- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #31.261
çok sağol canım teşkkürlerrrLavinya mutlu yıllarrrrrr:1hug:
lavinyacım inşallah kızın düzelir canım çok zor tahmin ediyorum kocaman öpüyorum güzel kızını
VE DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN SEVDİKLERİNLE NİCE YILLARAa.s.teşekkür ederim canımmmma.s.
doğum günün kutlu olsun lavişcimmm.. nice mutlu senelere...a.s.
sağol canım çok teşkkür ederimmm
lavişim kk karta sahip olunca sitede değişiklik yapabiliyorsun kendi ekranından bazı şeylerde öncelikli oluyon felan 14 tl ödeyince geliyor bu kart..
lavişciğim doğum gününkutlu olsun
teşekkürler maytabımm
kızlar sadece amanımın çoğuınu geçirdiğim portaldan hoş bir anı özel bi sebebi yok cnm sadece anıı yaane
sağol canım ee seninkinede az kalmışşşşlavişcim doğum günün kutlu olsun cicim,nice yıllara .benimkide bir dahaki ay :))
laviş sevdiklerinle daha nice nice mutlu senelere canımm opuyorumnanaktan
canım çok teşekkürlerrr:1hug:
iyilerin dostu kötülerin düşmanı haksızlığın kökünü kazıyacak süper kahraman eylüllllllalkisalkisalkis:roflol:valla benim işim gereği çok çenem düşüktür ve hazırcevapımdır ,hiçbir lafı havada bırakmam muhakkak herşeye bi cevabım vardır..haksızlığa ve üzerine vazife olmayan şeylere karışanlara ise tahammülüm yok..
a.s.canım çok mutlu ettin beni kendimi çolk özel hissettim çok teşekkürlerrrrLavinyacım doğumgünün kutlu olsun canım, sevdiklerinle uzun yıllar beraber olman dileklerimle...
(bu arada resmini albümünden çaldım artık kusura bakmazsın dimi?)
canım benim ne demek, kutlamanın sönüğümü olurmuş.
Ayy ama içimden geldi biran öyle, inşallah lavişte mutlu olur.
ecemim maşşallah canımcım;
hadi biz deliyiz manyağız ,sen baya hanım hanımcık aklı başında bir ev hanımına benziyon ,ne işin var bizim gibi çatlaklarla :)) çok çekiciyiz demi..çekiyoz mıknatıs gibi..
allah mutluluğunuzu daim etsin cicim..
cevaplar alıntıların içinde kalmış yağmur sık uyandı karıştırdım neyse sefiyom sizi:)
julicim daha bende tek olarak toplu taşıma araçları ile çıkmadım canım dışarı yalnız çıktığımızda hep taksiye bindik
ecemim ben kaçırdımdım mı yanlış mı anladım bilmiyorum ama senin kızında doğumgünümü eğer öleyse daha nice yaşlara
laviş kasım bebeleri büyüyorlar tatlım büyüdükçede azıyorlar :))
denizannem sen içicem de gel beraber bir öğle yemeği yapalım şölee şaraplarımızı alıp :)))
aslına bakarsan yakınızda biz seninle dışarda buluşamıyoruz gel sen bana ben sana hem mamalar hazırlayayım hem de oturur sohbet falan ederız.
ben nezaman haber vereyimde şöle bir meydan yapalım desem hava bozuyor şansıma :)
ay denizanası patlıcan salatasınıda çok severim bak canım çekti ama evde hiç sebze kalmamış yarın pazardan alcam taze taze
eheheh günün espirisi, denizanası yede rahatla bari.alkisalkisalkis
Valla ben artık öle patlıcan salatası falan hiç uğraşmıyorum, hazır kavanoz alıyorum, süper oluyor.
Eşimde bayıldı bu kavanoz közlenmiş patlıcana. 1 tane alıyorum, 3 akşam yemeği yanında yetiyor bize, tavsiye ederim ocak batmıyor, eller batmıyor, zaman kaybetmiyoruz.
serayy pek bir janjanlı yaptın şimdi doğumgünü kutlamasını bizimki yanında çok ufak kaldı ama :)
Ay Lelal beni de alın. Meydan meydan diyorsunuz nasıl özeniyorum valla göze alsam kızla çıkmayı nasıl gezicem ama 9 buçuk kilo+eşyaları hiç göze alamıyorum. nasıl taşırım ne ederim. Ya siz çıkıyor musunuz araçsız bebeklerle ve tabii ki yalnız başınıza. Yapan varsa beri gelsin nolur bi hal çaresini bulun bu işin. Kanguru da taşımaz artık bizimkileri. Sanırm ya taksiye binerek gidebiliriz ya da mecbur eşlerle falan.
denizanası özür dilerim tatlım kusura bakma canımcımm çok teşekkürlerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?