2008 Kasım Anneleri

selam kızlar 2 gündür açıyorum bişey yazamıyorum..
dün misafirim vardı 2 çocuklu olarak elimden gelen ikramı hazırladım misafirlerimi ağırladım..karıkoca ve 2 çocuğu gündüz 3,5 da geldiler akşam 7,5 da çıktılar ve memnun kaldılar.... bizde onlarla çıktık yolcu ettik markete uğradık.. ço0k yorulmuşum ama akşam dizi aralarında bulaşıklarıda makineye dizdim rahtladım..o yorgunlukla erken uyurum derken ne bileyim saati 1 etmişim gece yine oğlanlara 5-6 kere kalktım.. sabah babamız kaanı aldı 7de içeri götürdü bizde kerem beyle 9 a kadar uyumuşuz ...
şimdi aklımda kalanlar hasta olanlara hem kendi hem bebişi geçmiş olsun..
diş çıkaranlara hayırlı olsun..:))
eylülcüm iş teklifi almışın tse' ye gittim güzel bir yer bahçeleri var hatta bahçelerinin erikleri vişnelerinden çok yedik.. benim arkadaşın eşi orada çalışıyor mühendis birlikte pikniğe gittiğimiz bir zaman tsenin bahçelerinede uğramıştık.. bize yakın istanbulun çıkışında sen karşıdaysan biraz uzak olabilir sana ama güzel bir kurum bence hemen evet de.. kız belki yurt dışına bile gidersin benim arkadaşın eşi her sene bir ülkeye gidiyor araştırma amaçlı çine italyaya gitti başka vardı gerisini hatırlayamadım..
senin için hayırlısı olsun arkadaşşş..

julicim bu ne güzellik bayıldım banusuya maşallah ya ben onun tontiş yanaklarını yerim kiraz dudişlerini öperim..saçlarıda yakıyor bu arada...:))

Ecemim iyi yapmışsın iptal etmekle canım ama ne vurdumduymazlarmış iyi o zaman biz iyileşince geliriz de demiyorlar. Hayatta en sevmediğim şey bir pazar gecesi bir de pazartesi gecesi misafirdir. ınsan biraz anlayışlı olur ya.

Nazlıcım sağol canım. Saçlarımızın bu kesilmiş hali biliyorsunuz. Yoksa arkaları omuzlarına kadar uzamıştı. Babasıyla kestim bu hale geldi ama üstlere dokunmadık :))) Ben kızımı ilk gördüğümde bir saç yumağı doğurduğumu görmüştüm hatta hemşire bile buradan doğru kuaföre diye espri yapmıştı. Bazen keşke kesmeseydik diyorum ama gene uzar diye teselli ediyorum kendimi çok sıcaklarda yanıyordu kuzum.

julicim bende nefret ederim pazar günü misafir ağırlamaktan çünkü tembellik günüdür geç saatte kahvaltı yapılır banyo ütü olur insanlar gezecek yer arıyorlar
ben çocuk rahatsızlandı çok huysuz başka bir gün buyrun dedim iyi o zaman yarın geliriz diyor ...bunu diyende bir öğretmen arkadaş (eşimin okulundan )

ecemim bugün misafirinmi vardı yada akşama var pazar dediğine göre.. geçmişe bakarken gözmden kaçmış.. sana kolay gelsin canım.. sizin gibi çalışan olunca pazar günüde misafir ağırlamak zor onca iş güç biraz tembelllik yapmak varken yine işe gitmiş kadar oluyorsun yani.... aslında kendiside eğitimci çalışanmış haftasonunun zorluğunu biliyordur muhakkak da gezmek işine geliyordur..

juliciiim maşallah canım kuzuna dünyalar tatlısı olmuş

canım ek gıdaya başlayınca hep bebeklerimi öyle oldu benimki de öle değişik gıdaların tadını alınca tam doyduğunu anlıyor anne sütü artık arada onun kahvesi gibi birşey bırak onu da istediği gibi içsin daha devam eder zorlama ve de korkma sıkma canını

ecemim cidden çok anlayışşsızlarmış yaa hemen yarına iyi olacak mı çocuk

Beyazmelek sağolc anım. Hem kızım için söylediklerinden hem de benim içimi rahatlattığın için. Kafam karışık aklım hep bu işte. Doktora da gitmeyeceğim yakında içim içimi kemirip duruyor. Gerçekten ne kadar zor anne olmak. Tüm karar mekanizması sensin o minicik yavru için. Ben de zaten kararsız bir insanım. Kendimle ilgili konularda bile karar almakta zorlanırım artık 2 kişiyiz :)))

Ay Nazlımelek orda mısın. Hani bi kız vardı. Sakura ne oldu acaba ona. İkizleri olacaktı galiba değil mi. Onun da eşi yanında değildi falan.

bu kadar olur juli bende kimsecikler yokken geçmişe bakıyordum aklımdan geçti sakura bide sekreter vardı ne oldular diye...ama sakuranınki biraz sıkıntılı gibiydi hamileliği inşallah tamamına ermiştir...

evet canım benim de kararsız bir yapım var bir de üstüne çocuğumuz en iyisini en doğru kararı vermeye çalışınca işin içnden çıkılmaz bir hal alıyor. Ama bunları stres yaparsak bu stresimiz çocuğumuza yansız ve o da bundan olumsuz etkilenir bunu dfa istemeyiz değil mi? Benim oğlumda da aynen senin kızındaki gibi oldu ilk başlarda üzülmüştüm ama şimdi pek takmıyorum doktor sağlığı kilosu herşeyi yerinde diyor, herşeyden önemlisi oğlumu gözlemliyorum çok mutlu ve huzurlu bizimle beraber masada oturup yemek yerken o kadar mutlu oluyorki gözlerinin içi gülüyor ağzını şaplata şaplata yiyor yavrum. Eee onun gelişimi için bu da çok önemli o yüzden yadsıyamayız. Ben de anne sütünü verebildiğim yere kadar götüreceğim allahtan geceleri sabah ilk uyandığında çok güzel emiyor öğle arası falan gittiğimde de biraz emiyor ama onu herzaman değil açsa bile o saatte bizimle yemek yiyeceğini biliyorya süte tatlı muamelesi yapıyor öyle doymak için değilde keyfi içiyor oynaya oynaya bugün sanah göğsümü tuttu bir sıktı surtatına süt fışkırdı nasıl gülüyor çok hoşuna gitti kaydirigubbakcemile3 artık anne sütü onun şurubu, ya da daha önce dediğim gibi keyif kahvesi

bu kadar olur juli bende kimsecikler yokken geçmişe bakıyordum aklımdan geçti sakura bide sekreter vardı ne oldular diye...ama sakuranınki biraz sıkıntılı gibiydi hamileliği inşallah tamamına ermiştir...

hıı evet sekreteri ben de merak ediyorum yaa biz onunla aynı şehirdeydik msn i de vardı oradan da yazıyorum cevap yok noldu bilmiyorum evini de bilmiyorum bilsdem çıkıp gideceğim birgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…