2008 Kasım Anneleri

yasmincim eviniz sıcak mı acaba onunla alakası olabilir mi? Benimki de yapıyor zaman zaman hatta pek çok arkadaşın bebeğinde yaşanıyor aynı şeyler dün benimki pek güzel uyudu aman nazar değmesin

hoşbulduk yasmincim.sanırım sıcaklardan.benimkide geceleri çok mızmız..evet bizim 8 dişimiz oldu.ve 2 gündür yine iştah yok salya çok.yine gelen var sanırım

Canım ben yaklaşık 3 aydır bu vaziyetteyim, yani ek gıdalara başladığımızdan beri,
bunun en büyük nedeni gaz gibi geliyor bana, 2. neden sıcaklar ve 3. maalesef buna inanmak istemiyorum ama artık bunu yani saat başı ağlayarak uyanmayı huy edindi.son 1 haftadır 11 gibi uyuyup gece 2 defa kalkıp emip tekrar yatıyordu, biz de umutlandık dedik herhalde normale döndü, ama sağolsun dün gece eski performansına geri döndü.
Bir de ben evde kendim yoğurt mayalayıp veriyordum onu kestim, sanki gaz şikayeti biraz azaldı ve o yüzden daha iyi uyuyor gibi geldi bana.

Gece defalarca yaptı bunu.Ev sıcak ama hafif giydiriyorum.Uzun kollu pijama ve çorap oluyor üzerinde. Daha açık giydiremiyorum.Kısakollu mu giydirsem.1--2 saatlik uykuyla işe gidiyorum.Salla salla sabaha kadar.Ne zaman sabaha kadar deliksiz yatacak acaba.Diş çıkarıyor ama ateş falan da yok.

Sanırım ondan darilgen.Benimkinin gazı geçmişti ama hafif var halen.Ne yaptığını da bilmiyo.7 ölçek mama yedi.Gazını çıkardım.Kucağımda uyudu, yerine yatırdığım an vıyyak. Valla yorgana sarılıp uyumayı çok özledim.

herkese selam kızlar artık iyileştik gibi çok sevinçliyikk
annemler dün gittiler yazlığaa çok üzüldümm:gitme:
annem eylülden ayrılamadı bi türlü benden değil yanii neyse artık alıştık sanırım
evlerine gidince de bizi10 dakika sonra farkediyoo o da biz hoşbulduuuk dioruzkaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar
huzursuzluğumuzun sürekli ağlamamızın ve hiç bir şey yemememizin nedeni ortaya çıktı oğluşum İLK İNCİSİNİ çıkardı
ve bugün bizim tam 7. AYIMIZ
çok mutluyuz...
canıımm 7.ayınız kutlu olsunopuyorumnanaktan
dişlerinizde hayırlı olsun çok sevindimalkisalkisalkis
annemi sorduğun için de ayrıca çok teşekür ederim ağustosun 3 ünde
memografisi var tekrardanŞeniz

tecrübe konuşuyoo ek gıda uzmanı olurda kendisizemuszemus

kızlar ben kaçıyorum gidip oğluşumu doyurayım kendimi doyurayım iş görüşmesi için çağırmışlar az önce oraya gideceğiz eşimle oğlumda eşimle kalıyordu bugün mecbur onu da götürücez belki onu görünce daha fazla hı ne dersiniz kaydirigubbakcemile3

bakalım hayırlısıyla imzaları atıcaz heralde birazdan gelince haber ederim sizi de opuyorumnanaktan

darilgencim öncelikle hoşgeldin
bebeklerimizdeki bu huzursuzlukla mızırdanmalar bence çok normal çünki hiç bilmedikleri bi hayta geldiler ve adapte oluyorlar
doğdular emzirdik bir tek onu bildiler az büyüdüler eklere geçtik şaşırdılar dişleri zorluyo garip geliyo sıcak hiç bilmedikleri şey kısacası bence hayata uyum sağlarken yapıyorlar bunu
ama geçecek onlardan normal bir birey olacaklar sadece sabır
ne kadar sabır edebileceksek işte Allahtan sabır canım
ay minik çok merak ettim ne almış
burdan yazamazsan özelden at :uhm:

Selam kızlar...
Bu hafta fazla giremedim. Umarım herşey yolundadır.
Ecemim 7. ayınız kutlu olsun canım.
Asortie sanada geçmiş olsun canım, bitti herhalde diş olayın.
Bebeğinde gaz olan anneler, rezene çayı veriyormusunuz?
Ben ilk 3-4 ay hep onla idare ettim.
Hem tadını çok seviyor bebişler, hemde çok rahatlıyorlar.
Benim bebeğim en geç saat 9.30 da uyuyor ve 12 gibi bir mırıldanıyor, biberonla mamasını verdiğimde sabaha kadar ya 1 kez uyanıyor yada hiç.
Allaha şükür, kızımda 18 ay uykusuz dolaşmıştım, Allah bu sefer daha kolay bir bebek verdi ama kesinlikle insan daha tecrübeli olduğundan dahada kolay bakıyor 2 bebeğe. Birkaç gece çok huzursuz olmuştu oğlum. O zamanda sıcaktan olmuş, alt pijamasını çıkarıp, sadace body ile yatırınca mışıl mışıl uyumuştu. Mutlaka bir rahatsızlıkları vardır, yoksa uyurlar. O anlarda herşeyi deneyin.
Rezene çayı verin, üstünü değiştirin, karnını doyurun, (emziriyorsanız, artık sütlerimiz azaldı, biberonla mama vermeyi deneyin) su içirin, yastıklı yada yastıksız yatırmayı deneyin, kucağınıza alıp okşayın, emzik vermeyi deneyin, velhasıl mutlaka rahatsızlıklarını giderecek bir yol vardır. Onlar uyuduğunda hem siz rahatlayacaksınız hemde onlar.
Çok konuştum galiba, kaçtım ben..kaydirigubbakcemile3

offf kötü bir gecenin sabahından meraba ,bana göre sabah hala ,çünkü melis gece ateşlendi ,sebebini

bilmediğim bir nedenle ,gece 3 ile 5 arası ayaktaydık fitil verdim ,ılık duş aldırdım düştü,iki saat oynadık

yatağın üzerinde ,o uyudu sonra ben zombi gibi uyanıktık onun başında kaç kere ateşini ölçtüm 39 a

çıkmıştı 36,5 a düşene kadar uyumadım ,şimdi biraz sıcak yine ölçtüm 37,6 ..olmadı yine çıkarsa dr a

götürcem ..

Geçmiş olsun canım.Diş çıkarırken ateş bu kadar çıkmaz demişti doktor bize.Belki üşütmüştür.Aşıdan 1 gün sonra da çıkıyo ateş.Sebep tahmin edemiyorsan götür bence doktora.Hem için, hem bebişin rahatlasın.Küçük Melis'e çok geçmiş olsun.

tecrübeli anne seraycım aynen katılıyorum cnm
eylülcüm nooldu melis eceye,Allah Allah,geçmiş olsun cnm
asorticim iyileşmiş olmanıza sevindim,bizde de bir yere gittiğimizde durum aynı,kimse bizi görmüyo alıştık artık :))

valla bilmiyorum ki neden olduğunu ,diş değil ,aşı olmadık durup dururken ,dün dışardaydık biraz

rüzgar vardı ama üstünde kapşonlu sweet vardı ayrıca uyuduğu için arabanın tentesini komple

kapatmıştım ,rüzgar almış olamaz..pufff bilmiyom ya gerçi şimdi yok ateş ama
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…