2008 Kasım Anneleri

denizanası hoş geldin tatlım. bugün yormasan kedini daha pratik şeyler yapsan hamarat hatun.
bende öle mutfakta süper şeyler yapmak istiyorum ama hala hiç halim yok yıkılıyorum arada ..eve gidip uyuyasım var .

lellal remedios seray teşekkür ederim canım
inanırmısın resmen kazıdık o bölgeleride çıtını çıkarmadı tam bir erkek benim oğluşum canı çok berk

erkek o annesi, maşallahhh...

ayyy densiz insanlar,klava: size ne be kardeşim. iyi yapmışsın saymakla, şimdi için içini yerdi keşke deseydim diye.
ohhh söyledin, rahatladın...zemuszemus

bugün benim doğum günümmmmmmm:dance:kaydirigubbakcemile2
bakalım kociş ne aldı bana merakla bekliyorum inşallah avucumu yalamam:icecream:

nice mutlu yıllara canım. birazdan seni kutlucam, dur bekle....a.s.

yok canım, benim için zahmete girme,kıyamam.
ben kendi şarabımı içerim.:1hug:

ben cinsellik bölümündeyim baya eksiğim varmış onu gideriyom
yeni nesil yeni bilgiler

canım, engin bilgilerinden bizide faydalandırısın dimi?yerimseniben

diğer arkadaşlarıda selamlıyorum burdan.
Beni merak etmemişsiniz ama olsun azmettim, kendimi merak ettireceğim günlerde çok yakında gelecek...a.sa.s

selam
cinsellik bölümünü bizde okuyabiliyoz bi kerem..hem zaten yazmıyom oraya ben ,ihtiyacım yok:jeyyar:

ecemim canım özel mesaj bölümünü açarmısın sana mesaj atcam da

çıktım mutfaktan:)) oğluşun zoruyla tabiki uyandı , oyna benimle diyor:)), tamagoçi uyanmasaydı aslında çok zor bir yemek değil zaten iki kişilik yapılınca zaman almazdı ama, ne yapcam ben şimdi, patlıcan ve kıyma var evde, daha doğrusu canım onu istiyor, bu arada bende yarın kuru fasülye yapayım çoktandır yapmıyorum

lelalcim sen daha yeni iyileşiyorsun daha çok dinlenmeye ihtiyacın var,
juli seninde gecen iyi olmuş, benim burada pek çevrem yok henüz o nedenle eşimle başbaşa gidiyoruz gideceğimiz yere, ama özledim valla, şarapta afiyet olsun bende içeyim bir ara, emzirmiyorumda zaten

denizannem sen içicem de gel beraber bir öğle yemeği yapalım şölee şaraplarımızı alıp :)))
aslına bakarsan yakınızda biz seninle dışarda buluşamıyoruz gel sen bana ben sana hem mamalar hazırlayayım hem de oturur sohbet falan ederız.
ben nezaman haber vereyimde şöle bir meydan yapalım desem hava bozuyor şansıma :)

Lavinyacım doğumgünün kutlu olsun canım, sevdiklerinle uzun yıllar beraber olman dileklerimle...
(bu arada resmini albümünden çaldım artık kusura bakmazsın dimi?)

heralde bugün patlıcan yemessem patlıycam acayip canım istedi, dediğin gibi hepsi kızartmalı, közleyincede güzel oluyor ama o daha eziyetli,

eheheh günün espirisi, denizanası yede rahatla bari.alkisalkisalkis

Valla ben artık öle patlıcan salatası falan hiç uğraşmıyorum, hazır kavanoz alıyorum, süper oluyor.
Eşimde bayıldı bu kavanoz közlenmiş patlıcana. 1 tane alıyorum, 3 akşam yemeği yanında yetiyor bize, tavsiye ederim ocak batmıyor, eller batmıyor, zaman kaybetmiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…