- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #31.221
lellal remedios seray teşekkür ederim canım
inanırmısın resmen kazıdık o bölgeleride çıtını çıkarmadı tam bir erkek benim oğluşum canı çok berk
günaydın ..
ecemim geçmiş olsun canım ,umarım bir an önce iyileşir oğlun..
dün rezil oldum ..kuaföre gittim saçımı kestirmeye ,melis adamı görünce başladı ağlamaya ..çok korktu ..susturmak mümkün olmadı,ne yaptıysam kar etmedi,kızlar filan gezdirdi ama başladı bi kere ...neyse kestiremeden saçı geri geldik..ordaki kadınlar da diyoki ;kızım arsız çocuğun var bırakıp ta gelseydin..dedim çocuğum arsız değil sizden korktu :) bu bir ,ikinciside bırakıp bırakmayacağımı size mi sorcam sen otur da kafanı boyat..o sinirle saydım saydım çıktım..
bizden böyle sizden naber..
bugün benim doğum günümmmmmmm:dance:kaydirigubbakcemile2
bakalım kociş ne aldı bana merakla bekliyorum inşallah avucumu yalamam:icecream:
çok iyi yapmışsın julicim valla insanın ihtiyacı oluyor böyle şeylere yarım kadeh şaraptan da hiç bişeycik olmaz vicdan yapma kendine ..
tamam kızlar ben emzirmeyen bir anne olarak yaparım sizin yerinize rakı balık :) her yudumda birinizin adını sölerim olur mu :)))
ben cinsellik bölümündeyim baya eksiğim varmış onu gideriyom
yeni nesil yeni bilgiler
denizanası ben patlıcan musakkayıda çok severim karnıyarıkta olabilir ama hepsinde kızartma var aynı yani...
heralde bugün patlıcan yemessem patlıycam acayip canım istedi, dediğin gibi hepsi kızartmalı, közleyincede güzel oluyor ama o daha eziyetli,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?