- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #32.361
merhaba kızlar
huzursuzluğumuzun sürekli ağlamamızın ve hiç bir şey yemememizin nedeni ortaya çıktı oğluşum İLK İNCİSİNİ çıkardı
ve bugün bizim tam 7. AYIMIZ
çok mutluyuz...
canım inşallah 3 aya kadar güzel kızın biraz daha toharlar ve ameliyatınızı olur ve bir an önce sağlığına kavuşur dualarımız ecrinle..selam arkadaşlar dün hiç bakadım hastaneden 2 de geldik ceylin annemdeydi onun yanına gittik gecede yorgunluktan sızıp kalmışım ALLAHTAN annem yakın sağolsun ceylini bu gecede ona bıraktım da biraz rahat uyudum ecrinimede dr şu an genel durumu iyi 3 ay sonra tekrar göreyim dedi sanırım bahardada ameliyatını yaparız dedi hayırlısı inşallah kızım da o zamana kadar biraz daha büyür ve kilo alır inşallah zeynacım dişleriniz hayırlı olsun inşallah sağlıklıla neler yicek bu yaramazlar arada bizi bile ısırırlar herhalde :)))gerçi bizde hala bişey yok ama bütün gün elleri ağızlarında
maşallah yesin annesi daha ne istiyon .ya bu dana koca kase kahvaltı yaptı ,yoğurt yedi ,şimdi de beni emiyo patlıcak bu çocuk yaw..
küpeli küpelide pek tatlı olmuştur şimdi..bende kızımınkini 6 aylıkken deldirtmiştim hiç bir sorun yaşamadımselam kızlar uzuuuun zamandır yoktum
nasılsınız
cimcimeler nasıl?
ben kısçemin kulaklarını deldirdim küpe taktım... pek şirin oldu
canım ben ondan çok çektim 15 gün sürdü hiçbir şey yemedi ağız bakım seti ile kurtulduk bir solüsyon bir antibiyotik ve kremi var istersen adını verebilirim ama önce bir doktorunuza sorun canımya benim oğlanın ağzında yara çıktıdudağında ne yapcam.yakıyo dye meyve yemiyo.kızarmış orası.
selam kızlar biz iyiyiz biraz daha çok şükür antibiyotiği içince iyileşme yoluna girdik şükür ki
neyse annemler yarın yazlığa gidiyor çok üsgünüm o yüzden ben yalnız kalıyorum taaaa
temmuzun 10 unda gidicez bizde işte böle
zeynamm dişiniz hayırlı olsun canımmcım
bu arada mmmf de girmemiş 2 gündür hayırdır
Arkadaşlar ilginiz, alakanız ve yardımlarınız için çok teşekkürler, ikinci yaptığım yoğurtlu çorba da kesildi, sanırım burada sizinle birşeyler paylaşmak için çok önceden arkadaş olmak gerekiyormuş, herkese iyi günler.
Arkadaşlar ilginiz, alakanız ve yardımlarınız için çok teşekkürler, ikinci yaptığım yoğurtlu çorba da kesildi, sanırım burada sizinle birşeyler paylaşmak için çok önceden arkadaş olmak gerekiyormuş, herkese iyi günler.
yok kızzz neişi var kocamınkaydirigubbakcemile3 beni bırakır döner
aynen valla önceden heryer mum gibi olurdu şimdi heryer dağınık tam topluyorum sonra oyuncağı,kıyafeti o bu derken bi düzene girmiyo bütün gün sonrada koca bebek kocam geliyo oda takım elbisesini bi tarafa çorabını biyere atıyo ev iyice zıvanadan çıkıyokafamçokkarıştı
canım geçmiş olsun kuzuna malesef devlet hastaneleri böyle ama doktorunuda bence hemen değiştir ..inşallah iğneye gerek kalmaz canımgünaydın kızlar
kalimerocuğum hastane balat hastanesi
biz yağız'ı akşam çapa'nın çocuk aciline götürdük
allah kimseyi düşürmesin bir karmaşa, kavga ve gürültü anlatamam
40 dakika karmakarışık bir sırada bekledikten sonra(tabi ben sırada, yağız'da babasıyla bahçede, ateşli çocuklarla aynı yerde beklemesin diye) güvenlikçiye rica ettim doktor bir baksın acil bir şey ise kayıt numarası alalım diye, neyse bizi aldılar içeri alerji dediler, elle numara yazılmış küçük bir kağıt parçası verip sırada bekleyin ama 3-4 saat size sıra gelmez dediler
biz de kaptık çocuğu eve geldik hemen banyoya bütün üstümüzdekiler çamaşır makinesine
bu sabah babamlar kendi doktoruna götürdüler gene balat hastanesinde
bir şurup vermiş bir haftada geçmezse iğne yapmak zorundayız demiş
inşallah geçer
gözün aydın canım çok sevindim senin adına...selam kızlaaar herkesler iyimi bakiiim ben %80 iyiyim %20 kötüyüm gayet matematiksel bir cevap oldu sanırım kaydirigubbakcemile3
valla benim iş olaylarını hallettim kızlar, yüce rabbim öyle yardım ediyorki yavrularımızın rızkını hep veriyor, hani hep diyordum ya eski iş yerime dönmek istiyorum ama maaşı zamanında ödemedikleri için endişeleniyorum diye Aydın merkezdeki patronlar olsa sadece çok iyi diyordum çünkü onlar bugüne kadar hiç gecikme yaşamamışlar, önce öğretmenin maaşını ödüyorlarmış ne oldu nasıl oldu bilmiyorum ama o Aydın merkezdeki patronlar burayı devralmışlar diğer patronlar gitmiş, dün bizi çağırdılar eşimle sakın hiç bir yerle anlaşmayın bizimle çalışacaksınız dediler iki kişiler ve öyle de şekerler anlatamam iki sene çalıştım onlarla hiç bir sıkıntım çıkmadı ay nasıl sevindik anlatamam yaa
bugün de buradakilerle konuştum ben ayrılacağım dedim üzüldüler biraz ne var ne yok anlattım önceki konuşmada söyleyemediklerimi de söledim döktüm içimi, biz sizinle çalışmamayı hiç düşünmemiştik dediler bir kez daha düşün falan dediler olmaz dedim o zaman şu hızlandırmalar bitene kadar devam et dediler şimdi hemen birini bulmamız imkansız diye tmm dedim zaten 7 gün var bitmesine ona göre 15günlük maaşımı da verecekler.
ay herşey tereyağından kıl çeker gibi kolay oldu yaa allahım yardım etti :Saruboceq:
sizlerinde destewğiniz ve dualarınızla arkadaşlar hepinize tekrardan teşekkür ederim opuyorumnanaktan
kızlar ben geldim a.s.
doktora gittik , 450 gr. akmış , 1 cm de uzamış batucuk
doktor bu ay 300 gr. alması gerekirdi çok almış , dikkat et kilosuna dedi :dance:
herşey yolunda çok şükür , pipiska da iyileşiyo , pek mutluyum yaaa , çok seviyom bu doktor günlerini :teytey:
öptük herkesi , biraz çalışim uğrarım sonra yine
İlk inciniz hayırlı olsun.Darısı da bize olsun...
aboowww kızım görücüye çıkıyo:)))cnm gelmeyi çok istiyorum cuma gelsem iyi olur aslında ama kociş işte oluyo bende yalnız gelemem piroşla mecbur haftasonu gelcem temizlet temizlet evini piroş gelince batırır:)))
ecemimcim oğluşunun ilk dişi hayırlı olsun cnm,ayrıca 7.ayınızda kutlu olsunopuyorumnanaktan
hepinize teşekkür ederiz repledim sizi pirayecim sen hariç sorda diyor ama aklımdasınecemim hayırlı uğurlu olsun canım opuyorumnanaktan
piroşum gocanı da getmeyecen dimi kızzzzz kaydirigubbakcemile3
canım benim için fark etmez , cuma da olur cumartesi de , sana nasıl uygun olursa gülüm.. ben bi gidip gelim haftaya pazartesi konuşur kesinleştiririz..
ay hem piroşa kalmadan batu mahvediyo zaten ortalığı 2 dakikada valla bu sabah çıldırıyodum , doğduğundan beri evim hep dağınık hep dağınık kafayı yiyecem yaw kafamçokkarıştı
kızlar cok sık giremiorm nete girdiğim zamanda benimki durmuo.dogum hikayemi yazmaya calısıcam canm en kısa zamanda.hepinizi çok çok özledim.yazıları takip edemiyorum.yeni gelenler olmuş cık gec olsa da hepiniz hoş geldiniz.hepinizi kocamn öpüyorum!
hepinize teşekkür ederiz repledim sizi pirayecim sen hariç sorda diyor ama aklımdasın
hoş geldin canım çok uzun zaman oldu maşallah bebişin pek tatlı artık daha sık bekleriz
[
valla bide kocam olsa ne olurdum bilmiyorum , o da her yere çorap atar , nedir bu erkeklerin çorap olayı anlamam zaten :1no2:
eskiden köpeğimiz varken o tüm çorapları toplar yerdi , sonra kocam çorapların hiçbirini bulamazdı bende çok mutlu olurdum :jeyyar:
ay özledim adamı :1rolleyes:
Sİtemimden dolayı kusura bakmayın arkadaşlar, aslında asıl sitem kendime, bi çorba yapmayı beceremedim oğluşuma,
ben sizleri çok geç fark ettim ama çok sevdim, hergün takip etmeye çalışıyorum sizleri,keşke daha önce tanısaydım, böyle çok dahil olamıyoruz biz sonradan gelenler, doğal olarak biraz yabancı gibi hissediyor insan kendini.
İlginiz için gerçekten teşekkürler (bu sefer sitemsiz).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?