2008 Kasım Anneleri

ecemim maşşallah canımcım;

hadi biz deliyiz manyağız ,sen baya hanım hanımcık aklı başında bir ev hanımına benziyon ,ne işin var bizim gibi çatlaklarla :)) çok çekiciyiz demi..çekiyoz mıknatıs gibi..
allah mutluluğunuzu daim etsin cicim..

Lavinya mutlu yıllarrrrrr:1hug:
çok sağol canım teşkkürlerrr
lavinyacım inşallah kızın düzelir canım çok zor tahmin ediyorum kocaman öpüyorum güzel kızını
VE DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN SEVDİKLERİNLE NİCE YILLARAa.s.teşekkür ederim canımmmma.s.

nazlımelek aydınlattın beni hayatım teşekkürler canımm
lavişciğim doğum gününkutlu olsun
teşekkürler maytabımm
kızlar sadece amanımın çoğuınu geçirdiğim portaldan hoş bir anı özel bi sebebi yok cnm sadece anıı yaane

lavişcim doğum günün kutlu olsun cicim,nice yıllara .benimkide bir dahaki ay :))
sağol canım ee seninkinede az kalmışşşş
laviş sevdiklerinle daha nice nice mutlu senelere canımm opuyorumnanaktan
canım çok teşekkürlerrr:1hug:

iyilerin dostu kötülerin düşmanı haksızlığın kökünü kazıyacak süper kahraman eylüllllllalkisalkisalkis:roflol:

Lavinyacım doğumgünün kutlu olsun canım, sevdiklerinle uzun yıllar beraber olman dileklerimle...
(bu arada resmini albümünden çaldım artık kusura bakmazsın dimi?)

a.s.canım çok mutlu ettin beni kendimi çolk özel hissettim çok teşekkürlerrrr
canım benim ne demek, kutlamanın sönüğümü olurmuş.
Ayy ama içimden geldi biran öyle, inşallah lavişte mutlu olur.

canım mutlu olmaz olur muyum bayıldım tekrar teşekkürlerrr

kızlar hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum çok mutlu oldummmm
juli en iyisini yapmışsın tatlım ohh dağıttın kafanı bende istiyorum aslında ama yağmuru bırakınca içim bi tuhaf oluyorrr kocişin akşama süprizleri çok olur akşamada bi kadeh ben atarım ohh misler gibinnnzemuszemus
bugün mağlum kontrolümüz vardı ama ben işten öğleden önce izin alamayınca öğleden sonraya kaldım öğleden sonrada çatlak karı (yağmrurn doktoru)bugün gelmemiş bizde yarın gideceğizz yağmur çok yaramz bir kız oldu durmadan ağlıyor bu sabah kalktığımda zombi gibiydim ne oluyor ya bu kasım bebelerine

canım tabi benim gibi 36 yaşında iki çocuk annesi değilsiniz daha çok küçüksünüz eeee bide öğretmeniz ama içim daha 18 geceleri saymıyorumm -tatlicadiarzu-delikafadulden
teşekkür ederim dileklerin için sende güzel kızınla eşinle çoooook mutlu ol:Saruboceq:

julicim daha bende tek olarak toplu taşıma araçları ile çıkmadım canım dışarı yalnız çıktığımızda hep taksiye bindik

ecemim ben kaçırdımdım mı yanlış mı anladım bilmiyorum ama senin kızında doğumgünümü eğer öleyse daha nice yaşlara

laviş kasım bebeleri büyüyorlar tatlım büyüdükçede azıyorlar :))

eve geldim ve bir ton iş yaptım
yemek yap
mutfağı toparla
çamaşır yıka
sofra kur
sofra kaldır
çamaşır as
koca ile tartış
huysuz kızla ilgilen
daha onu uyut
koca ile tartışmaya devam et
uyuyabilirsen uyu :))

yok canım benim kociş ben ve kızımn bir resmini koymuştum o canım
sen nasıl oldun düzeldinmi biraz

ya evet gidemedik bir türlü, bende yarın boşum, ama hava iyi görünmüyor, aslında evde olur neden olmasın, izin günlerimiz aynı müsait olduğunda bir haber et yeter

ay denizanası patlıcan salatasınıda çok severim bak canım çekti ama evde hiç sebze kalmamış yarın pazardan alcam taze taze

sende yarın yap, senin bu günkü menüyüde ben yarın yapıcam:))

patlıcanı yedim, çok yemekten patladım valla:)), hamileliğimde bile aşermemiş ben resmen aşerdim ayol, hiç aklınıza getirmeyin ihtimal yok yani inşallah:))

bende deneyim canım teşekkürler, aslında benim kayınvalidem, yazlıkta hazırlıyor mangal ateşinde dondurucuda dayanıyor baya, ama kalmayınca iyi olur

işten ne haber? varmı sevindirici bir haber

serayy pek bir janjanlı yaptın şimdi doğumgünü kutlamasını bizimki yanında çok ufak kaldı ama :)

valla benimki sönük kalmışki lavinya herkesi yanıtlamış beni görmemişsenağlamasenağlama
tekrar kutlayım bende iyiki doğdun LAVİNYAAA, mutlu yıllar sana

sende gelirsin canım ne iyi olur, eşin bırakır, yada taksiyle gelirsin,

ben şimdiye kadar yürüyüşler dışında oğlumla yalnız dışarı çıkmadım, hep eşimle beraber çıkıyoruz

kimse kalmamış ama yazayım, eşimde vadiyi izliyor zaten, ben sevmiyorum,

pcnin başından kalkınca kürdan kebabını yaptım, fırına verdim benim tamagoçi kaka yaptı, bir önceki sinyalmişş, ama ne kaka, sırtına çıkmış resmen, ilk defa atletine kaka bulaştı:)) ve ne koku, tam o sırada babamız geldi hemen banyoya adamı yıkadık, ben onu giydirkende eşim pilavı yaptı, birde cacık ohh çok güzeldi, ilkeyede minik köfteler ve ayrı cacık yaptım afiyetle yedi, üstünü batırdı tabi yine yine kıyafet değiştirdik, sonra bulaşık, ocak, çamaşır, kendimi buraya attım sonunda,

bu arada maşallah deyim, benim kuzu akşam erkenden uyuyor artık, bu hafta en geç uyuduğu 10.30 dur heralde, bugün 9 olmamıştı uyuduğunda, ve genellikle sabaha kadarda uyuyor, bir iki kez uyanıp su içiyor tekrar uyku, 7 gibide uyanıyor artık, keşke iki saat geç yatsada geç kalksa

beyazmelek dünden beri yazıcam hep bişii çıkıyor kalkıyorum, canım sen orada gerçekten huzursuzsun ve öyle bir ortamda çalışmanın zorluğunu bilirim, istersen önce diğer yerle görüşüp sağlam bir şekilde çık karşılarına, olursada olmazsada ne yapacağını daha kesin bilirsin en azından, allah kolaylık versin arkadaşım

denizanası özür dilerim tatlım kusura bakma canımcımm çok teşekkürlerrrrrr

canım benima.s.a.s. özür dilenecek bir eşy ortada alınmadım, sadce kendimi hatırlatmak istedim:)) bende ne mesajları atlıyorum yorgunluktan , birbirimizi en iyi biz anlarız

tekrar mutlu yıllar canım kızınla eşinle, yağmur nasıl oldu bu arada?

ecemim arada tutuyor öksürük nöbeti ve kırgınlık ama her geçengün dünden daha iyi oluyorum toparlıcam inşallah bir dinlenebilsem adam gibi.

mmf yok yok vadizedeler toplandık sanırım

bende çamaşırları astım çay koydum çay içicem birazdan ayaklarımı uzatıp

denizanası vallaa ayarlayım kızlar bir cuma buyrun gelin bana ne güzel olur hemde en kısa zamanda yapalım bunu :))

iyi akşamlar cicişler :)) sedacığımdan haber getirdim,ardacık idrar yolu enfeksiyonu olmuş ,tahlillerin sonucunu bekliyor umarım bişey çıkmazda çabucak iyileşir .
bu arada kendi giremiyo pc bozulmuş ,hepinize selamı var..

lelalcim tekrar geçmiş olsun canım, bu arada çay gecikmiş sanki, uyumadımı duru yoksa?
o dediğini yapalım bir gün:)))

eylül sağol haber verdiğin için, bugün sedadan haber alacağımı biliyordum, bulaşık yıkarken aklıma geldi çünkü:)) geçmiş olsun ardacığa

çok uykum geldi çayımı içtim, çamaşırda çıktı astım, ikinciyi attım ama çalıştırmadım sabah çalıştıracam, uyusam iyi olacak sanrım,

ne güzel siz uyumak istiyorum diyince uyuyorsunuz .ama maalesef benim cadı 12 den sonra yattığı için bu mümkün değil..önce onun uyuması lazım,banyo yapan bebek uyur mışıl mışıl bu cin gibi oynuyo yaa..offf uykum vaarrrr..imdaattt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…