- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #32.501
canım geçmiş olsun neyin vargünaydın güzeller
hala hastayım hala sersemmmm
mmmfcim ohh valla ne güzel temizlemişsin ben de birşey diyeyim ama kıskanmak yok kızlar, eşim tatile girdiya evde şuanda çocukla oğlanın bezini değiştirmiş mamasının yedirip uyutmuş temizliğe girişmiş az önce aradım öyle diyor silip süpürmüş evi şimdi balkonları yıkıyormuş bir tek toz almıyor onu da ben yaparım artık, yarına da ütüler var onları yapıverir canım benim yaa ben sölemesem de kendisi akıl eder yapar aşkım yaa opuyorumnanaktan :asigim:
maşallah eşine ne güzel yardımcı oluyor benimkine söylersem oda yarım yamalak yapıyor bi süpürge tutar bide kahvaltı hazırlar benimkisi ama kendiliğinden pek nadir aklına bile gelmez aman evi daha çok dağıtmasında biz daha hediye almadık babamıza ne alcağımızda belli değil bakçaz bu gün bakalım bide kızlar az önc burada deprem oldu bayağı korktum kızlarda uyuyor dışarı çıkamam ALLAHIM daha kötüsünden korusun inşallah
beyazcım gözüme kulaklarıma ve diğer organlarıma inanamıyorum ; kocan mı yapıyor bunların hepsini ,ahhh ahhhh allah bana bi koca vermiş gerisini koyvermiş..eve gelir açım ne yemek var der ,yemeğini yer kalkar odaya geçer yatar ,içerden bağırır hanımmm kumandayı getir,hanımmm karpuz kes ,hanııımmm soğuk bişeyler yokmu ,neyse duşa girer hanımm çamaşırlarım ,çorabım ,şortum ,yetmez kafamı kurutsana ,sabah olur kalkar ,pantolonum ,gömleğim,elini bişeye sürmez temizlik mi balkon yıkamak mı rüyasında görse kaçar ,hayatta yapmadı yapmazda ..sen bu adama ne yediriyosun allasen ..
bu arada kızımı soran teyzeleri çok sağolun bugece ateşi çıkmadı şükür ..umarım birdaha olmaz
herkese GÜNAYDIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?