2008 Kasım Anneleri

saphiracım bu gece ettim valla
bizimki birazdan mıkırdanmaya başlar emzirip yatırırım.sonra sabaha kadar daha kaç kez uyanır bilinmez.sabahta 6 30 da kalkıyorum 7 de evden çıkıyorum.daaaa akşam 19 30 da anca eve geliyorum.düşün oğlum 2 aylıkken işe başladım ve 4 aydır bu şekilde yaşıyorum.yani hep uykusuuuuuuuuz hep uykusuuuuuuuuuuuz.
hafta sonlarıda kayınvalidem hem dinlensin hemde ben oğlumla hasret gidereyim diye kaan ı hiç babaannesine vermiyorum.p.tesi daha yorgun bi şekilde işe başlıyorum.
olsun aman sağlıkları yerinde olsunda..herşey onlar için.annelik böle bişeymiş.hep fedakarlık yapıyosun ama hep severek,isteyerek ve gururla anlatarak
iyi geceler canım behlül kaçar,ay pardon azo kaçar((aşkı memnuyu izledik ya..)

günaydııınnn...Hayırlı sabahlar herkese...
Yine uykusuz bir gecenin ardından yeni bir güne başladım...Bu gün işyerindede yalnızım...Nasıl akşam olacak bilemiyorum:uhm: Ben uyumak is-ti-yo-ruuummmdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kıslar günaydın..bugün çok yoğun olucaz , öğlen çıkıp koştur koştur hazırlanıcam akşam 6'da trene binip attaaaaa gidiyossss , bakalım batu napıcak trende çok merak ediyorum
öpüyorum hepinizi

gunaydın hanımlarrr
ben uykusuzum bıraz bugun dun aksam kocısle dısarı cıktık gec geldık bıraz uyksuuz kaldım

andına hayırdır nereye yolculuk
gecmıse bakamadım sımdı bakarım bıraz

günaydınlarr
başım ağrıyo , midem bulanıyor , uykusuzum ve koca bi iş günü var önümde Allah yardımcım olsun
andinacım hayırdır trenle nere gidiyon kıs
güle güle git gel

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz sefalar getirdiniz

merhaba kızlar
huzursuzluğumuzun sürekli ağlamamızın ve hiç bir şey yemememizin nedeni ortaya çıktı oğluşum ıLK ıNCıSıNı çıkardı
ve bugün bizim tam 7. AYIMIZ
çok mutluyuz...
hadi hayırlı olsun lk inciniz ayrıca 7. ayınız da kutlu olsun
aynı zamanda çıkardık dişlerimizi ececim birbirlerini bekliyorlarmış
tahtaya vurdum 3 kez maşallah benim koca hayatta yapmaz öle çoraptı oydu buydu daha doğrusu yapamazzzz :lepi:
evet canım 3 gün öncede bizimkinin dişi çıktı ortaya

bu arada kızlar bızım 2 hafta sonra evlılık yıldonumumuz
dun esımle bulusmak ıcın ısyerıne yanına gıttım
baktım cekmecesınde benım hedıyemı almıs kılıtlemıs
o dısarı cıkınca gordum almıs gununu beklıyor sanırım
ama benım henuz bır hazırlıgım yok ne alsam acaba

kocıs bana nokia n96 cep telefonu almıs
aslında ıhtıyac degıldı benım telefonumda cok guzeldı ama almıs ıste
cok pahalı bır hedıye aldı
ben hıcbırsey almadım sızce ben ne alsam

herkese günaydın kızlar inşallah herkesler iyidir geçmişi okuyamadım 7. ayı dolanları tebrik ediyorum

tatile gidenler varsa iyi tatiller ve iyi yolculuklar diliyorum ben de gün sayıyorum artık tatil için

babalar günü benim de aklımda yaa ne alıcam bilmiyorum babamız bana çok güzel bir saat almış onun da saate ihtiyacı var ama aynı hediyeleri almak istemiyorum sandalet tarzı bir ayakkabıya da ihtiyacı var istiyordu ama hafif bir hediye mi olur acaba diye düşnüyorum bi türlü karar veremedim

bir de kızlar deneme hediye almamız lazım dedeye ne alınır allah aşkına babalara aldık tamam dedeme geçen sene terlik almıştık yazlık sandalet tipi camiye falan giderken giysin diye çok sevinmişti bu sene bir türlü bulamadım ne alacağımı t-shirt gömlek tarzı şeyleri çok herkes alıyor hediye ona kendide alıyor puff zor iş bu hediye olayları ya

gunaydın azocum
ne guzel senı gormek

babalar gunu hedıyesı olarak kocıse aldım ama babama almadım henuz
yarın alıcam buyuk ıhtımal ama
benım acıl kocıse evlılık yıldonumune ne alacagımı bulmam lazım

SENı GÖRMEKTE ÇOK GÜZEL KUŞUM
opuyorumnanaktan

EVLıLıK YILDÖNÜMÜ ıÇıN AKLIMA GELEN ALTERNATıFLER:
TRAŞ TAKIMI, GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ, SAAT,GÖMLEK OLABıLıR Mı?CADIARZU

günaydınn
anca gelebildim bende kızı doyurdum bende bir iki lokma bişey yedim ama kız durmuyor nedense
sürekli kucak istiyor yoruldum şimdiden

SENİ GÖRMEKTE ÇOK GÜZEL KUŞUM
opuyorumnanaktan

EVLİLİK YILDÖNÜMÜ İÇİN AKLIMA GELEN ALTERNATİFLER:
TRAŞ TAKIMI, GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ, SAAT,GÖMLEK OLABİLİR Mİ?CADIARZU

canım bunların hepsı var kocamda
gomlek belkı ekstra alabılırım ama n96 alan bır adama da gomlek az kacar sanırım

Kızlar günaydın.Herkes uykusuz mu acaba bugün.Dün gece benimkini 10 kere pışpışladım, yatırdım.Yatırınca basıyo yaygarayı.Ne yapacağımı şaşırdım.Karnı toktu. bir rahatsızlığı da yok gibiydi. Sizinkiler de mi sabaha kadar böyle?Bu arada Azo hoşgeldin.Çok hızlısınız, kaç diş çıktı öyle?Biz de bir tane bile yok(

hımm haklısın canım az kalır.
ama illa karşılıklı mı?
sende hediyene güzel bir yemek eklersinhihoyyyt

aslında evet karsılık degıl ama ne bıleyım bende ona bır surprız yapmak ıstıyorum
zaten hafta ıcı persembe aksamına denk gelıyor nasıl olacak anlamadım
dısarıda mı kutlasak evde bır hazırlık yapsam :uhm:
bakıcam artık ama bana aldıgı hedıyeyı cok begendım ben netten arastırdım cok hosuma gıttı :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…