2008 Kasım Anneleri

selam kıslar bizimkinin adı da ferro sanol
dişleri bırak, boyamadığı yer kalmıyor
bi de devitin yerine geçen daha kapsamlı bir vitamin damlası var muti tabs onu veriyoruz ikisi birleşinde tam bir renk cümbüşü olyo
bütün kıyafetlerde lekeler var çıkmıyor da namususz ilacın lekesi
bu arada biz günde 15 damla veriyoruz 4 aylık olduğundan beri böyle
kabıız olmazsa fazlasından zarar gelmez dedi doktor amcamız
şükür kabız falan da olmadık

valla canım napiim ya kara kara düşünüyom:umursamaz: ne olacak bu süt ve süt ürünlerine karşı
olan alerjimiz die en iyi gıdalar ya peynirdi yoğurttu pofff mafoldumbenpatlamak üzereyim valla sen napoon

evet elifcim bizimkide maşallah pek bi renk bırakıcı bişi ama nası kabiliyetliysem sadece 1 kez o lekeyi yaptım başka yok valla
üzülme asorticim be başka şekilde vitamin depolayacan artıkın belkide tahlilleri temiz çıkacak üzülme sağlıklı olsunda

aaa ben bilmiyodum kızdamı varmış alerji
keçi sütü keçi peyniri falan versen omaz mıki?
biz de işe başladık yaza eskişehir yoluna yakın bi yerlere tayin isticem onnara bakıyorum şimdi

kabiliyetliymiş
ne hava atıyonki
hıh:umursamaz:

hıımm sağol cnm araştıryım biraz daha
pirayeyi uyuttum hala yemek yemedik kociş dışardan bişey almaya gitti onu bekliyom,çok uykum varrrr yemek yiyip yatsammı ne
ayy o ferrum lekesi benide sinir ediyo geçen gün en sevdiğim beyaz tişörtüne geldi piroşun hemen koslayla yıkadım çıktı:lepi:

kosla süper bi leke çıkartıcı tüm lekeler ve çamaşırlar için güvenle tavsiye ederim özellikle bebek çamaşırları için ama tavsiye ekstra durulama yapın

benide özel üye yapmayan hatta yazdığım hiç bi konuda bana katılmayıp terazimi tıklamayan arkadaşlara çok teşekkür ederim :1hug: :bbo:

bacum
özel üye olunca nooluyokine??
başımıza tüy mü dikiyolarkaydirigubbakcemile3

anlaşılan yine kimseyi yakalayamadım.

kokoşum maşalah kısçene arıca geçmşte olsun.

uff danacık uyudu benimde uykum geldi gidimde kıvrılam yanına bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…