2008 Kasım Anneleri

valla ben bişi yapmadım yaaaa mafoldumben kendileri gitti

bende kocayı bekliyom sabah işe diye gitti gidiş o gidiş kıl herip :mymeka:
gelir az sonra sıcak zaten napcaksak

ayyy ben gittim eylül öle bi mıçmış ki anlatamam onu hallettim çorbasını içirdim
anca bacım
mmmf yauww senin bu bebe çok güzel bacım maşallah subhanallah
kıvanç misali anacım

saphıra ıyı yolculuklar canım

eylul yıne cevırımdısı olmus hayırdır ne oldu kı

selaaam kıslarr
kısa tatilimizden döndük,güzel dileklerinize teşekkürler
didime gittik,senelerden beri gitmemiştim ve gitmek istiyordum.çocukluğumun bir bölümünde yazlarım hep orda geçti,o yüzden pek severim didimi.çok hoşuma gitti eşimle ve kızımla orda bulunmak.herkesede tavsiye ederim.ama biraz daha uzun kalsaydık daha güzel olacaktı.bu yaz bir daha tatile çıkamayız,ancak 1 yada 2 gece kalmalı gidebiliriz,hafta sonları çeşme paklar bizi zemuszemus eşim yeni işine başlayacağı için bu sene böyle oldu ama olsun yinede içimize sindi.ayy okiyi görmeniz lazımdı ya,çok komikti,çok sevdi denizi,havuzu.
arada sırada cepten girip sizinle konuşayım dedim ama cepten zor oluyor ve uzun sürüyor.yine de sizi özleyip yazmaya çalıştım anacım ama pek başarılı olamadım galiba,neyse ben geldim bi bakınayım opuyorumnanaktan

hoşgeldin sapiş
anlat deniz havuz deneyimlerini biraz ya nası soktun ne kadar tuttun suda bıcırığı
ben de pazartesi çeşmeye gidiyorum yokum a5 gün
inşallah kızı da fazla yormdan kalkarız altından tatilin

hoşbuldum elifçim a.s ayaklarından başlayarak yavaş yavaş alıştıra alıştıra soktum suya.kafasını yüzün sokmadım suya.su yutmasın diye ama çok özen göstermeme rağmen 1-2 kez yuttu sanıırm daha doğrusu suyu içmeye çalışıyodu kafamçokkarıştı ellerinden tutunca tırmanmaya çalışıyo,ve ayakta duruyo bizim üstümüze basarak,bu onun en büyük zevki :dance: en fazla yarım saat tuttuk suyun içinde.little swimmerslardan aldım,onunla soktum suya.sudan çıkar çıkmaz mayo bezini değiştirip,kuru olarak tuttum dışarda.çok şükür üşütmedik :Saruboceq: havuz ve deniz den sonra uyuyan güzel şeklinde uyudu hep.çok yoruyor su,böyle işte tatlım.mayo bezin 7-12 kg olanını aldım,12 adet var içinde,şimdi baktım 6 tane kalmış içinde.4 gün suya girdik,bugün girmedik cnm
saphiraa hoşgeldin
hoşbuldum cicim a.s

ay merci yaa yakışıklıdır benim sıpalar ama ufaklık başka bakalım büyüyünce de böle olacakmı
çokta cool pas vermiyo kimseye canı isterse gevrek gevrek güler istemezse ne kadar maymunluk yapsanda gülmez ama anasına dayanamaz sıpacan

bu arada kızlar kan ilacını günde 2 kere dio ya kaç saat arayla veriyonuz ya bi sabah bi akşam mı
bi de aç karnına mı vercem

hoşgeldin saphira eğlenmenize sevindim darısı başımıza inşallahh

kokoşum ben günde 10 damla sabah veriyom seninki 2 kez olduğuna göre sabah akşam vermen doğru diye düşünüyorum cicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…