- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #33.121
hoşbulduk cnm,valla kızlar okyanusun odası doğduğundan beri ayrı,ilk zamanlar ben onun odasında yattım o kadar.gerçi benim yerim yoktu ve başka nedenlerim de vardı ondan ayrıydı,e şimdi zaten byüd maşallahbuarada saphıra hoşgeldin cnm tatiliniz iyi geçmiş ne güzel
zeynacım telsiz alıyım bende ayırcam piroşun odasını çok kötü oluyorum...
güle güle git güle güle gel canım opuyorumnanaktanselam kızlar
hazırlandım bi tamam yarın sabahı bekliyorum
2 hafta kadar aranızda olamicam tatile gidiyoruz nihayet
internet bulursam mutlaka girip selam sabah ederim inşallah
hepinizi ve bebişleri çoook öpüyorum
hoşçakalııııınnn........
ahh yavyumm kıyamam bende çok korkarım doludan,özellikle arabadayken cam kırılcak filan diye,geçmiş olsun cnm.bu arada oğlan doğurmanın faydalarını gördük,çocuk inmiş arabaya bakmaya kıyamam yaa,kız olsaydı sositosositoslm kızlar bugün başımıza bi sürü korku dolu şey geldi
dışaroya çıktık benim büyük ve küççük dana ile gezdik sonra carrefoura gittik alışveriş yaptık tam otoparktan çıktık yağmur atmaya başladı ama resmen kafam kadar kalın az gittik aman tanrım bi kapadı ve fırtına yağmur ve abartısız koca koca taş gibi dolu yağmaya başladı araba görüşü sıfır zaten dolulardan göz gözü görmüyo cam kırılacak diye bağırıyorum ölecez gidecez yolu göremiyoz bi köprü bulamadık altına saklanalım en azından tam o sırada araba yolda kaldı ne oldu anlamadık ben ağlıyorum çocuk ağlıyo büyük danam çaresiz indi o durumda arabaya bakıyo motoruna falan sonra çalıştı anlamadık neden de öle yaptı eve zor attık aklım başımdan gitti bu bana yeter o zamandan beride elektriğimizde yoktu o kadar çok yıldırım düştüki buralara muhakak o yüzden de elektirksiz kaldık
evet bu gece ilk gecemiz oğlumla ayrıldık bakalım nasıl olacak bu gece
çeşmeye gidiyorum canım, sizi de bekleriz, çeşmede kasım bebekleri şenliği yaparız süper olur:))eliff güle güle gidiiin nereye gittiğinide deseydin baree
saolcanımzeyna gerçekten korkar insan o durumda aksiliklerde üstüste gelir arabada bozulmuş...geçmiş olsun cnm
elifçim iyi tatiller
asortiecim koydum cnm foto.ekim kasım miniklerine
bende piroşu uyuttum fil izliycez şimdi
iyigeceler herkese
geçmiş olsun zeyna, ben evde bile korkuyorum gökgürültüsünden arabayı düşünemiyorum bilemdeli gibi korktum hemde camlar kırılıp bebeğime bişi olcak diye senağlama
güle güle git güle güle gel canım opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar.Herkese iyi haftalar, iyi çalışmalar, bol uykular...
kalimerocum delikanlı daha iyiymiş maşallah ona
akşam yazını eşime okudum ve nedense ağladım oda korktu biz bunları nası kestirecez sen ağlıyon
dedim ben anayım bütün kuzulara ağlarım
biz dedim ne zaman yapcaz yiğide o can alıcı soruyu sordum
şimdi bi işimiz var 10 - 15 güne onu çözelim kafamız rahatlasın kestirir düğününüde büyüdüğünde yaparız dedi
gene bazı durumlar yüzünden ahmedimin düğünüde ramazandan ya 1 hafta öncesine yada 15 tatile kaldı
canım yaa korkutmak ıcın yazmadım uzuldum sımdı
benımkı sadece kotu bır tecrubeydı ve bızım kucuk beyın pıpısınde yapısıklı vardı bırazcık
onun ıcın genel anestezı altında olması zorunlu oldu ve genel anestezı alması da her buyuk ınsanın seklını kaydırdıgı gıbı mınıcık yavruyu da etkıledı
ben de cok telaslı hatta tır tır tıtrıyordum bılıyorsun
ama kucukken olup bıtsın ve bızde bu buyuk stresten kurtulalım ıstedım hep
ben cok duygusal yaklasarak yazdım hepsını
sonucta buyukte olsa ufakta olsa olması gerekn bır durum
kurtulus olmadıgına gore hergun stresle beklemektense yaptırıp akıldan cıkarmak daha mantıklı geldı bana
emın ol hemen ıyılesıyor olması sevındırıcı bır durum oluyor
her anne ıcın evladının acı cekmesı cok kotu ama cektıklerı en buyuk acı bu olsun allah baska keder vermesın
tabiki korkutmak için yazmadın üzme kendini şimdi onun için
sadece ben narkoz olayından çok tırsarım o yüzden canlı canlı kestirdim kendimi
1 kez narkoz aldım ameliyat için onun nası bişi olduğunu biliyorum
işte o yüzden çok küçükler bünyeleri kaldırmaz falan diye panikliyorum
ama kaçarı uçarı yok ahmed dana oldu anca olcak ama yiğidin kaçarı yok
ukumu:uhm: oda ne:uhm: Nasıl bişeydi ben unuttuuummmmkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?