2008 Kasım Anneleri

seraycım ikimizde kızlarımızın ismiyle üye olmuşuz bak daha yeni dikkatimi çekti bence çok güzel olmuş

bencede çok güzel olmuş , onlar bizim baştacımız valla çocuklarımın yüzlerine bakınca ağlamak geliyor benim içimden.
Annelik beni bozdu, eskiden bu kadar duygusal değildim ben..senağlama

Birde zaten öyle alengirli isimlerde bulamam ben düşününce.kafamçokkarıştı

sizlere doyum olmaz sizin bu saatlerde çeneniz ve elleriniz çalışmaya başlıyor biliyorum ama benim mesaim bitti ( julicim hadi sabır 1 saatin kaldı tatlım :) )
akşam evden girebilirsem bakarım sizlere ne var ne yok diye beni ösleyin olur mu :))

Ay Lelal beni de alın. Meydan meydan diyorsunuz nasıl özeniyorum valla göze alsam kızla çıkmayı nasıl gezicem ama 9 buçuk kilo+eşyaları hiç göze alamıyorum. nasıl taşırım ne ederim. Ya siz çıkıyor musunuz araçsız bebeklerle ve tabii ki yalnız başınıza. Yapan varsa beri gelsin nolur bi hal çaresini bulun bu işin. Kanguru da taşımaz artık bizimkileri. Sanırm ya taksiye binerek gidebiliriz ya da mecbur eşlerle falan.

özleriz anacım sende gecikme gel hemen
bende molası veriyorum hemen geliyorum oğluşu uyuttum sonunda

ben geldim yine bir misafirim geldi bilg. felan kapattım..
sonrada oğlanları uyuttum geldim..

kolada içmiyom ben içinde alkol var dermişimmmm yok yok ondan diilde böcük varmışya içinde ondan soğudum yeşilaycıyımben ama tüttürüp duruyom tek eksim o

ayyyy evet ya böcük suyuymuş ya bende içmiyom ondan....
bizde karı koca yeşilaycıyız ..bizde sigara içen yok..:lepi:

yok yaa konuşmadım daha bu kafayla gidersem konuşamam da heralde sinir oluyorum kendime konuşsam kurtulacağım biliyorum ama korkağın biriyim heralde buradan bu sonuç çıkıyor

Allah mutluluğunuzu daim etsin ecemimcim
herhalde doğumgünü partisi he:))))))

beyazmelekcim sana bir tavsiye
tavsiye benden yapması senden
ben çok denedim her seferinde konuşmaya koktuğum insanların karşısından alnımın akıyla çıktım:)))))
yasin suresinin son ayeti
bilmiyorum biliyormusun
fesubhanellezi diye başlıyo
onu 7 kere okuyosun ve konuşmaya çekindiğin insanın yüzüne çaktırmadan üflüyosun(amma üfürükçüyüm he)
vesonuç mükemmel
hadi kolay gelsin
elimden başka bişi gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…