2008 Kasım Anneleri

julicim iyi yapmışın güzelim arada kendinide düşüncenki daha verimliolabilesin ama değilmi..
neyseki anneciğin var bakıcıyla çok zor olurdu dışarı çıkmak..

benim dozunu kaçıranlara saygım yok valla..
babamdan dolyaı rakıyı çok ii bilirim dozu kaçınca neler olduğunuda..
Allahtan çok uzun zamandır o taraklarda bezi yok.. artık akşam olunca evine püskütttttt götürüyooo çayın yanına yiyelim diye:roflol: kaydirigubbakcemile3

ulen içmeyin yavvv günah yazık bünyenize
ama içenede saygım var ne diyim herkezin kararı
ama bende çok güzel kola içerim heee bi gün oturalım bak görürsünüz :içelim:
allahtan ailemde tek abimde var o iş kocam bi kez ağzına bilem sürmemiş temiz aşkım benim :asigim:
sigara bile içimiyo dana bari onu içseydi beee :mymeka:

jüli hoşgeldin çok iyi yapmışsın arada böle dağıtıp coşmak insanın motivasyonunu arttırıyo

eylül kız kıza gitmiş kafayı çekmeye hemiiii
afferin bacım böle ol dik dimdik iiç yuvarla :içelim:

aynen cnm benim babam değilde kardeş gibi büyüdüğüm arkadaşlarım var 2 kzı kardeş onların babalarından şahit olmuştum bu duruma çok üzücü Allah ıslah etsin

Ohhhh Eylül canına sağlık.

Mmmf valla gerçekten ilk kadehte rakı sabun köpüğü gibi gelir ama ikinciden sonra çeeek bir sabun köpüğü diye bağırırsın :))))))) Gerçekten böyle özel günler neyse de içip de sapıtanlardan sebep ben de pek hazzetmem.

Dün tabii benim dışımda herkes bu rakı balık olayına girmişti ama benim pek canım çekmedi. Ulen manzarayı buldun, balık var, fasıl var, sevgülün yanında hatta hatta beyaz şarabın bile var daha bi de Allah'tan belamı mı isteyecektim. Yetindim geldim :)) Kızıma da gecenin 2'sinde Ortaköy'de enginar aldım eve dönerken. Sonra da güldüm kendi kendime. Hiç bi eğlenceden eve dönerken enginar alacağım aklıma gelmezdi. O kadar her anım kızımla dolu ki.

zaten fotoda dibimizde deniz varda görünmüyo karanlıktan,ayrıca marmara değil akdeniz .burası antalya ama olsun deniz -balık -rakı nerde olursa olsun tadı aynı..

kolada içmiyom ben içinde alkol var dermişimmmm yok yok ondan diilde böcük varmışya içinde ondan soğudum yeşilaycıyımben ama tüttürüp duruyom tek eksim o

julicim evlendiğimizde istanbuldaydık iki senedir ankaradayız buraya hiç alışamadım istanbuldan sonra halbuki üniversiteyide ankarada okudum ama istanbulu çok severim allahtan ablamla kardeşim orda sürekli geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…