2008 Kasım Anneleri

tünaydın kızlar
iğrenç ve korku dolu bir sabah yaşadık bugün ..
sabah Duru uyanınca yatağa aldık biraz yatakta oynaştık falan dedim ben bir mamasını hazırlayayım kocişe de tembih ettim aman dikkat et artık pıtır pıtır atar kendini diye .. daha mutfağa gitmemle çığlık sesi aynı anda geldi allahım o nasıl ağlamak öle böyle değil eşime soruyorum düştümü diyorum yok yok diyor ama bir baktım ağzından kanlar geliyor ve bir anda dudağı kocaman şişti (
meğersem benim uyuz adam dalmış o sırada da kız atmış kendini yere allahım o ağlıyor ben ağlıyorum elim ayağım birbirine dolaştı buzlar koyduk zeytinyağı südük annemi aradım hemen getirin dedi olmadı buradan doktora gideriz tabi bir çıkışımız var evden neyse geldik annane baktı neyseki sadece dudağını dişi kesmiş ondan ağzı kanamış ama üst dudak silikonlu gibi duruyor sürekli takip ettik öğlene kadar uyutmadık bekledik neyseki düzeldi çok şükür ama benim ömrümden ömür gitti. bir daha kocaya güvenipte onları aynı yatakta bırakmak mı töbe asla iyice uyansın kendine geldin belki anca öyle ama onun affetmeyeceğimi biliyor çok kızdım .. ya daha kötü olsaydı ne yapardım ya .. aklıma geldikçe o hali ağlıyorum resmen.

lelalcim çok geçmiş olsun korkunu üzüntünü tahmin edebilyorum ahhh bu kocalar bebek bakmayı çok kolay sanıyorlar biz neden uyumuyoruz onlar yaımızdayken işte işin bilincinde değiller de o yüzden Çok üzgünüm çoook

aynen öle zeynacım ya tamam o da çok korktu telaş oldu ama iş işten geçti
ben günlerdir uykusuz ağzımı açtığım yok en ufak şeyde yine irkliyorum kalkıyorum yapıyorum
ama beyfendiye iki dakika ayık olmak zor geldi
zaten artık Duru pıtır pıtır hani sürünerek emeklemeyi geçti resmen emekliyor ve ayağa kalkıyor bu bizim için zaten tehlikeli bir durum. daha akşamında konuştuk bir baktım bizim kız bir uçtan diğer uca gelmiş koltuğa tutunarak kalkmış adım atıyor aman dedim ben yokken kıza göz kulak ol bak artık kalkıyor sehpayı falan kaldırmadık düşüp vurmasın falan diye konuştum. ama yanında yatan çocuğa göz kulak olmadı ..(

çok geçmiş olsun nasıl üzüldüm anlatamam.Çünkü her zaman aklıma gelen şey bende aynı mama yapmaya giderken özellikle kırk kere soruyorum bak gidiyorum diye yastıkları diziyorum kenarlara ama yastık falan para etmiyo artık üstünden atlıyo bizimkide.Birde hep bişey olmazzzz diyo benimki ya belli olurmu bu çocuk işte.kaşla göz arası yapıverir.tekrar çok geçmiş olsun allah bir daha kaza bela vermesinn size cümlemizinkine de.

lelal cok gecmıs olsun canım
esler bızım kadar hassas dusunemıyor hep bırsey olmaz mantıgı ıle yaklasıyorlar
bende bu konudan muzdarıbım benım esımde bu mantıkta oldugundan pek yalnız bırakamıyorum baba ogulu

amin canım valla allah kimseye göstermesin yaşatmasın.
yastık mastık da fayda etmiyor çünkü iki yastığı birden aşmış benim canavar.

Lelal geçmiş olsun canım.Erkeklere bu konuda güvenmemek lazım.Benimki bir kere yataktan, bir kere de otururken düşürdü.Ben artık yere battaniye üzerine bırakıyorum mutfağa falan giderken.Eşim TV'ye yada PC'ye dalıp gidiyor.

lelalcim çok geçmiş olsun cnm ahh cnm yaa bu kocalar varya bu kocalar...benimkide öyle azcık bırakıp mutfağa gidiyorum geliyorum dalmış tv ye hiç pirayeyle alakası yok,geçengün bende ikisini yatakta bıraktım bak kıza dedim sonra baktım arkamdan gelmiş dedim piraye yi niye bıraktın bişey olmaz diyo gittim hemen koştura koştura saniyelerle yakaladım düşüyodu yataktan, neden ciddiyetine varamıyolar anlamıyorum onlar için hayat çok kolaylmaz:

selamm kızlar bugün eylül ü rutin kontrolüne götürdük kanı çok düşük çıktı daha yeni başladık
kan ilacına ama dişlerini mi ne boyuyormuş 2 3 yaşına kadar devam edebilir bu koyuluk dedii off
ne yapsam ya kullansam mı kullanmasam mı kullanmak gerek dedi ama çocuğun dişlerini
boyarsa yaaa böyle sorun yaşayan oldu mu kullanıpta şekerler yaa
vitamini değiştirdi isimlerini tam hatırlamıorm reçete kocişte gelirken alacaktı
kakası koyu olabilir bunu kullandığı sürece dedi kilosu aynı yaa hala 8500 kg boyuda aynı
sanki hiç yememiş gibi yaa doktor kafasını falanda ölçtü boyu da 70 cm di hala öle
gelişimi 9 aylık bebeğin ki ile aynı dedi güneş kremi seba med önerdi onu alın dedi
işte bölee geçmişten aklımda bişe kalmadı
beni merak edip arayan zeynama teşekür ederüm gelsin de bi repliim onu
bizim kızın bir de yoğurt peynir işte içinde süt tarzı şeyler olan herşeye alerjisi vardı yaaa
deri için test yapmak için çok küçük dedi yüzü gözü şişiyordu yiyince bunlardan birini
inek sütüne karşı alerjisi var mı die kan verdik
4 gün sonra çıkacak bakalım ona ne dicek alerjisi var çocuğun hemde en önemli yemesi gereken şeylere
amaaan bea ne zor bi iş buuuu

Asorti gelişimi iyiymiş canım ya.Diş meselesini takma bence.Hangimiz 2-3 yaşımızı hatırlıyoruz ki? Sağlıklı olsun da.Hem geçiciymiş.Eylül'ün nazar boncuğu olur o.Süt alerjisinide sonuçlar bi çıksın o zaman düşünürüz.Panik yapma.Allah dermansız dert vermesin.Maşallah fıstık gibi kızın.Biz kanını ölçtürmedik daha.

asortiecim geçmiş olsun eylüle pirayenin de biraz düşükmüş kanı o yüzden bizde ferrumu günde 2 kere veriyoruz çok önemli değil dedi bize dr 9. ayında bidaha bakıcak kanına,ama bize dişleri boyadığından bahsetmedi sen hangi ilacı kullanıyosun cnm

canım ferrum du sanırım yaa reçete bende deil kocişte bakiimde bi ferr kısmını hatırlıyorum
kabız da yapabilir dedi günde iki kere 9 damla dedi tadı çok iyi değil dedi portakal suyu ile karıştırabilirsin sadece dedi

bizde oğluma çoktan beri ferrum kullanıyoruz .bebeklerde mutlaka demir eksikliği olur diye doktor bize çoooktan başlatmıştı hergün 10 damla şuan.birde kıyma demişti bana yani kırmızı et demir eksikliği için her çorbaya koy ve süzgeçten geçirki etin kendinisi yemesi önemli demişti.Bırde meyveye karıştır dedi c vitamini ile hemen emiliyormuş.Biz o zamandan beri hep böyle yapıyoruz.Kendime de eskiden solusyon olarak kullanmıştım hemde baya kullandım ama kimse boyar falan demedi ya ilk defa duyuyorum valla.

asortiecim bide bişey daha sorucam sana cicim sizin bebek telsizi chiccoydu dimi piroşu ayrı yatırmaya başlıycaz ama odası yatak odamıza uzak biraz telsiz almamız lazım sen memnusun cnm chiccodan bazıları cızırtı yapıyo diyo tereddütte kaldım philipse de iyi diyolar ikisinden birini almayı düşünüyorum

canım yerini bulursam cızırtı yapmıyor yoksa her yerde sessiz olmuyor canım biraz cızırtısı var ama ben alıştım
bir de bizim ev dubleks olduğu için almıştım eylül hala bizimle aynı odada yatıyor
gece nasıl olur bilemem canım seni yanlış yönlendirmeyeyim

kokoşum maşallah eylül kızıma
bende hiç kan ilaçlarının dişi boyadığını duymadım ve başıma gelmedide belki yeni yapımlar böledir
Allah Allah bi daha bende gidince sorayım bakayım bizde günde 1 kez 10 damla veriyoruz ne kabız oldu ne bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…