- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #31.141
zeyna kafa kartın geldimi adın kızarmış bende dün başvurdum eşim bugün havale yapıcak hesabından bende kkya bildiricem ondn sonrsa sanırım kızarcak adım :enbuyukkk:
eylülcüm şu kötü halimde güldünüz beni kızınla sen allahta sizi güldürsün kadınlara da iyi demişsin bravo, sana zahmet gelip benim patronla da görüşüversen nasıl makbule geçecek anlatamam
lavişcim çok geçmiş olsun kızına yaa tekrar baksın bakalım doktor teyzesi ne diyecek neden düzelmemiş
zeyna kafa kartın geldimi adın kızarmış bende dün başvurdum eşim bugün havale yapıcak hesabından bende kkya bildiricem ondn sonrsa sanırım kızarcak adım :enbuyukkk:
bugün benim doğum günümmmmmmm:dance:kaydirigubbakcemile2
bakalım kociş ne aldı bana merakla bekliyorum inşallah avucumu yalamam:icecream:
ayıpettin cicim.. nerde bakim senin patronun
adı kızaranlara hayırlı olsun ..kaptınız kk kartları ..şimdi 14 tl benim vereceğim hesaba havale yapıyosunuz EK larınız geliyor..bunula ata binebiliyosunuz ,ip atlayabiliyosunuz ,v.s v.s daha bi çok faydası var,ayrıca boyunuz uzuyo..alkisalkisalkis
evet mmmf kafa dün bedne hesaptan havale ettim bu sabah kızardım pek bi havalı oldum ayol -tatlicadiarzu-
eylülüm senin kartta baya avantajlı valla sen ver hesap no bide senden alalım barime alkisalkisalkis
veeeeee
lavişcim doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene Şeniz
doğum günün kutlu olsun lavişcimmm.. nice mutlu senelere...a.s.bugün benim doğum günümmmmmmm:dance:kaydirigubbakcemile2
bakalım kociş ne aldı bana merakla bekliyorum inşallah avucumu yalamam:icecream:
pışıkkkkkkkkksengözlerimebaksanab benimde boyum uzun bikerem zayıflatıyorsa bir düşüneyimmzemuszemusayıpettin cicim.. nerde bakim senin patronun
adı kızaranlara hayırlı olsun ..kaptınız kk kartları ..şimdi 14 tl benim vereceğim hesaba havale yapıyosunuz EK larınız geliyor..bunula ata binebiliyosunuz ,ip atlayabiliyosunuz ,v.s v.s daha bi çok faydası var,ayrıca boyunuz uzuyo..alkisalkisalkis
hesaba yazdım..:))opuyorumnanaktannazlımelek beyazmelek teşekkür ederim kızlar repleyemiyorum borcum olsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?