2008 Kasım Anneleri

günaydın
bugün açılış benden sabah 7 den beri ayaktayım malum bugün diş buğdayımız var ve tam gaz hazırlıklara devam
dün diş şeklinde kurabiyeler yaptım aman allahım yapması süslemesi o kadar zamanımı aldı k öldüm yorgunluktani size resimleri ekleyeceğim herşey bitince

saphiracım darkcım hoşgeldiniz kızlarr
saphira ne iyi gelmiştir tatil kısa bile olsa tatil tatildir
bir de ben gidebilsem bir yerlere ne güzel olur

bugün oğlumla odalarımız ayrılıyor çok tuhaf hissediyorum bizim odadan çık onun odası yan oda 1 adım ama ne bilim geç bile kaldık en iyisi 6 aymış bakalım nasıl olcak fisfisfis

hoşgeldin saphira eğlenmenize sevindim darısı başımıza inşallahh
kokoşum ben günde 10 damla sabah veriyom seninki 2 kez olduğuna göre sabah akşam vermen doğru diye düşünüyorum cicim
sağol cnm,aminn :)

hoşbuldum cnm.diş buğdayınız hayırlı olsun tatlım,çok özendim,bizimki daha çıkartmadı.çıkartınca bende istiyorum yapmak.diş şeklindeki kurabiyelerinizi çooook merak ettim hihoyyyt en kısa zamanda fotoları istiyorum zahmet olmazsa seni de durucuğumu da öpüyorum opuyorumnanaktan

zeynacım 2. dişiniz hayırlı olsun cnm :))
asortie ben varım cnma.s

merhaba kızlar
tam 8 kişilik misafir grubunu biraz önce yolcu ettim o kadar yorgunumki anlatamam dahada bitmedi bugünde 3 kişi gelecek bir haftadır ev tıklım tıklım tabiki böyle olunca bende uğrayamadım okuyamadım bile aklım sizde kaldı eğer fırsat bulursam okuyacam bir ara
oğluş çok huysuz umarım herkes iyidir biraz sonra uğrarım
herkese selam ve sevgiler

selam kızlar
hazırlandım bi tamam yarın sabahı bekliyorum
2 hafta kadar aranızda olamicam tatile gidiyoruz nihayet
internet bulursam mutlaka girip selam sabah ederim inşallah
hepinizi ve bebişleri çoook öpüyorum
hoşçakalııııınnn........

slm kızlar bugün başımıza bi sürü korku dolu şey geldi
dışaroya çıktık benim büyük ve küççük dana ile gezdik sonra carrefoura gittik alışveriş yaptık tam otoparktan çıktık yağmur atmaya başladı ama resmen kafam kadar kalın az gittik aman tanrım bi kapadı ve fırtına yağmur ve abartısız koca koca taş gibi dolu yağmaya başladı araba görüşü sıfır zaten dolulardan göz gözü görmüyo cam kırılacak diye bağırıyorum ölecez gidecez yolu göremiyoz bi köprü bulamadık altına saklanalım en azından tam o sırada araba yolda kaldı ne oldu anlamadık ben ağlıyorum çocuk ağlıyo büyük danam çaresiz indi o durumda arabaya bakıyo motoruna falan sonra çalıştı anlamadık neden de öle yaptı eve zor attık aklım başımdan gitti bu bana yeter o zamandan beride elektriğimizde yoktu o kadar çok yıldırım düştüki buralara muhakak o yüzden de elektirksiz kaldık
evet bu gece ilk gecemiz oğlumla ayrıldık bakalım nasıl olacak bu gece

zeyna gerçekten korkar insan o durumda aksiliklerde üstüste gelir arabada bozulmuş...geçmiş olsun cnm
elifçim iyi tatiller
asortiecim koydum cnm foto.ekim kasım miniklerine
bende piroşu uyuttum fil izliycez şimdi
iyigeceler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…