- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #32.381
merhaba kızlar
huzursuzluğumuzun sürekli ağlamamızın ve hiç bir şey yemememizin nedeni ortaya çıktı oğluşum İLK İNCİSİNİ çıkardı
ve bugün bizim tam 7. AYIMIZ
çok mutluyuz...
Arkadaşlar ilginiz, alakanız ve yardımlarınız için çok teşekkürler, ikinci yaptığım yoğurtlu çorba da kesildi, sanırım burada sizinle birşeyler paylaşmak için çok önceden arkadaş olmak gerekiyormuş, herkese iyi günler.
hoşgeldin denizannem a.s.
evet canım şimdiye kadar çarşambaları yoğundum ama bu iki hafta hemen hemen hergün yoğunluk var, bitirme sınavlarını falan yapıyoruzda, yarın boşum, denizi sağlık ocağına götürecem, boy kilo takibi açısından, dr artık 3 ayda 1 gelin dedi ama merak ediyorum,thanx cnm ya,hayırlısı bakalım,daha kesinleşmedi.sen çarşambaları yoğundun öyle hatırlıyom ama yarın da boş günün dimi,yarın dinlenirsin tatlım
kocişten gizli girdim akşamları yanaşamıyom b.sayara piroşla uyuyolar şimcik,herkes aşkı memnuyu izliyo sanırım bende izlerim belki birsürü çamaşır var katlancak varmı yardım etmek isteyen
darilgen hoşgeldin cnm bundan sonra sıksık bekleriz aramıza....
denizcim bornovada oturmuyorum ama manisa işi kesinleşirse taşınabilirim de.çünkü zaten yaz sonu bu evden taşınmak istiyoruz.bakalım hayırlısı.
kızlar bnenim d etü hiç bitmiyor ya sinir geliyo artık valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?