahvaltı yaptık,bide sabah sabah banyo yaptık ..7 aydır çocuğun kafasında tek tane konak yoktu nerden geldiyse konak olmuş minik minik ..bende zeytinyağı sürmüştüm sabahtan şimdi de yıkadım uyuyo yavruşum..
eee millet napıyonuz

eylülcüm yeni gördüm..iş teklifin hayırlı olsun..harika gerçekten..işe balayınca melisi kime bırakacmayı düşünüyorsun..çok sevdiğin kayınvalidene mi..

maytapçım boşver canım benim..biraz gamsız ol.biliyorum demesi kolay diyeceksin ama öyle gamsız olmalyız artık..benim de 3 gündü eşmimn anne babası vardı..çok iyiler tama yardım etemeye çalışıyor ama annemim evi burası tıka basa eşya dolu..daha çok iş çıktı bana.çok yoruldum..iş yaparken birinin karışmasını sevmiyorum..ben yapacağım diyorum illa ki elini değecek..neyse yin de allah razı olsun onlşardan da

kızlar ya ucakta nasıl besleyeyim tunayı..kavanoz mamaları aldım..bir de emer..yeter mi sizce..her ihtimale karşı kaynamış su mama alayım belli mi olur belki içer..ne dersiniz..
denizcim bakıyorum hemmen

tünaydınn
biz anca damlayanlardan olduk ..
sabah kalktık cimcime kahvaltısını etti o sırada kız kardeşim geldi beraber kahvaltı yaptık ..şimdi onu gönderdim Duru hanım da meyvesini yedi zor bela uyudu.
akşama misafirim var eşimin iş yerinden arkadaşları geliyor çaya geliyorlarmış ama hazırlık yapmka lazım tabi.dün akşam kk kasım annelerini meşhur tatlısı ağlayan pastayı yaptım bugünde börek yatım hem ıspanaklı hem de mantarlı sosisli başka ne yapsam kızlar beynim durdu bir akıl verin.

dilekcim uçacağı sanırım en fazla 1,5 saat ..bence uçağa bindirmeden önce karnını güzelce doyur her ihtimale karşı biberon maması hazırla yanına olmadı emzirirsin zaten kalkarken ve inerken içecek bişeyler verki kulaklarına basınç yapmasın tatlım. bir de her ihtimale karşı yanındaki çantanda yedek kıyafet bulundur olur da kusar musaf rezil olma yollarda .

dilokscum sağol canım,eğer çalışırsam annem pek hevesli bakmaya ,ablamın iki doğumundan sonrada çalış çalış deyip durdu ablama çocuklarına bakmak için ama kısmet olmadı,şimdi de bana baskı yapıyor ..bakalım yaşına bi girsin düşünücem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…