2008 Kasım Anneleri

buarada saphıra hoşgeldin cnm tatiliniz iyi geçmiş ne güzel
zeynacım telsiz alıyım bende ayırcam piroşun odasını çok kötü oluyorum...
hoşbulduk cnm,valla kızlar okyanusun odası doğduğundan beri ayrı,ilk zamanlar ben onun odasında yattım o kadar.gerçi benim yerim yoktu ve başka nedenlerim de vardı ondan ayrıydı,e şimdi zaten byüd maşallah
güle güle git güle güle gel canım opuyorumnanaktan
ahh yavyumm kıyamam bende çok korkarım doludan,özellikle arabadayken cam kırılcak filan diye,geçmiş olsun cnm.bu arada oğlan doğurmanın faydalarını gördük,çocuk inmiş arabaya bakmaya kıyamam yaa,kız olsaydı sositososito

eliff güle güle gidiiin nereye gittiğinide deseydin baree
çeşmeye gidiyorum canım, sizi de bekleriz, çeşmede kasım bebekleri şenliği yaparız süper olur:))
saolcanım

deli gibi korktum hemde camlar kırılıp bebeğime bişi olcak diye senağlama
geçmiş olsun zeyna, ben evde bile korkuyorum gökgürültüsünden arabayı düşünemiyorum bilem
güle güle git güle güle gel canım opuyorumnanaktan

saol canım, yakınzısnız çeşmeye, daha iyi bilirsiniz oraları değil mi???

ayyy çeşmeyi çok severim ben,zaten izmirli olupta sevmeyen çok az kişi vardır heralde.biz de h.sonları takılırız çeşmeye.ahhh ahhh gençliğim geldi aklıma,beach cluplarda süper eğlenirdik.gerçi evlendikten sonra eşimlede çok gittik,o da çok sever öyle sabaha kadar eğlenceleri ama şimdi küçük hanımla olmuyor tabi.he bi de çok önemli bir unsur daha,fiyatlar çok uçuk,şahsen benim btçemi aşıyor.100 lira bi kişi oldu artık,bi gece eğlencem diye 200 lira verebilcek kadar zengin değilim ben yahu,çok fazla bi fiyat yani.ama hiç gitmediyseniz en az 1 kez yaşamak lazım onu da tabi

ebett nihayet bende geldim
elifdemcim sana hayırlı yolculuklar ve iyi tatiller canım. tadını çıkar valla.

zeyna nasıl bir sıkıntı yaşadığını tahmin edebiliyorum aynı durumu 4-5 sene önce didim - kuşadası yolunda yaşamıştım hemde akşam. resmen bir ara ölüyorum zannetmiştim göz gözü görmez silecek yetişmez cam patlayacak sanki bir an gözümde o an canlandı. senin bir de üstüne araba arızalanmış. of canım ya büyük geçmiş olsun sana ..

saphiracım resimleri ekledim canım diş buğdayı kısmına . çok güzel ama yapması epey zahmetli .. yani benim ilk denemem tabi o yüzden biraz zorlandım daha doğrusu uzun sürdü ve yoruldum yaparken :)) şeker hamuru ile oynamak hem zevkli hem yorucuymuş :)

kızlar aslında benim çok acil yardıma ihtiyacım var ya,hayatımda hiç olmadığım bişey oldum,kurdeşen!!!!diğer adıyla ürtikerkollarımda ve boynumda var ölcem kaşıntıdan anlatamam.dün başladı,bugün iyice coştu,yarın doktora gidicem böyle olmuyor.bi krem var var evde tam buna göre ama okiyi kucağıma aldığım anda neremi tutup,sıkacağı ve sonrada elini ağzına götüreceği belli olmadığı için süremiyorum.yatarken sürcem artık napiim,bi ümit :çok üzgünüm:

gunaydınnn

hep mı yorgun cıkıcam ben hafta basına canımmm
ben hafta sonları daha da cok yoruluyorum hıc te dınlenmıs baslayamıyorum haftaya
bu hafta ekstra yogundu malum oglumun sunnetı
ıkı gecedır nobetteyız ustune bu gece kocısde benı sınır ettı
bır regl olunca tam oldum yanııı

cok gecmıse gıdemeyecegım neredeyse pc basında uyuyacagım

zeyna gecmıs olsun canım
hakıkaten korkulacak bır durum alllahtan ahmethan yetısmıs ımdadına delıkanlı oglusuna maasallah

saphıra gecmıs olsun canım
bence en erkenınden doktora gorun canım

elıfem ıyı yolculuklar ve ıyı tatıller

lelal dıs bugdayı yaptın sanırım bu hafta olacagını soylemıstın detay ısterız

günaydın kızlarrrr herkese iyi haftalar
yorucu ve eğlenceli bir hafta sonu geçirdik malum dün diş buğdayımız vardı
tüm detayları diğer topiğe koydum resimleri ekledim :))

günaydın hatunlar
bugün evdeyim neden evdeyim bilmiyorum ama hiç işe gidesim yoktu ve bilmem neden yiğitle biraz zaman geçirmek daha cazip geldi
haksızlık yapıyormuşum gibi yiğide ahmette 4 sene çalışmadım ama şimdi zorundayım o benle büyüdü yiğit bensiz o yüzden kara verdim işimin az yada acil olmadığı zamanlarda yiğidimle geçircem zamanımı
yetmiyo hafta sonları çok özlüyorum onu çok ufak çünki öteki yaz okulunda zaten ne bilim böle işte

kalimerocum delikanlı daha iyiymiş maşallah ona
akşam yazını eşime okudum ve nedense ağladım oda korktu biz bunları nası kestirecez sen ağlıyon
dedim ben anayım bütün kuzulara ağlarım
biz dedim ne zaman yapcaz yiğide o can alıcı soruyu sordum
şimdi bi işimiz var 10 - 15 güne onu çözelim kafamız rahatlasın kestirir düğününüde büyüdüğünde yaparız dedi
gene bazı durumlar yüzünden ahmedimin düğünüde ramazandan ya 1 hafta öncesine yada 15 tatile kaldı

okudum partinizi lelalcim tebrik ediyorum seni ve üstün performansını
ben yapmayı düşünmüyorum açıkcası kendimi o kadar performansa hazır hissetmiyorum

saphiracım kurdeşen ne bilmiyorum ama sana çok geçmiş olsun doktora gitki bir an önce rahatla

Son düzenleme:

canım yaa korkutmak ıcın yazmadım uzuldum sımdı
benımkı sadece kotu bır tecrubeydı ve bızım kucuk beyın pıpısınde yapısıklı vardı bırazcık
onun ıcın genel anestezı altında olması zorunlu oldu ve genel anestezı alması da her buyuk ınsanın seklını kaydırdıgı gıbı mınıcık yavruyu da etkıledı
ben de cok telaslı hatta tır tır tıtrıyordum bılıyorsun
ama kucukken olup bıtsın ve bızde bu buyuk stresten kurtulalım ıstedım hep
ben cok duygusal yaklasarak yazdım hepsını
sonucta buyukte olsa ufakta olsa olması gerekn bır durum
kurtulus olmadıgına gore hergun stresle beklemektense yaptırıp akıldan cıkarmak daha mantıklı geldı bana

emın ol hemen ıyılesıyor olması sevındırıcı bır durum oluyor
her anne ıcın evladının acı cekmesı cok kotu ama cektıklerı en buyuk acı bu olsun allah baska keder vermesın

tabiki korkutmak için yazmadın üzme kendini şimdi onun için
sadece ben narkoz olayından çok tırsarım o yüzden canlı canlı kestirdim kendimi
1 kez narkoz aldım ameliyat için onun nası bişi olduğunu biliyorum
işte o yüzden çok küçükler bünyeleri kaldırmaz falan diye panikliyorum
ama kaçarı uçarı yok ahmed dana oldu anca olcak ama yiğidin kaçarı yok

kaydirigubbakcemile5

annem dedı kı oglu sunnet olurken annesı aglarsa gelınını cok kıskanırmıs
demek kı ben cok cektırıcem gelıne kaydirigubbakcemile3

ukumu:uhm: oda ne:uhm: Nasıl bişeydi ben unuttuuummmmkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Ben de unuttum.Bizim için en iyi dilek bu olur dedim.Gece yine huzursuzdu yavrum. Sabah 6.30 da uyandı.Zor uyuttum.Hazırlanıp işe geldim.Bu hafta sonu doktora götüreyim. Bu ara uykusuz, iştahsız.

Kalimero oğluna geçmiş olsun.Hayırlı olsun.Damatlığını da gör inşallah.En zor 2 geceyi atlatmışsınız.1 haftaya düzelir bence.

Saphira sana da geçmiş olsun.Doğumdan sonra vücudumuz bitkin olduğu için mi böyle problemler çıkıyo.Ben de ilk defa bahar alerjisi çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…