2008 Kasım Anneleri

İTİRAFLARDAN NE BULDUM VE ÇOK GÜLDÜMMMM

Adalet mi bu
Sayın Toki yetkilileri, alt gelirliyiz diye; tuvalette rahat rahat gaz çıkarma, banyo yaparken şarkı söyleme, sevişirken inleme, misafirimiz geldiğinde doya doya sohbet etme, şöyle enine boyuna kocamızla kavga etme hakkımız yok mu da bu evleri bu kadar ince ve yalıtımsız yaptınız? Kendi evimizde kaçak gibi yaşıyoruz be!

laviş sevdiklerinle daha nice nice mutlu senelere canımm opuyorumnanaktan

eylül aferin kıs ne güzel kadının ağzının payını vermişssin ..bazen insanlar konuşmuş olmak için ne kadar düşüncesizce konuşabiliyorlar sinir oluyorum.

eylül kafa aferin kız ne güzel sayıyon gelsene başımda biçatlak var lafyetiştiremiyorum ben sen saysana sen bu işi ticarete dök istersen
dip röflemi yaptırmaya gidicektim cevriye bakmadı akife onada bi sayarsan bi posta makbule geçer

valla benim işim gereği çok çenem düşüktür ve hazırcevapımdır ,hiçbir lafı havada bırakmam muhakkak herşeye bi cevabım vardır..haksızlığa ve üzerine vazife olmayan şeylere karışanlara ise tahammülüm yok..

Yazacaktım daha valla gitti selam diye yanlışlıkla neyse selamı önceden vermiş olayım.

Bomba gibi geldim valla kızla, yorgun ama bomba. Dün gece aylardan osnra ilk defa dışarı çıktık. Annemi çağırladım her şeyi hazırladım. Zar zor genişleyen bedenime şık bir kıyafet buldum ve evden çıktım iki dirhem bir çekirdek. Gittik arkadaşlarla Boğaz'da güzel bi balık yedik fasılla birlikte. Sonra da bir gece kulübü derken gece 2 de eve geldim ki kızım mışıl mışıl uyuyor. Nasıl özledim onu anlatamam. Gece 3 te yat sabah 7 buçukta kızımla uyan derken hafta içi bayağı yordu beni ama değmez miydi vallahi değerdi her şeye. Uzun zamandır böyle eğlenmemiştim. Gece boyunca yarım kadeh beyaz şarap içtim o da iki burnumdan geldi vicdan azabından :))) Ay ama çok güzeldiii :))

Lavişcim doğumgünün mü. Kızınla birlikte nice yaşlara canım..

oh ne güzel olmuş canım arada böyle hava boşlukları yaratmak gerek senin adına çok sevindim o yorgunluk bile görünmez yarım kadeh şaraptanda bi şeycik olmaz canaım rakıyla balık istedi....

zeyna yolla canım buraya beni yorma şimdi, lakin yanlamış yatar pozisyondayım keyfim çok yerinde ..

julicim o kadarcık şaraptan bişeycik olmazda benim de canım rakı balık çekmedi desem yalan olur..

çok iyi yapmışsın julicim valla insanın ihtiyacı oluyor böyle şeylere yarım kadeh şaraptan da hiç bişeycik olmaz vicdan yapma kendine ..

tamam kızlar ben emzirmeyen bir anne olarak yaparım sizin yerinize rakı balık :) her yudumda birinizin adını sölerim olur mu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…