2008 Kasım Anneleri

canım anlamadaım ki ben bu dahil olma meselesini , burası kimsenin tekelinde değil , bende hamileyken hep takip ederdim ama yazamazdım vakit olmadığından şimdi sık sık girip bakıyorum , yazışıyorum saolsun herkes de cevap veriyo , ama inan yazdığım birçok şey de atlanıyo doğal olarak çünkü kimsenin geçmişi okuyacak vakti olmuyo.. boşuna stres yapma canım kendini , yap başka bi çorba ne olcek

selamlar,
kasım anneleri iyisinizdir inşallah..
bizde samsuna geldik.. gitmeden giremedim siteye evi çantaları anca toparladım..
geçmişi okuyamadım kızlar yeni gelen arkadaş hoşgelmiş dişleri çıkanlara hayırlı olsun..
hastalara geçmiş olsun..
bizde bugün kaan beyi dr. a götürdük.. eli kulağından gitmiyordu hiç orta kulak iltihabı felan olmasın diye endişelendim ama çok şükür bişey çıkmadı sadece dişten dolayı yapıyormuş dr hanım elini yıkayıp kontrol etti ağzını kaan beyin üsten bir dişi çıkmak üzereymiş.. bizde incileneceğiz yakında yani..
tatilimiz iyi başladı güzel gidiyor.. arada fırsat olursa girer bakarım yine..
hepiniz kendinize iyi bakın..
bebişleri öpüyorum tek tek..
görüşmek üzere...

selam kızlar, ancak gelebildim
hasta bebişlere geçmiş olsun

merhaba kızlar
huzursuzluğumuzun sürekli ağlamamızın ve hiç bir şey yemememizin nedeni ortaya çıktı oğluşum İLK İNCİSİNİ çıkardı
ve bugün bizim tam 7. AYIMIZ
çok mutluyuz...

oleyyyy hayırlı olsun inciniz, bizimde 5. ve 6. patlamak üzere altta 4 oluyor üstte 2 çok komik

zeyna yiğitte çıkardı diye hatırladım birden, doğrumu

hoşgeldin canım, daha sonra okuduğum kadarıyla sorun düzelmiş, burada birbirimizi idare ediyoruz artık

thanx cnm ya,hayırlısı bakalım,daha kesinleşmedi.sen çarşambaları yoğundun öyle hatırlıyom ama yarın da boş günün dimi,yarın dinlenirsin tatlım

höyytttt nölüyo burda bakim çekilin dağılın ,
kim kime darılmış ? köpek neyi yemiş ?CADIARZU
kim kime oturmaya gitmiş ,biliyosunuz bensiz buluşma olmaz ,benim olmadığım bi buluşma görülmedi şimdiye dek..

evet tek hatırladığım ecemim , dişiniz ve 7.ayınız hayırlı olsun canımmmmmmopuyorumnanaktan

kocişten gizli girdim akşamları yanaşamıyom b.sayara piroşla uyuyolar şimcik,herkes aşkı memnuyu izliyo sanırım bende izlerim belki birsürü çamaşır var katlancak varmı yardım etmek isteyen
darilgen hoşgeldin cnm bundan sonra sıksık bekleriz aramıza....

kimsecikler yok mu bugün mutfağa bi el attım canım çıktı oğluş yürütecinde fıldır fıldır dolanıyor yarında okuldan bi arkadaşın bebeğini görmeye gidecez iki aylık oldu şimdi küçücük gelir bana...

thanx cnm ya,hayırlısı bakalım,daha kesinleşmedi.sen çarşambaları yoğundun öyle hatırlıyom ama yarın da boş günün dimi,yarın dinlenirsin tatlım
evet canım şimdiye kadar çarşambaları yoğundum ama bu iki hafta hemen hemen hergün yoğunluk var, bitirme sınavlarını falan yapıyoruzda, yarın boşum, denizi sağlık ocağına götürecem, boy kilo takibi açısından, dr artık 3 ayda 1 gelin dedi ama merak ediyorum,
birde yarın biraz temizlik yaparız, ablam burada ve kendisi acayipp titizdir, kaç gündür evim pırıl pırıl, yarın için iş planını yapmış bile:) sonrada biraz gezeriz,
manisa olursa iyi olur sizin için, birde bornovada oturuyorsan süper, gerçi manisada denizlide güzel şehirler, tabi izmir kadar olmasada önemli olan huzurunuz olsun

bendede ütü var canım hepsini birleştirip beraber halledelim:))

denizcim bornovada oturmuyorum ama manisa işi kesinleşirse taşınabilirim de.çünkü zaten yaz sonu bu evden taşınmak istiyoruz.bakalım hayırlısı.
kızlar bnenim d etü hiç bitmiyor ya sinir geliyo artık valla

anlasilan herkes aski memnuyu izliyo gelen olmamis bende isim bitti sayilir yarin arayi yükliyeyip cumartesi sabah erkenden cikiyoruz yola ins kazasiz belasiz geliriz vatana 5 hafta daha zor girerim nete gitmeden belki yine bi bakarim kk bakamassamda tüm kasim bebislerini öpüyoruz kasim annelerinede güzel bi tatil diliyorum ins hersey umdugunuz gibi gecer kendinize iyi bakin byyyyyyyyyyyyyyyyy

anladım canım hayırlısı olsun

elif iyi yolculuklar canım

bugün seray uğramamış sanki dimi

mmmfde aleti alamadı galiba

dilek ne yaptı acaba, merak ediyorum onu

nazlıcım yolculuk nasıl geçti tatlım bizde yakında ankaraya gidicezde yollarda ne hallerde olacağımızı merak ediyorum

aaaaaaaaaaa hale gelmiiiiiiiiiişşşş.
bizde seni çok özledik halecim.ay oğlun çok şeker maşallah.bende artık pek sık giremiyorum.iş yerinde problem oluyo.inş. karşılaşırız burada hemşom

ecemim dişiniz hayırlı olsun canım.
kalimeroooooooo hayatım arada fırsat buldukça geliyorumda evet bi türlü karşılaşamıyoz.
of yaaa çok zor oluyo böle.oysaki ben çocuklarımız paylaşımlarımızla daha güzel büyüteceğimizi düşünüyorum.bizi bizden daha iyi kim anlar?
yok yok bu iş böle olmayacak ya uykularımdan fedakarlık edip her gece gelicem(bizim bızdık gerçi geceleri çok uyanıyo zor olacak ama olsun)yada çıkp patronla konuşucam.ben size çok alıştım özlüyom valla..
aaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…