2008 Kasım Anneleri

eylülcüm şu kötü halimde güldünüz beni kızınla sen allahta sizi güldürsün kadınlara da iyi demişsin bravo, sana zahmet gelip benim patronla da görüşüversen nasıl makbule geçecek anlatamam

lavişcim çok geçmiş olsun kızına yaa tekrar baksın bakalım doktor teyzesi ne diyecek neden düzelmemiş

beyazmelekcım ınsanların bırılerıne faydası dokunabılmesı ıcın once kendısıne faydalı olabılmelı
kendını tasıyamayan hıc kımseyı tasıyamaz
once sen ıyı olacaksın kı aılene faydan dokunabılsın

eylul sınır oluyorum boyle cok bılmıslerın oturdukları yerden ahkam kesmelerıne
ne yanı cocuklu bır kadın cocugunu bırıne bırakmıyorsa hıcbıryere gıdemeyecek mı
kucucuk cocuga arsız demekte ne oluyor
ıyı yapmıssın canım hadlerını bıldırmekle

hikayeyi beğenmenize sevindim kızlar

ecemim çok geçmiş olsun maşallah ve afferin koca adamına hiç gıkı çıkmamış

lelacim iyi olmana çok sevindim

kalimerocum benim sıpada babanne ile çok iyi ama nedense bize gelince ııııı ağlıyo uyumuyo yemiyo bizmi yanlış yapıyoruz anlamadı yada ona alıştı bizimi yabancılıyo anlamadı durum hiç hoşuma gitmiyo ama şu an yapacak başka bişim yok

beyazcım lütfen topla kendini kocam okumuş kadınsın ve kimsenin kölesi değilsin
şu sıralar kriz var işsizlik var tamam kabul ediyorum ama sen çalışmıcam demiyonki sadece yer değiştireceksin lütfen bi kez daha sölüyorum topla kendini ve git konuş hakkını almaaya gireceksin dilenmeye değil canım

ecemim inşallah faydası olur ilaçlarınçabuk geçer.. geçmiş olsun tekrrdan...
beyazmelekcim eşin ailen de kendilerince haklı olabilirler ama orada çalışan sensin senin ne düşündüğün önemli ama diğer tarafda çalışacağın daha kesin değilse biraz daha düşün konuşmadan önce..
lavişim senin kızınada tekrr geçmiş olsun..
zeynam anlaşılan sende kk kartına sahipsin konuyu okuyanlar bölümünde kırmızı kırmızı yakıyorsun ..:))
eylülcüm dün benim üst komşum bir uğradı bana kaan onu görünce başladı ağlamaya kadın gidene kadarda susmadı bu ikinci yapışı ona karşı ama hassas oğluşum hissediyor kadın keremi cana yakın olduğu için daha çok seviyor kaana sen sinirlisin derse benim oğlumda onu her gördüğünde hortlak görmüş gibi ağlar yani...

zeyna kafa kartın geldimi adın kızarmış bende dün başvurdum eşim bugün havale yapıcak hesabından bende kkya bildiricem ondn sonrsa sanırım kızarcak adım :enbuyukkk:

ayıpettin cicim.. nerde bakim senin patronun

zeyna kafa kartın geldimi adın kızarmış bende dün başvurdum eşim bugün havale yapıcak hesabından bende kkya bildiricem ondn sonrsa sanırım kızarcak adım :enbuyukkk:

adı kızaranlara hayırlı olsun ..kaptınız kk kartları ..şimdi 14 tl benim vereceğim hesaba havale yapıyosunuz EK larınız geliyor..bunula ata binebiliyosunuz ,ip atlayabiliyosunuz ,v.s v.s daha bi çok faydası var,ayrıca boyunuz uzuyo..alkisalkisalkis

aslında girince ne dityeceğimi söze nasıl başlayacağımı da bilmiyorum direk ben hızlandırmalara gelmek istemiyorum desem hoş olur mu bence olmaz nedenlerini açıklamak gerek direk ayrılacağım demekte istemiyorum nazlımeleğin dediği gibi diğer yerle de bir görüşeyim garantiye bağlayayım istiyorum bilinmezler içindeyim

abla gel şunu 10 tl yapalım heee ben yabancı sayılmam hem benim boyumun uzamasına gerek yok 1,77 boyum var var mı indirim lülülülülülü
hesabı ver de yatırayım sırnaşık şey

evet mmmf kafa dün bedne hesaptan havale ettim bu sabah kızardım pek bi havalı oldum ayol -tatlicadiarzu-

eylülüm senin kartta baya avantajlı valla sen ver hesap no bide senden alalım barime alkisalkisalkis

veeeeee

lavişcim doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene Şeniz

canımmm çok teşekkürlerrr repleyemedim borcum olsuna.s.
ya zeyna maytap kafaya sordum da cevap alamadım
bu kk kartı ne demekkk?

beyaz melek eylül lavinya kırmızılı zeyna ve nazlımelek hepinize teşekkür ederiz
beyaz melek bu kadar stres yapma canım konuşmadığın sürece bu stresin devam edecek
eylülcüm o kuaförüklava:klava:
lavinyacım inşallah kızın düzelir canım çok zor tahmin ediyorum kocaman öpüyorum güzel kızını
VE DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN SEVDİKLERİNLE NİCE YILLARAa.s.
maytabım sende en kısa zamanda kırmızı kırmızı parlarsın inşallah başka ne denirki....:teytey:

bugün benim doğum günümmmmmmm:dance:kaydirigubbakcemile2
bakalım kociş ne aldı bana merakla bekliyorum inşallah avucumu yalamam:icecream:
doğum günün kutlu olsun lavişcimmm.. nice mutlu senelere...a.s.
pışıkkkkkkkkksengözlerimebaksanab benimde boyum uzun bikerem zayıflatıyorsa bir düşüneyimmzemuszemus

nazlımelek beyazmelek teşekkür ederim kızlar repleyemiyorum borcum olsun:))
hesaba yazdım..:))opuyorumnanaktan

lavişim kk karta sahip olunca sitede değişiklik yapabiliyorsun kendi ekranından bazı şeylerde öncelikli oluyon felan 14 tl ödeyince geliyor bu kart..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…