2008 Kasım Anneleri

normal doĞum esnasında kalbı durdu zeynacıom son anda sezeryana alarak benı kurtardılar 2 gÜn sÖlemedıler kÜvezde dedıler sonra doktorun anneme daha sÖyleyemedım bıraz daha toparlansın dedıĞını duydum ve toparlanıp kaÇtım hastaneden
kahrolası bı ssk hastanesıydı 9 ay Özelıne para yedırdım ama kıÇını kaldırıp doĞuma bıle gelmedı ....... kendı doktorum sancı Çekerken bulunan ebe kı 40 saat boyunca sancı Çektım ve benı amelıyat eden doktor ısımlerınızı hatırlayamıyorum ama 2 elım yakanızda olacak elımden kurtulamayacaksınız ahırette

başın sağolsun kuzum çok üzüldüm Allah böle doktorları napsın çok iyi biliyor sen üzülme
yaşadığın şoku acıyı tahmin edebiliyorum ama üzülme o seni bekleyecek cennet kapısında
adı ne olacaktı fatihten öncemiydi? deyip konuyu kapatıyorum :çok üzgünüm:

ayy mmf ya okurken içim bir tuhaf oldu yutkunamadım resmen ..
allah gerideki evlatlarına uzun sağlıklı ömürler versin canım. ama yaşadığın gerçekten çok zor bir durum...

bu arada kalimerocum allah biliyorya ben çok rahat bir hamilelik ve doğum geçirdim. allah razı olsun annemde doğumdan sonra bana çok yardımcı oldu ne yalan söleyeyim ben çok zorlanmadım Duru yu büyütürken eğer çok zorlandım dersem yalan sölemiş olurum. evet tabiki var zorlukları ama bunu bilerek böyle bir çocuk dünyaya getirdim. şimdi hep diyorum şartlarım daha iyi olursa asla yalnız bırakmak sitemem yaparım 2 de 3 de ama gelecekte ne olacağını bilememek ve maddi bir takım zorluklar durduruyor insanı. yoksa hamilelikmiş doğummuş büyütmekmiş bunlar beni çok korkutmuyor doğrusu.

valla maytapcım ne denir bilmiyorum mafoldumbenallah sana sabırlar versin de diğerlerini ne desen boş ama emin ol hesabını vereceklerr

8.ayımızı kutlayan herkeşlere teşekkür ederiz
çilekçim sizinde 8.ayınız kutlu olsun
yasmincim teşekkür ederim öperim senin için piroşu
mmmfcim çok üzüldüm cnm.........

Mmmf sırtımdan buz gibi sular döküldü sanki.Anlattıklarına çok üzüldüm.Başın sağolsun.Ama koç gibi oğulların var.Yarın evlenirler, 2 tane de kızın olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…