2008 Kasım Anneleri

aklıma pek bısı gelmıyor da dıyorum kı bastan ayaga gıydıreyım kocamı
bır de tshırt ustune oglusla ıkısının fotosunu yaptırayım
bır de evde yemek yaptım mı tamam olur mu kı

aklıma pek bısı gelmıyor da dıyorum kı bastan ayaga gıydıreyım kocamı
bır de tshırt ustune oglusla ıkısının fotosunu yaptırayım
bır de evde yemek yaptım mı tamam olur mu kı

Kalimero baskı çok iyi fikir.Eğer büroda falan çalışıyorsa kupa üzerine aile fotosu baskısı yaptırabilirsin.Tişört , takvim de güzel oluyor.Benimki arabasına çok düşkün.Araba aksesuarı falan da sevindirir mi acaba?

kupa da olabılır tabıı ama tshırt daha hos geldı sankı bana
zaten ıs kendımızın oldugu ıcın heryer oglusumun fotolarıyla dolu ama bakıcam artık

aslında en buyuk hedıye onun ıcın yemek yapmam olacak ama neeeyyyyseeee :))

eylülcüm çok geçmiş olsun melise piroşta ateşlenmişti çatalcadayken benimki soğuk almıştı çok çıkmamaıştı ama yinede vardı ateşi allahtan geçti hemen ama şimdide öksürüyo işte
ben hediye almıycam ama alcak olsam ya bilgisayar parçası ya da bilgisayar oyunu alırdım benimki b.sayar manyağı...

merhaba kızlar
okuldan geldim ortalığı topladım anca uğradım
eylülcüm geçmiş olsun canım kıyamam melis eceye inşallah en kısa zamanda düzelir dikkat et ama ateşine canım
ayrıca bugün benim doğgum günüm kızar 36 oldum ama içim 18 vallahi eşim bir şeyler almış ama ben göremedim akşam verecekmiş
babalar günü için ise eşime ykm den atatürkün imzasının olduğu tişörtler var çok hoşuma gitmişti atatürkün resmi üzerindede imzası var ondan aldım belki herkeste vardır ama olsun yinede çok severek giyeceğinden eminim birde özel ve güzel bir gece düzenleriz daha ne olsun
andinacım iyi yolculuklar canım bende bu sene çok yolculuk yapacam nasıl olacak bilmiyorum bazılarını ise 2 çocukla tek başıma yapacam önce tatile kemere gidecez ona kendi arabamızla gidecez sonra kırşehire gidecez tekrar ankaraya dönüp 15 temmuzda uçakla kızım ve oğlumla trabzona gidecem 1 ağustosta geri dönecem ankarada düğünlerimiz var sonra tekrar kırşehire ordanda evimize anlayacağınız 1 temmuz 25 ağustos arası hep gezecez

Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu sağlıklı yıllara.Hoş bu kadar tatil yapabilen biri mutlu da olur.Ne kadar uzun maşallah.

sağolun kızlar ,pirayecim dolven verdim canım ,6 saate sonra verebiliyorum bir daha ,yine çıkarsa fitil vericem artık,şimdi iyi çorba içti oynuyo ,keyfi yerinde ..

slm kızlaar Eylülülm çok geçmiş olsun canıııım çok üzüldüm dikkat et kuzuma dün akşam bizimkinin de ateşi yükselmiş biraz ellerini ayaklarını yüzünü falan yıkadım yatırdım içeriyi serinlettim biraz dışarıdaydık dün ve hava çok sıcaktı ondan oldu heralde dedim hakkaten düşüverdi hemen ateşi fazla sıcağa da gelemiyor bu kuzular, soğuğa da.

yasmincim maşallah bebeğine yaa seninki tam sıkmalık ısırmalık kuzu olmuş, tehlikelimi bilmiyorum ben çok severim tombiş çocukları ama normal gitmesi lazım tabi, doktoruna danış, için rahat etmiyorsa başka bir doktora daha danış

ben hala babalar günü hediyesi bulamadım pufff fisfisfis

mmmfcim hoşgeldin canım, kızlar nazlımelek nerelerde göremiyorum ne zamandır akşamları geliyormu oda mı tatilde yoksa

öğle arası sözleşme imzalamaya gidiyorum demiştim veeeee...

tamamdıııır, artık resmen eski işime geri döndüm şükürler olsun kurtuluyorum buradan :sm_cool:

Teşekkürler Beyazmelekcim.Temel reis gibi kolları falan.Kısa kollu giydirdiğimde komik oluyo.Ama boyu da uzun.Yarın doktora götüreyim.Bakalım ne diyecek.Sağlık ocağında falan iyi diyolar.Kendi doktoruda iyi dedi son kontrolünde.Hepimizin bebeğini Allah nazarlardan saklasın.

eylül geçen benimkide ateşlendi hemen doktora götürdüm farenjit olmuştuu.Sen götürdünmü doktora bilmiyorum ama okuyamadım ben çok işim oluyo giremiyorum her zaman da ihmal etme dicektim.Sebepsiz ateş olmaz zaten ya.
yasmincim ayy çok güldüm doktoruna 10aylık bebeyle güreş tutar derken çook doğru söylemiş.Benimkide aynı öyle seninki gibi 10,50 kg.10 aylık arkadaşımın oğlunun yanında o 7,5 aylık biz 10-11 aylık gibiydik valla geçen gün. bende takıyodum ama görünüşte şişman değil daha ne büklüm büklüm bebekler var.Peyker in bebeğini görmüyonmu tv de .şaka bi yana normal sınırlarda henüz ama ne yediğine tabiki dikkat et sen yine.Benim annem bakıyo ve her öğünü benim dediğim şekilde verdiği ve asla bana sormadan bişey yapmadığı için içim rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…