2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar dün gece pek konuşmamışsınız hepsini okuyabildim ayıp ama olmuyor ki kaydirigubbakcemile3

mmmfcim sen beni face de ekledin mi face e bakınca görürsünün demişsin oradan geldi aklıma özelden adının yazar mısın ya da ben sana yazayım ekleyelim birbirimizi opuyorumnanaktan

hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim valla artık çok rahatım

lavişcim benim oğlanda süreklli çığlık atıyor bişey istedimi çığlık atmaya başlıyor kızıyorum ne yapıyorsam unutturamıyorum ben çok stresliydim son günlerde o yüzden bu da böle agresif bişey oldu diye üzülüyordum ama sanırım hepimizin bebveği benzeri şeyler yapıyor zaman zaman

zeynam geçmiş olsun ne oldu hayırdır?

denizanası ben gönderdim resim ama ulaştımı bilmiyorum hadi kızlar bugün görevlisiniz herkes bebişinin resmini gönderesin hemen ne güzel yarışma olacak işte ben bile tatile çıkacağım belki de göremeyeceğim halde gönderdim

denizanası bizim pek çoğumuz yarışmaya girmişte senin adını göremedim listede sen yoksun hepimizi soktun yarışmaya sen nerdesin hadi kaydirigubbakcemile

huu nerede yahu herkes kimse yok mu?
az önce bir çarşıya gittim geldim babamıza hediyesini aldım çok şükür ooh kurtuldum, babamız çanta kullanır mutlaka 2 senedir aynı çantayı kullanıyor fermuarı bozuldu bazı yerleri yırtıldı yahu şunu değiştir yok idare eder daha diyerek almıyordu fedakar babamız önceliği bizlere veriyordu, ee artık güzel bir çantayı haketti neyse istediğim gibi bişeyde buldum iyi oldu:lepi:

mmmfcim ohh valla ne güzel temizlemişsin ben de birşey diyeyim ama kıskanmak yok kızlar, eşim tatile girdiya evde şuanda çocukla oğlanın bezini değiştirmiş mamasının yedirip uyutmuş temizliğe girişmiş az önce aradım öyle diyor silip süpürmüş evi şimdi balkonları yıkıyormuş bir tek toz almıyor onu da ben yaparım artık, yarına da ütüler var onları yapıverir canım benim yaa ben sölemesem de kendisi akıl eder yapar aşkım yaa opuyorumnanaktan :asigim:

maşallah eşine ne güzel yardımcı oluyor benimkine söylersem oda yarım yamalak yapıyor bi süpürge tutar bide kahvaltı hazırlar benimkisi ama kendiliğinden pek nadir aklına bile gelmez aman evi daha çok dağıtmasında biz daha hediye almadık babamıza ne alcağımızda belli değil bakçaz bu gün bakalım bide kızlar az önc burada deprem oldu bayağı korktum kızlarda uyuyor dışarı çıkamam ALLAHIM daha kötüsünden korusun inşallah

canım çok geçmiş olsun aman allah korusun yaa dikkat et artık ama yapacakta bişey yok nereye gideceksin öğlenin bu sıcağında iki kızla

şimdi yazıcıdan babasıyla oğlunun bir de resmini çıkardım ona da mektup gibi bişeyler yazacağım çantanın içine sıkıştıracağım alkisalkisalkis

beyazcım gözüme kulaklarıma ve diğer organlarıma inanamıyorum ; kocan mı yapıyor bunların hepsini ,ahhh ahhhh allah bana bi koca vermiş gerisini koyvermiş..eve gelir açım ne yemek var der ,yemeğini yer kalkar odaya geçer yatar ,içerden bağırır hanımmm kumandayı getir,hanımmm karpuz kes ,hanııımmm soğuk bişeyler yokmu ,neyse duşa girer hanımm çamaşırlarım ,çorabım ,şortum ,yetmez kafamı kurutsana ,sabah olur kalkar ,pantolonum ,gömleğim,elini bişeye sürmez temizlik mi balkon yıkamak mı rüyasında görse kaçar ,hayatta yapmadı yapmazda ..sen bu adama ne yediriyosun allasen ..

bu arada kızımı soran teyzeleri çok sağolun bugece ateşi çıkmadı şükür ..umarım birdaha olmaz
herkese GÜNAYDIN

yapı meselesi olmasın eylülcüm

bende çok kızar sölenirim benimkine ama maşallah beyazmeleğinkinden aşağıya kalmaz
yiyecek benden kumanda karpuz isticek sıkarrrrr şakkıdı ben ederim ona daha çok valla işim olmaz kusura bakmasın

dünden kalan kırıklığım devam ediyor kızlar cam açık kalmış geçen akşam üşütmüşümde

kaydirigubbakcemile3 ayy ilahi eylül kopardın beni valla ekstra bişey yedirmiyorum yaa kendiliğnden oluyor bazen ben rica ediyorum bazen kendisi farkedip yapıyor saolsun o konuda hiç hakkını yiyemem, çoğu zaman ütülerimi yapar ya da bölüşürüz yarım yarım yemek yapmaz pek olan yemeği yer ısıtır sofrayı toplar bulaşıkları makinaya koyar tabi her seferinde o yapmıyor da özellikle böle ben çalışıp o evde olduğu günlerde yapar sağolsun ha biraz dağınıktır o ayrı mesela diyelim yerde atıyorum bir çiçek var sehpa var ya da kaldırır altını siler ama sehpayı tekrar yerine koymaz arkasından düzene sokmak bana kalır yani mesela banyonun küvetinin daha ben hiç temizledim hem o yapar eline cif sünger fırça artık ne lazımsa vs.. alır gider tuvaletleri aynı şekilde .ok memnunum bu konuda aşkımdan ya varsın dağınık olsun onları da ben topluyorum artık

bu arada melisciğime sevindim kuzum benim

ha birde meyvemi falanda hazırlar akşamları yalnız onun sebebi şu o hazırlamazsa benim aklıma meyve yemk gelmez o yüzden kaydirigubbakcemile3
ay kendi nazarım değecek şimdi kocacığıma

ayışığı geçmiş olsun canım deprem olmuş sizin orda aman Allah korusun

evet beyazcım Allah korusun adama nazar değdirecen doğası gelecek aklına sonra

eylülcüm sen de bol bol anlatki belki nazar değer de tersine döner :roflol:

kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
bugünden itibaren sıkı yönetim başladı ,akşam gelince vereyim eline fırça ,cif wc yi ovsun zemuszemus

günaydın yavruşlar :)))
eylülcüm çok güldüm cnm ya,meloşun iyi olmasına çok sevindim
zeynoş geçmiş olsun kuzum ya
beyazcım senin adam her eve lazım cinsindenmiş :))benimki de iş yapmayanlardan ama daha kötüydü,yıllarca uğraşarak biraz daha iyi hale getirdim gibi benimkini :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…