2008 Kasım Anneleri

Sağol canım.İçim rahatladı biraz.Kayınvalidemle konuşmuyoruz.Eşim aracılıyla işleri yürütüyoruz.Ona doktorun beslenme programını verdim.Eşime de soruyorum annen ölçüyü kaçırıyor mu diyorum.Kadın gül gibi bakıyor diyor.Yeğenlerim var.İkisi 1.5 yaşında. Benim ki yürüse onlar gibi durur herhalde.Maşallah tosunlara.

bende kaçar eşimin teyzesinin kızı doğum yaptı 5 yaşında bi oğlu vardı bir de kız olsun die yaptılar hem ikiz oldu hemde ikiside erkek:roflol:
neyse gülmiim gülme komşuna hesabı olmasın allah korusun:umursamaz:

allah yardımcısı olsun evde 4 erkek düşünemiyorum
ama ne tatlıdırlar şimdi allah analı babalı büyütsün

eylülcüm geçmiş olsun tatlım ama naladığım kadarıyla şimdi daha iyi melis hanım

ecemim doğgum günü kutlu olsun daha nice yaşlara

mmf hoş geldin valla yoklugun belliydi

yasmıncım 10 kg cok da fazla değil eğer boyu da uzunsa sorun yartılıcak bir durum yok
bizimkide en son geçen hafta gittiğimizde 9200 dü ama boyumuzda uzamış 76 cm olmuş

beyazmelek haydi gözün aydın imzayı da atmışsın rahatlamışssındır sende artık

kalimerocum bu aralar istedği gözüne kestirdiği bir şey var mı eşinin ufaktan ağzını arasan ona göre birşeyler alsan

bugün tam tembelliğim üstümde hiçbirşey yapasım yok
resmen yat kalk yapıorum kızla oynuyorum evi m.k götürüyor dağ gibi ütü var ama yapacak adam yok
bu saate kadar sadece kızın çamaşırlarını yıkadım astım kociş geldi yemek hazırladım yedik o kadar
kafam kazan gibi nedense ama bir sürü iş beni bekliyor

ay canım çıktı yaa salıdan beri temizlik yapıyorum 3 gün salonu bitirdim ama yıkanmadık şey bez görmeyen yer kalmadı banyoyla yatak odasını da hallettim yatakları çek dolapları çek sil yıka belim koptu mutfakla koridor kaldı yarın bişey yapamam malum face e bakanlar durumu bilirler:asigim:
pazarteside halılarım gelicek çiçek gibi oldu ev valla:sm_cool:

selamlar ben geldim
belkide unuttunuz beni uğrayamıyorum artık (((izinliyim malum babannemiz yok tüm işlerr bana kaldı yğmır da çok huysuzlaştı durmadan çığlık atıyor yürütecine atıp 5 dk içeri gidiyorum allahım bi çığlık bi bağırma bi duş alıp gelcem bekleyin anacım:)))

okudum geçmişi alıntı yaptım ama hata verdi dandik bilgisayar
genel olarak tüm hasta olanlara geçmiş olsun
incileri çıkanlara da ahyırlı oslun bizde hala yok beklemedeyizzz
aramıza yeni katılan arakadaşlar hoşgeldiniz hepinizzzz
beyazmelek çok sevindim canım ne kadar temiz kalpliymişsin bak allah gönlüne göre verdi
ecemim doğum günün kutlu olsun canım nice senelere
kalimero ben kızıma önce beyaz kısa kollu bady aldım üzerine kızımla babasının çok hoş bi fotosu vardı onu bastırdım üçümüzün resmi olan badyde yaptırdım eşimle bana kocişim pazar günü çalışacak akşam gelecek çok güzel bi sofra kurmayı planlıyorum çünkü bu babalar günü bizim ilk babalar günümz özel olsun istiyorum yağmura tshirtünü giyidirip oturtacağım mamam sandalyesine önüne de hediyesini bırakacağım planım bu çok heyecanlıyım:)))

iyi geceler kızlar
diğer tarafta yarışmayı uzatmak isteyip istemediğimiz sorulmuş, henüz göndermemiş ama göndermek isteyenler varsa yazsınlar yarın son gün çünkü katılım için

ben uyumaya gidiyorum, hepinize allah rahatlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…