- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #30.721
Ecemim demek sende düşündün. Ya bir de sekreter vardı :)) Kızı olacağını sonradan öğrenmişti.
Beyazmelek haklısın canım. Aynı bizimle beraber mama sandalyesine oturup bişeyler yemeye o kadar meraklı ki. Oğluşunun hali de gözümün önüne geldi. Ne tatlı ya memeyle oynuyor tam serseri. Kızım da öyle oynuyor ama meme değil dirseğimle oynuyor. Ya nerden buluyor bilmiyorum hani eklem yerleri kayar ya. Tam dirseğimde ya da elimdeki eklem yerlerini bulup oralarla oynuyor. Bir de geceleri uyandığında artık ağlamıyor. Bi şaplak atıyor koluma neye uğradığımı şaşırıyorum. Bir de ben kafamı çevirince gülüyor sevinip tepiniyor uyandım diye. Tabii saat gecenin 3'ü 4'ü. Ama dayanamıyorum ben de kalkıp oynuyorum onunla. Bir de meme artık uyku ilacı gibi bir şey. Keyifliyken çok uyanıkken falan emmiyor. Mutlaka emmek için uykusunun gelmesi gerekiyor. Böyle olunca da sanki sürekli çocuğum aç psikolojisinde oluyorum.
yemeğim yok oğluş uyandı bile uyuyamıyorki akıntı yüzünden...
ne yapacağım onuda bilmiyorum
canım hiç bir şey istemiyor
canım benim yaa kıyamam ona ben burun damlası yapıyor musun
hadi kızlar ben kaçtım hepinizi öptüm şekerler yarında tatilim artık salıya görüşürüz
merhabalr ben geldim ama canım çok sıkkın kızım feci öksürüyor içi çıkacak gibi ilaçda kullanamıyorum verdiğim gibi kusuyor demin öksürürken kanlı balgam çıkardı yavrum korkuyorum bronşite çevirmiştir diye sabah erkenden gideceğiz doktorumuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?