2008 Kasım Anneleri

sabah kaçta kalkıyor peki, geç kalkıyorsa uyusunuz anne kız,
benimki erken yatıyor ama erkende kalkıyor, işe gittiğim günler iyi oluyorda evde olunca zoruma gidiyor erkenden kalkmak, gerçi bebiş benim işe gitmeme göre kendini düzenledi, önceden uyurdu çünkü sabahları

mmmf burada görünüyorsun ama hemen çıkmayacaksan bişii soracaktım

selam kızlar offfffffffffffff çok yoruldum yaa..
oğluşlaar gittikçe dahada çoşuyorlar..
kocada yok daha geç gelecek bugün sabhın 7 sinden ha bu saat oldu yeni rahat oturuyorum ..
birini uyutuyorum öbürü uyanıyor tekrar uyutuyorum yatağa götürürken uyanıyor epey bir mücadele ettiler..
bende telde adama kızdım yüzüne kapadım teli bizi hiç düşünmedin bu işi kabul ederken diye..
çok yorgunum ama sinirimden uykum yok iyimi..
nese zaten kimse kalmamış ben içimi döktüm rahatladım biraz...

günaydın kızlar
nazlıcım kıyamam canım yaa valla senin işin*2 zor valla Allah yardımcın olsun bunlar bide iyice hareketlendiler bebekken ne vardı
dün bizimki abisinin yatağından kendini engin maviliklere bıraktı kütttt diye bi ses babası yanındaydı oda mutfağa geçmiş ama adamın aklı almıyo herhalde sanki ilk çocuk yatağın üzerinde öle bırakır yastık falan koymaz koltuğun üzerine koyar bırakır mutfağa gider allam yaa ama çok ağladı paşam yaa
denizannecim sorsaydınya cnm şimdi cevaplardım

nazlımelek kıyamam sana işin gerçekten çok zor yanında sana yardım edebilecek kimsende yok allah kolaylık versin

mmmfcim canım kıyamam oğluşuna ne kadar çok düştü canı nasıl yanmıştır kocaman öpüyorum güzel deniz mavisi gözlerinden yakışıklı oğluşunu

gelelim bana oğluş daha iyi gibi ama hala hiç bir şey yemiyordün artık sinirden ilk defa zorla mamasını yedirdim inanın küçük bir kase mamayı 1 saate yakın zamanda yedirdim ağzını bir kilitliyor açabilene aşkolsun neyse tabi ben onuyedirecem diye inat edince her yerimiz mama oldu onun üstü başı benim üstüm başım aldık güzel bir banyo yaptık uyur bari erkenden dedik ama ne mümkün uyuması saat 12 yi buldu ben bildiğim bebekler banyo yapınca mıyışır kalır benimki cin kesiliyor
sabahta nerdeyse okula geç kalacaktım çok zor uyandım bugün çok gerginim hayırlısıyla bi bu günü atlatsam bir şey istemiyorum yarın ve öbür günde erkenden kalkacaz sınavlar var bana yine dinlenmek haram çok uykusuz ve yorgunum

gelelim bana oğluş daha iyi gibi ama hala hiç bir şey yemiyordün artık sinirden ilk defa zorla mamasını yedirdim inanın küçük bir kase mamayı 1 saate yakın zamanda yedirdim ağzını bir kilitliyor açabilene aşkolsun neyse tabi ben onuyedirecem diye inat edince her yerimiz mama oldu onun üstü başı benim üstüm başım aldık güzel bir banyo yaptık uyur bari erkenden dedik ama ne mümkün uyuması saat 12 yi buldu ben bildiğim bebekler banyo yapınca mıyışır kalır benimki cin kesiliyor
sabahta nerdeyse okula geç kalacaktım çok zor uyandım bugün çok gerginim hayırlısıyla bi bu günü atlatsam bir şey istemiyorum yarın ve öbür günde erkenden kalkacaz sınavlar var bana yine dinlenmek haram çok uykusuz ve yorgunum

Günaydınlar......

canımm ya inan ben 1 bebekle başa çıkamıyorum, bu sabah bağırdım artık çocuğa.
1 saniye durmazmı bir bebek ya, kasıyo kendini, herşeye itiraz.
seninkilerde aynı dönemlerdedir, hareketli, asi, ne kadar zorlandığını tahmin edebiliyorum.
Allah kolaylık versin.
Ama 2-3 yaşına gelince şölee yanında paşa paşa gezdirirken bu günler aklına bile gelmiyecek.
Allah bağışlasın yavrularını canım, maşallah birde takvimindeki resme ö-l-ü-y-o-r-u-m....

Çok alıntı yapmıştım ama gitmiş hepsi, hatırladıklarımı yazayım.

Ecemim canım, kolay gelsin, inşallah bugünü atlatırsın. Haftanın son iş günü, cumalar sıkıntılı olur, ayrıca bende 35 im ve kafam da duygularımda 18 den ileri gidemedi.kaydirigubbakcemile3

Lavişcim doğumgünü kartını beğenmene çok sevindim. Tekrar nice yıllara..a.s.

Lelal, denizanası, juli, yakınsınız, bende meydana 5dk. mesafedeyim banada beklerim.
Ayrıca fransız, santorini, alman vs.....şaraplarından oluşan bir koleksiyonum var, bilgilerinize :jeyyar:. Söz içine bişey koymam, benn sadece gazoz içen çıtırlarla ilgileniyorum.:roflol:

Son düzenleme:
ben geldım gunaydınlar herkese
ne kadar cok konusmussunuz dunden bu yana gırememıstım
dun annemın katılması gereken bır cenaze torenı olunca bende erkenden gıtmek zorunda kaldım
evde de bızım pasayla ılgılenırken komsum falan gelınce pc acamadım

bızım kucuk bey aksam huysuzdu
normalde aksamları muhallebı yapıyorum ve afıyetle yıyordu ama dun aksam yemek ıstemedı halbukı actı da ama annem gelınce corba verdı yedı kucuk bılmıs
bazen cok bozuluyorum anneme olan bu duskunlugune

julıcım ne guzel dagıtmıssın kafanı bır gece de olsa
sana bır sure yeter sanırım

mmf kucuk delıkanlı dusmus gecmıs olsun canım

denızanası pek bır hamarat hatunsun sen yaww
ben ısten geldıkten sonra hıcbır ıs yapamıyorum hos anneme guvenıyorum hep ama tembelım ben tembel

cok guldum sabah sabah
haklı yanı bunu yazan ama superdı

baska unuttugum varmı bılmıyorum cok yazmıssınız aklımdan cıktı cogu

günaydınlar

denizanası evet çay için biraz geç vakit oldu ama başta içsem mi içmesem mi diye debelenip sonra bir anda benim canım çay istiyor diye kocişe çay demlettim :))
akşam mutfağı toparlayı hatta bir bölümde lost izleyip uyudum :))
ama bu gece Duru pek bir döndü yatakta arada ağlayarak uyandı ama suyunu içti uyudu sabaha karşı 5 gibi öle bir ağlaması var ki sanki yataktan düşmüş canı yanıyor dersin ama yok kendini ittire ittire yakay başına gelmiş kafayı sıkıştırmış gözler kapalı bağırıyor :)) hey allahım dedim sabah sabah .. neyse ki en son 7.30 da uyanarak güne başladık :)
kızın karnını doyurdum şimdi sıra bende kurt gibi açım bu sabah..

ecemim ha gayret tatlım güne başladın mı çabuk biter allah kolaylık versin
serayy almanı bilemicim ama fransız ve özellikle santorini şarabına hayır diyimicim :)) ayrıca bende beklerim tatlım :)

günaydın kızlar,

lelal, seray başka kim gelirse ayarlayalım inşallah buluşalım,

lelal bende sabah 5 te seninle aynı durumdaydım, gözü kapalı nasıl ağlıyor, acıkmış, mama verdim içmedi, meyve suyu içine bebe bisküvisi koyup içirdim bende, akşam erken yattı, yemekte bizimle 3 minik köfte ve biraz cacık yemişti, gece muhallebisini yemeden uyuyunca dedli gibi acıkmış tabi, kahvaltılarımızı yaptık, şimdi yere açtığım yorgan üzerinde oynuyor diyeceğim ama değil, yorgandan çıkıp halıyı ve parkeyi okşuyor, hatta şimdide mama sandalyesinin tekerleğiyle oynar durumda,

temizlik yapmam lazımmmm

Kızlar bakın ne dicem
Haftaya pazar günü bizim yaza merhaba partisi var...
Gündüz daha çok çocuklar için oluyor eğlence ama büyükler içinde müzik yapılıyor.
Çimlere atıyozz kendimizi, valla süper geçiyor.
Akşamda konser var.
Bu sene YELİZ gelcekmiş. geçen sene Eda- Metin Özülkü vardı, çok eğlenmiştik.
Belki geceye kalamazsınız ama en azından gündüz gelebilenler olursa çok sevinirim.
Tabii gecede gündüzde başımın üstünde yeriniz var.
Çok ciddiyim, bekliyorum valla.

günaydn kızlar,
sağolun ilginize....
çocuklara bişey demiyorum ikitane illaki hareketlendler durmayacaklar biraz gülüp biraz ağlaya büyüyecekler.. eşim yanımda olmadığı için kızdım dün.. ben oğluşların temposuna alıştım artık..
zaten evden iki bebeyle kolay çıkamıyorum birde günün tamamını bir koşuşturmaca ile geçirince dün gece patladım işde birde lambalarım yanmadı ampul değiştirmeye kalktım mutfağıda iptal ettim antrenin ışığında oğlanlaın mama suyunu hazırldım..
bugünde babamız yok gece 11-12 gibi anca gelir dün 2 gibiydi geldiği yolda bir çaldırdı teli sonra uyyor diye sanırım uzatmad bir kere çaldı ben geliyorum anlamında geldiğinde ise hiç konuşmadım oda sarıldı yattı ama sinirim hala geçmedi.. cesaretimi toplarsam bugün biraz çıkıp hava alacağım maketden alınacaklarda var varda var işde.....

kızlar not girişi yapıyorum karneler yaklaştı ama aklım sizde

kolay gelsin canım...

kım kıme ne soruyor
seray yaza merhaba dıyecekmıssınız
nerede dıyeceksınız belkı catkapı yapar bızde ceee derız

nerelerdesınız yaaa
canım sıkıldı

çok sevinirim canım.
Ümraniye tepeüstü diyeyim , Aşağı dudullu diye geçiyor. gelebilen herkesi beklerim.

ben bugün arkadaşlarımla buluşacağım, akşama görüşürüz kızlar. Oğlanı ve kıyafetlerini, yemeklerini hazırlıyımda.
halasında kalıcak tosunum, ilk kez bıırakıcam, bakalım başarabilecekmiyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…