2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar
kalimerocum hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun
damatlığınıda görürsünüz inşallah
ama ben korktum yaa
eşimde diyodu ya ya uyanamazsa diye
yok yaa ben lokal yaptırıcam
ne alaka bebeğe genel anestezi daha minnacık

selam kızlar
kalimerocum geçmiş olsun hem de hayırlı olsun canım
lelalcim sizinde diş buğdayınız hayırlı olsun
saphiracım sanada geçmiş olsun çoook

Kızlar ben 2 ay 10 günlükken yaptırdım.Çok rahattı.Lokal anestezi ile oldu.15 dakika sürdü.Bir aparat taktılar.ılk 2 gece biraz huysuzdu.1 Haftada herşey düzeldi.Valla korkulacak bişi yok.Oldu da bitti maşallah...

Valla iki aylık bebekle bizimkilerin şu an ki halleri bir mi ama.Benimki hacı yatmaz gibi sürekli göbek üstünde.Hem artık herşin farkında vardılar.Benimki karanlıktan korkar yüksek sesten korkar insanları yabancılar bi yeri acısın biraz katılana kadar ağlar ben nasıl yaptırayım şimdi.2-3 gün ceheennem azabı olur.allahım mecbur bırakmazsın yarabbim hemen yaptırmıycam inş.yani öyle düşünüyorum sonraa..

Canım, bir aparat takıyolar.Sürünse bile o korur.Bişilerin farkına vardıkça daha zorlaşacak. Biraz daha ilerde psikolojik olarak zorlanacak.Ben memnunum.Artık sünnet sorunu onun ve benim için bitmiştir.zemuszemus

merhaba canişler
geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim
doğumla mı alakalı bilmiyorum ama ilk kez böyle bişey oluyorum,normalde hiç bir şeye alerjim yoktu.akşam yatarken ilacı sürdüm,sabaha kadar hafiflemiş ama kaşımamak için çok zor tutuyorum kendimi.kaşısam gene azar.eşm bi yere gitti,gelsin,duruma göre gidicem doktora
bu arada piroşumuzun 8. ayı kutlu olsun :))

tsk ederım canım
bende lokal dıye cok dırettım ama doktor karar verıyor aslında nasıl olması gerektıgıne canım
bızde bıraz uzun surecek bır ıslem oldugundan o kadar sure cocugu cok yıpratırız kımse dayanamaz o kadar aglamaya herkes daha cok panıkler dedı
malum bızım dana bay kıprasık olarak dolasıyor ortada
yaptırdık kurtulduk ama ınsa allah darısı basınıza

selam kızlar
kalimerocum geçmiş olsun hem de hayırlı olsun canım

tsk ederım canım a.s.

selam kızlar
misafir gelen giden öyşe yoruldum ki anlatamam ya akşamları yatağa kendimi zor atıyorum çok kötü durumdayım offf babannemiz geldi ama eşimin amcaları gelinleri hepsi kayınvalidemlerde kalıyor o karışıklıkta kızım ne uyuyor ne yiyor çok huysuz olduuuu

selam lavişçim
bebişler alıştıkları dzenin dışına çıktı mı böyle zor oluyor işteçbizde tatilden döndğümüzden beri daha toparlayamadı kendini yavrum
hilalcim niye katılamadın konulara anlamadım cnm,sanki biraz darılmışmıyız nedir?azcıkta depresyondayız gibi

aman bea evin işi bitmiyo yandım yandım ya terler çıkıyo her yerimden terlemişken şu ütüyüde bitirimde bare hepten duş aliim
sıcaktada hiç çekilmiyor ya pofffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…