- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #32.421
Kızlar günaydın.Herkes uykusuz mu acaba bugün.Dün gece benimkini 10 kere pışpışladım, yatırdım.Yatırınca basıyo yaygarayı.Ne yapacağımı şaşırdım.Karnı toktu. bir rahatsızlığı da yok gibiydi. Sizinkiler de mi sabaha kadar böyle?(
Canım ben yaklaşık 3 aydır bu vaziyetteyim, yani ek gıdalara başladığımızdan beri,
bunun en büyük nedeni gaz gibi geliyor bana, 2. neden sıcaklar ve 3. maalesef buna inanmak istemiyorum ama artık bunu yani saat başı ağlayarak uyanmayı huy edindi.son 1 haftadır 11 gibi uyuyup gece 2 defa kalkıp emip tekrar yatıyordu, biz de umutlandık dedik herhalde normale döndü, ama sağolsun dün gece eski performansına geri döndü.
Bir de ben evde kendim yoğurt mayalayıp veriyordum onu kestim, sanki gaz şikayeti biraz azaldı ve o yüzden daha iyi uyuyor gibi geldi bana.
canıımm 7.ayınız kutlu olsunopuyorumnanaktanmerhaba kızlar
huzursuzluğumuzun sürekli ağlamamızın ve hiç bir şey yemememizin nedeni ortaya çıktı oğluşum İLK İNCİSİNİ çıkardı
ve bugün bizim tam 7. AYIMIZ
çok mutluyuz...
yoğurtlu çorbanın kesilmemesi için yoğurdu çorbayla hemen hemen aynı ısıya getirmek gerekir.bu da bildiğimiz terbiye yapma usulüyle olur.ayrıca tuz atıyorsanız çorba pişmeden atmayın yoksa yoğpurt kesilir
ay minik çok merak ettim ne almışaslında evet karsılık degıl ama ne bıleyım bende ona bır surprız yapmak ıstıyorum
zaten hafta ıcı persembe aksamına denk gelıyor nasıl olacak anlamadım
dısarıda mı kutlasak evde bır hazırlık yapsam :uhm:
bakıcam artık ama bana aldıgı hedıyeyı cok begendım ben netten arastırdım cok hosuma gıttı :asigim:
offf kötü bir gecenin sabahından meraba ,bana göre sabah hala ,çünkü melis gece ateşlendi ,sebebini
bilmediğim bir nedenle ,gece 3 ile 5 arası ayaktaydık fitil verdim ,ılık duş aldırdım düştü,iki saat oynadık
yatağın üzerinde ,o uyudu sonra ben zombi gibi uyanıktık onun başında kaç kere ateşini ölçtüm 39 a
çıkmıştı 36,5 a düşene kadar uyumadım ,şimdi biraz sıcak yine ölçtüm 37,6 ..olmadı yine çıkarsa dr a
götürcem ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?