2008 Kasım Anneleri

gene diş çıkarıyo benimki çok zor bi akşam ve gece geçirdik
yavrum gözüme bakıp bakıp ağlıyo az ağrı kesici verdimde rahatladı
bi çıksaydı hayırlısı ile hepsi

günaydın kıslar
denizanasının oğluşuna geçmiş olsun hayırlı olsunnnn küçük erkeke
zeynacım aynı sorun bendede var benimki güzel uyuyo ama yemek yemiyo kahvaltısını yedirirken ağlıycaktım nerdeyse off çok daraldım açmıyo ağzını yaa memeyi bikaçkere çekip bırakıyo vermesem öylee aç aç durcak sadece ballı irmikli muhallebiyi isteyerek yiyo e hepte onu veremem,2.diş çıkmak üzere ondan sanırım(

günaydın hekeze..denızanacım gecmiş olsun canım..

ya bizim üst dişleimiz cıkmak üzereydi morardılar filan ama yine kaybolmuşlar

ne zormuş bu iş olayı..

hb canım..evet tr deyım ıkı ay daha..

ıyıyydi heşey ama dişlerden pek rahat edemedik.

sen naspıyosun büyüdümü senin paşa iyice.

evet canım büyük ihtimalle 2. dişlerimiz yapıyo
bi ağzını kilitlior açtırabilene aşkolsun
ama geçecek umudum var
günaydın hekeze..denızanacım gecmiş olsun canım..

ya bizim üst dişleimiz cıkmak üzereydi morardılar filan ama yine kaybolmuşlar

ne zormuş bu iş olayı..
çıkar canım çıkar valla biz geçen hafta ilkini çıkardık şimdi ikinci şişmiş şişmiş alev gibi yavrumu çok zorluyo ama çıkacak napalım

kızlar benimki çekmeceyi açıp kapatmaya başladı birde koltuktan tutunup nerdeyse kalkacak evin içinde kurtçuk gibi sürünerek herşeyi karıştırıyo.anfi midir nedir tv nin sesi ona bağlı bizim onun kutusundan tv nin sesini açıyo ben kapatıyorum o açıyo:) herşeyi bi anda yaparmı bi çocuk hepsi aynı günde oldu birden.valla yandık yürüyünce bunlar haberiniz olaa.hihoyyyt

bizde de hiç diş yok ama acayip salyada artış var çıkabilir demek bu galibaa..inş.rahat olur bazı arkaaşlarınki gibi.rahatsız olan bebişlere allahtan kolaylıklar diliyorum hepsini öpüyorumm.

kızlar 7. dişimiz de çıkıyo yine huysuzduk dün..

ama günün en güzel haberi benim oğlum dün gece annesine alkış yaptı , Allahım ne büyük mutluluk yaaaa , onu öyle gördüm ya çok mutlu oldum , abartıyo muyum acaba bilemiyorum ama ne biliyim mutluyum mutluyum mutyluyum

Andina ne kadar hızlısınız.Bizim hiç çıkmadı daha.Mutluluğunda da abartmıyosun.Bi gülücükleriyle mutlu oluyorduk, şimdi el hareketleri ve sesleri eklendi.Daha mutlu ediyo.
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.

Çilek hoş geldin..

hb canım..evet tr deyım ıkı ay daha..

ıyıyydi heşey ama dişlerden pek rahat edemedik.

sen naspıyosun büyüdümü senin paşa iyice.

buyudu canım delıkanlı oldu ama daha hıc dısımız yok bızım
bu hafta ıshal oldu bır turlu bıtmeyınce salı gunu doktora goturdum bugun kontrolu var

yarın sabahta sunnet ıcın bır doktorla gorusmemız olacak
hemde oglusuma bakacak karar verıp gun verecek sanırım
denız bey kocaman olmustur sımdı
anneanne dede yanında rahatı yerındedır umarım

andına maasallah senın kuzucuga
bızım kucuk dana emekleme cabalarında ama tam olrak 4 ayak yuruyemıyor henuz

çilekçim hoşgeldin cnm,ahh bu dişler bitiriyo bizi...
derincim benimkide yürüteciyle heryeri karıştırıyo çekmeceleri açmaya çalışıyo dün nasıl uzanıyo vitrine yetişmek için sinir oldu:)bide mutfaktaki sebzelikten papatesleri soğanları indiriyo:))
andinacım yerim batuşun minik ellerini piroş artık baya baya alıkş yapıyo şap şap şeklinde:))gel babası yapıyo,tel sarara baya sardı eller sürekli dansöz gibi kıvrılıyo:))şimdi baş baş öğretmeye çalışıyorum ayy negüzel büyüyolar ve her geçen gün dahada mutlu ediyolar bizi...

tel saran kızını yerimm seninn.valla benim kociş seninkini görünce bi tanede kızımız olsun istiyoo:)) bu arada Mıchael Jackson ölmüş( şaşırdım hiç ölmeyecek mi sanıyodum acaba..

bende buğrişkoyu görünce erkek istiyorum sanki piroşun erkek hali gibi geliyo bana:))erkek olsa buğra gibi olurdu sanki:)
evet yaa ölmüş mıcheal jackson kociş yastadır şimdi...çok severdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…