- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #30.761
julianne kahvaltınız güzel ama ben daha çok şey koyuyorum.eğer ek gıda topiğine baktıysan farketmişsindir zaten,herkes daha çok şey koyuyor.devam sütü veya anne sütü,kaşık maması,peynir,yumurta,tereyağ,ceviz,pekmez,meyve vs...herkes değişik değişik veriyor.sizin doktor ne verdi kahvaltıda
ecemim teşekkür ederim tatlım size de geçmiş olsun
ama ben gerçekten çok fena oldum şuanda zor dayanıyorum yerimde resmen nefes alamıyorum bütün kemiklerim acıyor biraz daha işleri bitirip sanırım öğlen izin alacağım .gibidp bir doktora gözüküyim bu böyle olmayacak ..
kalimerocum neyseki atlatmışsın büyük misafiri. misafir ağırlamak zor değilde işte birde ailesi tarafından ilgilenilmeyen yaramaz çocuklar olunca o çok fena. ben en son öyle kalabalık misafiri Duru nun mevlüdünde ağırlamıştım saolsun bizim erkek tarafının çocukları evde kırmadık şey bırakmamışlar.onlar gittikten sonra sağdan soldan kırılan eşyalarımı bulmuştum ;
herkese günaydın,
hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun.
bu ayda hastalıklar artınca aklıma bir şey takıldı
bebeklere buzdolabında soğutulmuş dişliklerden veriyor musunuz?
bu dişlikleri bebekler ağızlarına götürdüklerinde tükürükleri ve ağız salgıları soğuk olup bebeklerin bademciklerini hasta ediyor olmasın ve bu yüzden de öksürük v.b. şikayetler artıyor olabilir mi?
piroşta ishal gibiydi sık yapıyodu kakasını kaka tahlili yaptırdık bişey çıkmadı sanırım diş çıkarıyo diş etlerinin içinde dişlerini görebiliyorum ama daha patlamadılar kendi doktorumuza götüremedik bu hafta götürcem bakalım ne diycek
julicim banusu çok tatlı olmuş cnm yaa maşallahhşirine resmen bakıp bakıp güldüm öp benim için
remedios sen dişlikle ilgili bit soru sormuştun değil mi inan benim oğluş dişliği hariç her şeyi ağzına alıyor ama dediğin gibi çok soğuk olursa belki etkili olabilir boğaz ağrısında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?