- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #33.081
saphıra ıyı yolculuklar canım
eylul yıne cevırımdısı olmus hayırdır ne oldu kı
gğnaydın kızlar
mmmf geçmiş olsun canım
sıcaklardan bebişler hiç bir şey yemek istemiyor
saphira sana da iyi yolculuklar ve iyi tatiller
kalimero sana da geçmiş olsun
diş çıkartırken ishal olur derler
kızlar hepinize günaydın...
Bebeği rahatsız olanlara acil şifalar diliyorum...
yolculuğa çıkacaklara hayırlı yolculuklar diliyorum...
beyazmelek sıkma canını..Allah hayırlısını versin...Belki çok daha iyi bir ev bulacaksın...Üzme kendini...
slm
dün piroş klavyeye vura vura bozdu okudum ama bişey yazamadım yaramaz kızım yüzünden
ayrıca kızım ilk dişini çıkardı dedim ama kimse tebrik etmedi piroşumu küstük:umursamaz:
lelalcim inş.duruya bakacak birini bulmuşsundur cnm ya da annen gelmiştir
saphıracım iyi tatiller
mmmfcim üzülme cnm yine alır kilo piraye geçen ay 550 gr almış ama bu ay hiç sanmıyorum aksine veriri gibi geliyo çok iştahsızdı çünkü
hoşbuldum elifçim a.s ayaklarından başlayarak yavaş yavaş alıştıra alıştıra soktum suya.kafasını yüzün sokmadım suya.su yutmasın diye ama çok özen göstermeme rağmen 1-2 kez yuttu sanıırm daha doğrusu suyu içmeye çalışıyodu kafamçokkarıştı ellerinden tutunca tırmanmaya çalışıyo,ve ayakta duruyo bizim üstümüze basarak,bu onun en büyük zevki :dance: en fazla yarım saat tuttuk suyun içinde.little swimmerslardan aldım,onunla soktum suya.sudan çıkar çıkmaz mayo bezini değiştirip,kuru olarak tuttum dışarda.çok şükür üşütmedik :Saruboceq: havuz ve deniz den sonra uyuyan güzel şeklinde uyudu hep.çok yoruyor su,böyle işte tatlım.mayo bezin 7-12 kg olanını aldım,12 adet var içinde,şimdi baktım 6 tane kalmış içinde.4 gün suya girdik,bugün girmedik cnmhoşgeldin sapiş
anlat deniz havuz deneyimlerini biraz ya nası soktun ne kadar tuttun suda bıcırığı
ben de pazartesi çeşmeye gidiyorum yokum a5 gün
inşallah kızı da fazla yormdan kalkarız altından tatilin
hoşbuldum cicim a.ssaphiraa hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?