2008 Kasım Anneleri

julianne kahvaltınız güzel ama ben daha çok şey koyuyorum.eğer ek gıda topiğine baktıysan farketmişsindir zaten,herkes daha çok şey koyuyor.devam sütü veya anne sütü,kaşık maması,peynir,yumurta,tereyağ,ceviz,pekmez,meyve vs...herkes değişik değişik veriyor.sizin doktor ne verdi kahvaltıda

günaydınnn ve iyi haftalar kızlarr
önce geçmişi okuyayaım bu sefer öle başlayayım dedim :)
denizanası yeni cicilerinin hayırlı olsun tatlım sanırım paladiuma gidilmiş :)
juliii maşallahh maşallahhh banusu çok ama çok tatlı olmuş.gamzesini öperim onun ve bu arada tam rapunzel senin kız şekilden şekile topla saçlarını :) biz hala keliz bir toka bilem takamıyoruz :))
ecemim senin şu düşünceli misafirlere bayıldım valla otursunlar oturdukları yerde .

dün biz ailecek hasta ziyaretine gittik ama akşamında ben hasta oldum geldim sanırım hava çarptı beni de sabahtan hafif kırıklık vardı ama akşama doğru iyice arttı . baktım olacak gibi değil korkumdan Duru yu anneme bıraktım zaten kız yeni hastalıgı atlattı şimdi bir de grip ona bulaşmasın diye sabah kendımı zar zor yataktan kaldırdım ve işe geldim ama bugün nasıl geçer bilmiyorum

günaydın kızlar
çok yorgun ve uykusuzumdün gece oğlum hiçuyuyamadı ememedide hep ağladı çokkötüydü şu an okuldayım dersim satrançbaşka bir öğretmen giriyor aklım yavrumda eğer bugündedüzelmezse okul çıkışı doktora gideceğiz inşallah düzelir bir günde süzüldü yavrum

günaydın kızlar
çok sinirlerim bozuk
biri var başıma dert oldu yaa paraylamı verdiler bunu bana akrabanın akrebi diyolar bölesine
canım hiçbişe yapmak istemiyo Allaha havale ettim en doğrusunu o bilir

Günaydın herkese.
Lelacim ve ecemim çok geçmiş olsun, umarım çabuk atlatırsınız.
maytapcık sıkma canını, bende bugün çok sıkkınım.
Bu pazartesilerden nefret ediyorum.
Bir yerden haber bekliyorum, o da gelmedi, hiç uyuyamıyorum geceleri, Allahtan oğlumun uykusu iyi. bu strese birde onun ağlaması olsa, çıldırmamak elde değil sanırım.
Bu krizde ticaret yapmak çok zor kızlar, sabit işi olanlar kıymetini bilsin.
Umarım iyi haberler gelir bende rahata ererim.:çok üzgünüm:

Pazartesi sendromu yaşıyoruz ecemim, benimde açasım yoktu hiç aslında pc yi ama bir arkadaşım resim istedi ondan kaldırdım totomu, yoksa valla bugün hiç uyanmadan yatmak isterdim.

gunaydın gunaydın tum kk kasım annelerı

cok yogun bır hafta sonunun ardından yorgun bır hafta bası evet pazartesı sendromu ama mutluyum yıne de sebebsız
bahar geldı hava guzel kus cıvıltısı cıcekler acmıs oglusun gulucuklerı ayy pek bır sevındırık moddayım bugun

neyse yogun hafta sonu gundemımı anlatayım sıze
cumartesı gunu sabah oglusun kahvaltısının ardından pazar gunu gelecek olan mısafırlerıme tatlı hazırlayacaktım ama malzemelerımde noksan vardı ve bır paket kedıdılı bıskuvıyı zıyan ederek bıraktım ve cıktım
annemı de alarak oglusumun 7.ayda yapılması gereken kalca cıkıkıgı kontrolunu yaptırmak ıcın hastaneye gıttım arkadasımla da bulustum renklı dopplerı vardı hem oglusumu kontrol ettırdım mınık kuzuma maasallah cok saglıklı dedı doktoru hemde arkadasımın mınık oglusunu ızledım o kucuk ekrandan
sonra bır bohca getırme merasımıne davetlıydım kız tarafı oglan tarafına bohca getırdı
yarabbım bu kadar mı ceyız yapılır bır tuhaf oldum valla
ben hıc ceyız falan sermemıstım bakınca o kadar seyın serıldıgıne ıcıme daral geldı acmadı benı pek ama self servıs ıkramlara yumuldum her zamankı gıbı tabıı tatlılara

sonracıma dun evımde 30 kısılık mısafırım vardı
hepsı de esımın tarafı malum yenı evıme tasındım hayırlı olsuna hepsı bırden toplanıp geldıler hersey cok guzeldı de mısafırlerın cocuklarının cok yaramaz olması ve annelerının hıc ılgılenmemesı benı cıldırttı cunku kırlenmeyen yerın kalmaması surda dursun
gardrop ıcıne hatta vıtrın ıcıne gırmeye kalkmaları benı cıldırttı
neyse yapılan ıkramlarda bırz abarttıgımız ıcın cok sey kaldı bende apartmana dagıttım

oglusum mınık kuzum bu kadar yogun ve kalabalık bır hafta sonu gecırınce sebeleklık yapmaya devam ettı tabıı
hatta o kadar hareketlı kı tum mısafırler oglumun kolbastı oynadıgını falan ıddıa ettıler
yogun yorgun ama guzel bır hafta sonuydu
ıste geldım buradayım sızde ne var ne yok

julıcım banusu hanımın fotoları cok hos
bu artık kucuk bır bebek degıl genc kızlık yolunda kucuk hanım
maasallah canım cok guzel bakmıssın kızına

eylulcum ıs teklıfı alman cok hos ve gurur verıcı
ınsa allah hakkında hayırlısı olur canım

mmf takma kafana herkesın sınırlerını oynatan bırılerı vardır hep
ama bu akrabanın akrebı olunca kendı basını yaksın dıyoruz onlara sadece

lavınya kuzuna gecmıs olsun canım

baska kım vardı aklımda unuttum

ecemim teşekkür ederim tatlım size de geçmiş olsun
ama ben gerçekten çok fena oldum şuanda zor dayanıyorum yerimde resmen nefes alamıyorum bütün kemiklerim acıyor biraz daha işleri bitirip sanırım öğlen izin alacağım .gibidp bir doktora gözüküyim bu böyle olmayacak ..
kalimerocum neyseki atlatmışsın büyük misafiri. misafir ağırlamak zor değilde işte birde ailesi tarafından ilgilenilmeyen yaramaz çocuklar olunca o çok fena. ben en son öyle kalabalık misafiri Duru nun mevlüdünde ağırlamıştım saolsun bizim erkek tarafının çocukları evde kırmadık şey bırakmamışlar.onlar gittikten sonra sağdan soldan kırılan eşyalarımı bulmuştum ;

herkese günaydın,

hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun.

bu ayda hastalıklar artınca aklıma bir şey takıldı

bebeklere buzdolabında soğutulmuş dişliklerden veriyor musunuz?

bu dişlikleri bebekler ağızlarına götürdüklerinde tükürükleri ve ağız salgıları soğuk olup bebeklerin bademciklerini hasta ediyor olmasın ve bu yüzden de öksürük v.b. şikayetler artıyor olabilir mi?

günaydın kızlar geçmişe bakmaya çalıştım ama karıştı valla
eylülcüm iş teklifi almışsın hayırlısı olsun cnmcım çok güzel bi şe benziyor kabul et bencede melise annen bakmak istiyodu zaten
bebeişi hasta olanlar çok geçmiş olsun
piroşta ishal gibiydi sık yapıyodu kakasını kaka tahlili yaptırdık bişey çıkmadı sanırım diş çıkarıyo diş etlerinin içinde dişlerini görebiliyorum ama daha patlamadılar kendi doktorumuza götüremedik bu hafta götürcem bakalım ne diycek
julicim banusu çok tatlı olmuş cnm yaa maşallahhşirine resmen bakıp bakıp güldüm öp benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…