2008 Kasım Anneleri

bacum
özel üye olunca nooluyokine??
başımıza tüy mü dikiyolarkaydirigubbakcemile3
bilmem öle oluyo galiba bi olsam görcem delikafadulden
loo çilek gacısı hoşgeldin bizimde işimiz vardı bu saate kaldım
işi olan var olmayan var mecburen yapamayan var ne kıskandırıp özendiriyon :dilcikar:

günaydın herkeze..biz yine sabahın kör vakti uyandık afaltımızı yaptk suanda kalolarla oynuyoruz:)

dn benim tontiş paşam klunun birini içine kıvırarak emeklemede yeni bir devrim yaptı.istediği yere gitti

p şekilde.demekki neymiş hala göbeğimizi kaldıramıyormuşuz ama olsun sürünüyoruzya oda yeter:)

günaydın
dün bize geçmiş olsun diyen herkse ayrı ayrı teşekkürler
cimcimem şimdi daha iyi dudağının şişliği indi ama hafif bir kırmızılık kaldı allahtan morarma olmadı
kızlar aklınızda bulunsun düştüğü veya vurduğu yere zeytinyağı sürün morarma olmuyor denendi gayet başarılı :))
asorticim bende ferro sanol kullanıyorum ve evet bir dişimizde hafif bir leke yaptı doktoruna sordum her çocukta aynı olmuyormuş kimisinde bçyle bir yan etki yapıyormuş ama varsın yapsın neticede bunlar üst dişleri ne de olsa dökülecekler ki ilerde geçebiliyormuşta o yüzden sorun etmiyorum. biz şuanda ferro sanolu aç karnına 9 damla olarak kullanıyoruz bir de meyveleri ile verdiğim multi tabs var kullandığımız.
çilekcim hoş geldin tatlım yine yakalayamadım seni deniz paşa iyi anladığım kadarıyla
kızlar artık duru emeklemeyi iyice aştı pıtır pıtır gidiyor valla hani eskiden arada yorulup sürünmeye başlıyordu ama artık o da yok tam pıtır pıtır ayrıca koltuk kenarlarına tutunup kalkmayı da öğrendi o koca popoyu kaldırıyor resmen
ben iyice yandım bir an başından ayrılmamak gerekiyor sürekli bir nöbetçi olacak başında .

pirayecim bebek telsizi sormuşsun canım bende ki de chicco ama ben pek memnun olduğumu söyleyemicem bana göre çok cızırtı yapıyor özellikle tam yerini bulmam ve ışıklar çok etki ediyor. juli sanırım philips kullanıyordu ve nefesini bile duyuyorum demişti bende açıkcası bir süre sonra değiştirmeyi düşünüyorum eğer mümkünatı varsa almadan önce alacağın yerde dene ve farkına bak derim.

bugün çok fazla buralarda olamam yarın Durunun diş buğdayı partsi var ve benim hem temizlik hemde hazırlık yapmam lazım ara ara uğrayabilirsem gelrim yanınıza .

lelalcim sevindim durunun iyi olmasına...
o zaman chicco almaktan vazgeçtim ben başkalarından da duymuştum çok cızırtı yapıyo diye sağol cnm uyarın için, juliye sormak lazım bide philipsten memnunmu diye ama bende sanki memnun olduğunu hatırlıyorum
partiniz güzel geçer umarım iyi eğlenceler ve kolay gelsin cnm

selam millet asorticimkan damlasımı alerji yaptı nerden anladınızki geçmişe bakamadım
hayır canım süt ve süt ürünlerine karşı alerjimiz var sanırsam ne zaman yoğurt peynir vb şeyler
yedirsem göz kapakları şişiyo ağzının kenarları kabarıyor canım
deri testi yapamayız çok küçük dedi ama kandan inek sütüne karşı alerjisi varmı ona bakılacak
4 gün sonra çıkacak sonucu:Saruboceq:

valla ben domestos kullanıyordum bi b..ka yaramadı bende kosla alcam
ayrıca ben sana hep rep veriyorum da sende tık yok tamammılülülülülülü

loo çilek gacısı hoşgeldin bizimde işimiz vardı bu saate kaldım

anam sizinde ne çok işiniz oluyo ya maşallah heezemuszemus
çilekcim hoşgeldin canım teşekür ederizyerimseniben

yaw iki oda temizledim şimdiden canım çıktı
ne sıcak ya resmen su gibi oldum
şimcik kendime bir türk kahvesi yaptım bakim dedim kim ne yapıyor

teşekkür ederim pirayecim .. evet telsiz için bir de juliye sor bakalım o ne dicek

asorticim zor bir durum süt ürünlerine karşı alerjisinin olması .. sanırım bu tarz elerjik durumlar 2 yaşına kadar tam tespit edilemiyormuş yani 2 yaşına kadar değişkenlik gösterebilirmiş inşallah sizinkide geçici bir durumdur.

valla dolanda gel demedikçe veriyorum bak istersen şekerim
valla domestos hikaye kosla süperrr
maşallah kızına benimki anca döne sürtüne gidip parkeye seriyo kendini sıcak ya

valla mmmf kafa hangi ara zaman buluyon kız ben pestil gibi uyuyom bide sıcak çekemem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…