2008 Kasım Anneleri

aboowww kızım görücüye çıkıyo:)))cnm gelmeyi çok istiyorum cuma gelsem iyi olur aslında ama kociş işte oluyo bende yalnız gelemem piroşla mecbur haftasonu gelcem temizlet temizlet evini piroş gelince batırır:)))
ecemimcim oğluşunun ilk dişi hayırlı olsun cnm,ayrıca 7.ayınızda kutlu olsunopuyorumnanaktan

ecemim hayırlı uğurlu olsun canım opuyorumnanaktan

piroşum gocanı da getmeyecen dimi kızzzzz kaydirigubbakcemile3
canım benim için fark etmez , cuma da olur cumartesi de , sana nasıl uygun olursa gülüm.. ben bi gidip gelim haftaya pazartesi konuşur kesinleştiririz..
ay hem piroşa kalmadan batu mahvediyo zaten ortalığı 2 dakikada valla bu sabah çıldırıyodum , doğduğundan beri evim hep dağınık hep dağınık kafayı yiyecem yaw kafamçokkarıştı

yok kızzz neişi var kocamınkaydirigubbakcemile3 beni bırakır döner
aynen valla önceden heryer mum gibi olurdu şimdi heryer dağınık tam topluyorum sonra oyuncağı,kıyafeti o bu derken bi düzene girmiyo bütün gün sonrada koca bebek kocam geliyo oda takım elbisesini bi tarafa çorabını biyere atıyo ev iyice zıvanadan çıkıyokafamçokkarıştı

Arkadaşlar ilginiz, alakanız ve yardımlarınız için çok teşekkürler, ikinci yaptığım yoğurtlu çorba da kesildi, sanırım burada sizinle birşeyler paylaşmak için çok önceden arkadaş olmak gerekiyormuş, herkese iyi günler.

canım inşallah 3 aya kadar güzel kızın biraz daha toharlar ve ameliyatınızı olur ve bir an önce sağlığına kavuşur dualarımız ecrinle..

ya bu dana koca kase kahvaltı yaptı ,yoğurt yedi ,şimdi de beni emiyo patlıcak bu çocuk yaw..
maşallah yesin annesi daha ne istiyon .

selam kızlar uzuuuun zamandır yoktum
nasılsınız
cimcimeler nasıl?
ben kısçemin kulaklarını deldirdim küpe taktım... pek şirin oldu
küpeli küpelide pek tatlı olmuştur şimdi..bende kızımınkini 6 aylıkken deldirtmiştim hiç bir sorun yaşamadım

ya benim oğlanın ağzında yara çıktı dudağında ne yapcam.yakıyo dye meyve yemiyo.kızarmış orası.
canım ben ondan çok çektim 15 gün sürdü hiçbir şey yemedi ağız bakım seti ile kurtulduk bir solüsyon bir antibiyotik ve kremi var istersen adını verebilirim ama önce bir doktorunuza sorun canım

geçmiş olsun canım antibiyotikle hemen düzelir merak etme annenlerlede allah kavuştursun bu arada annen nasıl oldu canım kontrolleri var mı

saphiracım yeni işiniz hayırlı olsun canım

heyoooo
ben geldım
cok ısım vardı hallettım ve geldım

kım kıme gıdıyor yıne maasallah herkes bırbırıne gıdıyor
ben de kocıs ısını ayarlarsa eger hafta sonu sıleye gıdıyorum :lepi:

kızlar cok sık giremiorm nete girdiğim zamanda benimki durmuo.dogum hikayemi yazmaya calısıcam canm en kısa zamanda.hepinizi çok çok özledim.yazıları takip edemiyorum.yeni gelenler olmuş cık gec olsa da hepiniz hoş geldiniz.hepinizi kocamn öpüyorum!

canım yogurt corbasının kesılmesını sormussun sanırım
bende pek anlamam bızde hep annem yapar ama kesılmemesı ıcın yogurdun ıcıne tenceredekı sıcak su karısımını aslayarak tencereye ılave etmek lazım herhalde

sorularına cevap alabılmen ıcın onceden arkadas olman tabıı kı sart degıl
cogumuz genelde ısyerınden yazıstıgımız ıcın sorun arada kaynamıs olabılır
ama kasım annelerı olarak cok mısafırperverızdır
hem bak daha sık katılmak ıcın sana da bahane olur ne guzel
sık sık beklerız canım aramıza

yoğurtlu çorba yapmayı bilmiyorum , ek gıda topiğine yazsan daha kolay cevap alabilirdin , burda arada kaynayabiliyo pek çok şey , ben hergün bu topiği takip etmeme rağmen bende pek çok soruma cevap alamıyorum çünkü çok hızlı ilerliyo sayfalar ve hepimizin bebeği var oturup tüm geçmişi okuyacak zaman bulamıyoruz canım

valla bide kocam olsa ne olurdum bilmiyorum , o da her yere çorap atar , nedir bu erkeklerin çorap olayı anlamam zaten :1no2:

eskiden köpeğimiz varken o tüm çorapları toplar yerdi , sonra kocam çorapların hiçbirini bulamazdı bende çok mutlu olurdum :jeyyar:
ay özledim adamı :1rolleyes:

canım geçmiş olsun kuzuna malesef devlet hastaneleri böyle ama doktorunuda bence hemen değiştir ..inşallah iğneye gerek kalmaz canım

gözün aydın canım çok sevindim senin adına...

maşallah oğluşuna...

ben geldiim
yeni arkadaşlar var bakıyorum,maşallah maşallah,git gide popülerleşiyoz galiba,hoşgeldiniz sefalar getirdiniz buyrunnnnnnnnn
eşimin işiyle ilgili iyi dileklerinize çok teşekkürler,ben yine geçmişi çok ayrıntılı okuyamadımda,ondan topluca teşekkür ediyom idare edin :kedi:
bu arada manisaya müdür olma olasılığı fazlalaştı.şehir değiştirmemize gerek kalmıcak sanırım ama manisa da izmire çok yakınya o yüzden oraya taşınsakta olur

yoğurtlu çorbanın kesilmemesi için yoğurdu çorbayla hemen hemen aynı ısıya getirmek gerekir.bu da bildiğimiz terbiye yapma usulüyle olur.ayrıca tuz atıyorsanız çorba pişmeden atmayın yoksa yoğpurt kesilir

İlk inciniz hayırlı olsun.Darısı da bize olsun...

hepinize teşekkür ederiz repledim sizi pirayecim sen hariç sorda diyor ama aklımdasın

hoş geldin canım çok uzun zaman oldu maşallah bebişin pek tatlı artık daha sık bekleriz

[

Darilgen, canım bende 2 gündür günaydınlarıma karşılık alamadım.Bazen bişiler yazıyorum, soruyorum gün boyu cevap gelmiyo.Bazen de anında geliyo.Herkes özellikle çalışan anneler kaçamak giriyoruz siteye doğrusu.Gözden kaçmış olabilir.Sen alınma.Ben geçmişi okuyacak vakit bile bulamıyorum. Yoğurt çorbasına gelince , Saphira da söylemiş tuz atılmaması lazım kaynayana kadar.Devamlı karıştırmak lazım.Soğutmaya bırakıncada karıştır.Kesilmemesi lazım.

hepinize teşekkür ederiz repledim sizi pirayecim sen hariç sorda diyor ama aklımdasın

hoş geldin canım çok uzun zaman oldu maşallah bebişin pek tatlı artık daha sık bekleriz

[

hoşbulduk canım eet cok uzun oldu.inşallah daha sık gircem bundan sonra takip etmeye çalışıcam.sizin bebişlerde cok tatlı.allah onları sağ sağlim bize bağışladı ya şükür.ama şuan durmuyo hiç ağlıo kucak istio sürekli ben çıkıyorum melekleri öpün benim yerime a.s.

bende köpek alıyım o zaman eve şu adamaın bütün kıyafetlerini yesinlülülülülülü

Sıtemimden dolayı kusura bakmayın arkadaşlar, aslında asıl sitem kendime, bi çorba yapmayı beceremedim oğluşuma,
ben sizleri çok geç fark ettim ama çok sevdim, hergün takip etmeye çalışıyorum sizleri,keşke daha önce tanısaydım, böyle çok dahil olamıyoruz biz sonradan gelenler, doğal olarak biraz yabancı gibi hissediyor insan kendini.
ılginiz için gerçekten teşekkürler (bu sefer sitemsiz).

Canını sıkma.Zamanla herşeyi daha güzel yaparsın.Bi çorba için üzülünür mü?Tavuk suyuna şehriye yapıver.Benim ki acayip seviyo.Yanınada yoğurt ve su.Görüşürüz. Herkese iyi akşamlar...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…