2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlarr
valla ben uyudum nispet yapar gibi olmasın ama dün akşam işten çıkıp anneme geçtim kızı almaya ama annem tutturdu yemeğe kalın dıye benım de canıma minnet ne de olsa evde yemek yok rahata kondum. yemek faslı kahve faslı çaydı meyveydı derken saat 10.00 da cımcıme uyudu bızde fılm falan alıyodu esım kardesımden evden cıkmamız 12 yı bulunca ..esım de kıza gunah tasımayalım sımdı uykulu kalsın burda diyince kızı annanede bıraktık eve gectık .. eve gıder gıtmez bır yatmısım yatıs o yatıs :)) uzun zamandır ıhtıyacım vardı sanırım sabah zor kaldırdım kendımı. arada lazım bole dınlenmeler .

dün aksam bizim orada yağmadı bişey ama hava akşam bir nada karardı ve simsiyah oldu cok nemlı ve sıkıntılı bır havaydı bellıydı bır yerlerde bıseyler patlattıgı.

kızlar bısey sorucam
ben ne zaman buraya resım koysam resımlerım kucuk kucuk cıkıyor beceremedım bır turlu
ımage den fotografı halledıyorum ok oradan secıyorum ebatları 600x 800 fdalan yapıyorum ama yok yıne kucuk .. bana da bı anlatırmısınız su ısın püf noktasını size zahmet

günaydın ;

güzel bir gece geçirdim ,serin püfür püfür ohhhh,çok da güzel uyumuşum ,sıcaktan günlerdir uyuyamıyodum bugün zımba gibi kalktım..

oh ne güzel olmuş lelal..arada böyle yapmak şart..Darısı başıma inşallah...

lelal senın adına sevındım canım
ama bızımkını gecelerı bırakamıyoruz anneanneye
cunku gece kalkıp emıyor danam
dun gece uyumak ıstemedı bır turlu kocıs benı sınır edıyor cocukta benden etkılenıyor herhal huysuzdu

sımdı bır uyusam aksama kadar hıııııııcccc uyanmam

lelalcim canım benim sen beni hasta etcen haaaa yatmış sabaha kadar deliksiz uyumuşmuş ver bakim sen şu tel nonu uyutmayım ben seni barime

kalimero sana katılıyorum bi yatsam akşama kadar püfür püfür uyusam ama maseleffffff

maytap kafa sen unutulacak kadınmısn yawww da
hayırdır nerelerde sokakisin gözükmez oldun

burda olmayanları göecem kışa şimdi yaz fire veriyolar valla:icecream:

günaydın herkese
bende güzel uyudum gece valla piroş saat 6 ya kadar uyudu sonra emdi yine uyudu iyi oldu....
heryere yağmur dolu yağıyo burda bişey yok
kalimerocum oğluşunun 8.ayı kutlu olsuna.s.

piroş ve kalimeronun 8 aylarını kutlar nice aylar ve senlere dilerim :))))
ulen zeyna ne gezmesi fatihte evdeya orayı topla burayı temizle derken akşam oluyo akşam üstü bi bahçeye iniyoruz
bugüneşimin teyzesine gidicez oturmaya o biraz uzakta 500mt kadar bizde gezdik diicez :))))))
en azından bahçeden dışarı çıkıcaz::))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…