2008 Kasım Anneleri

kızlar ayyyyy çok duygulandım yawww
bizim bugün 10.senemiz doluyor
eşim geldi elleri boş
biraz takıldı gitti traş olmaya
bende aşklarından bulasını dinliyorum bangır bangır kapı çalıyomuş çıktı kapıya bakınn dedi geri gitti
bi baktım kapıda bi herif
açtım elinde şahane bir çiçek güllerden kalp yapılmış ayyyy nası oldum anlatamam gözlerim doldu adama ne diicemi şaşırdım teşekkür edip kapadım kapıyı utandımda:)))))))))
akşam kızanları bırakıp yemeğe gidicez başbaşa

selam kızlar herkes iyidir inşallah bugün nette sorun vardı bu saate kadar
eylülcüm melisin iyi olmasına sevindim şeker inşallah bi daha olmas
zeynam sanada geçmiş olsun
mmmf evini güle güle kirlet canım

merhabalarrrr
zeynam geçmiş olsun şekerrr dikkat et açma bidaha cam falan
beyazmelek maşallah herifine benimki ütü yapacak hıh rüyamda görsem inanmam yalnız hakkını yemeyeyim çok güzel ev süpürür(bi kere yaptı ama olsun:))bana yardımı birtek tuvalet ve banyo yıkar o kadar elini su ver her yeri yıkasın neyse buna da şükürrr
mmf evlilik yıldönümünüz kutlu olsun şeker bak laz herife nasıl sürprizler yapmış:)))

beyaz melekcim yeni işin sözleşmen hayırlı olsun umarım umduğun huzur burda bulursun

mmmf gacısı nice 10 senelere sağlıkla bu akşamın aşkına bi kızçe getirmeyesin bize :lepi:

geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun
şimdi daha iyiyim

kismeler yok bende kaçanzi barime
herkeze iyi geceler

ben geldim ama gidiyorum film izlicez kocişle o bakkala gitmişken bakim dedim nevar ne yok
hasta olanmı varya anlamadım ama geçmiş olsun
mmmf cim 10.yıl dönümünüzmüş nice senlere cnm mutlulukla.......
bizde bugün gezdik ciciler aldık piraye ye mayo aldım çok komik oldu piroş kafa:)))

piraye canım havada aşk kokusu var :)))ohh yapın keyifleri benim kociş çoktan sızdı ama benim ki her sabah 5.30da kalkıyor (yazık kocişime ama mecbur
piroşun cicileri de hayırlı oslun ekle bi ara olur mu
herkese iyiy geceler bende kaçayım bareee

iyi akşamlar kızlar

nerede olduğunu bulamadım ama zeyna, eylül geçmiş olsun kızlar,
ben bugünlerde çoookk dağıldım, geçmişi eskisi gibi okuyamıyorum, atladıklarım oluyor lütfen kusuruma bakmayın

mmf nice 10 senelere canım

piroşumunda cicileri hayırlı olsun, güzel günlerde giysin resim isteriz annesi, bende denize mayo bakıyorum ama bulamadım istediğim gibi birşey,
bugün bende kendime aldım iki parça bişii mango indirime girmiş, bayadır gözüme kestirmiştim indirim görünce aldım hemen

sağolun kızlar gösteririm bi ara cicilerimizi,denizanası cnm ben kendime bişey bakamadım yine piroşa bakıp almaktan bana sıra gelmedi ama olsun ona alınaca daha çok mutlu olyurum hepimiz öyleyizdir heralde, aslında gircektim mangoya ama vakit kalmayınca giremedim güle güle kullan cnm aldıklarını ben next ten aldım piraye ye mayo erkekler içinde vardı mayo ama nasıldı bakmadım pek eminim çok tatlı olur maviş gözlü tombul mayoyla:)))
filmi izledik yatarım şimdi aşk kokusu filan yok laviş:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…